Easoft ERP-ohjelmiston uusin päivitys V109

13.11.2023 | Blogi

Etusivu / Blogi / Easoft ERP-ohjelmiston uusin päivitys V109

ERP-järjestelmät ovat olennainen osa nykyaikaista liiketoimintaa, tarjoten kattavia ratkaisuja yrityksen resurssien hallintaan. Viimeisin päivitys ERP-järjestelmässä tuo mukanaan joukon uusia ominaisuuksia, jotka tehostavat yrityksen toimintoja ja parantavat käyttökokemusta. Tässä artikkelissa käymme läpi nämä uudet ominaisuudet ja niiden käyttömahdollisuudet.

Ostotilausten ja Myyntitilausten Linkitys

Uusi päivitys mahdollistaa nyt yhden ostotilauksen linkittämisen useampaan myyntitilaukseen. Tämä ominaisuus tehostaa tilausten hallintaa ja vähentää tarvetta luoda useita erillisiä ostotilauksia. Käyttäjät voivat helposti yhdistää ostotilauksia ja seurata niiden tilaa reaaliajassa, mikä parantaa toimitusketjun tehokkuutta ja vähentää hallinnollista työtä.

Matkalaskujen Mobiilikäyttö

Matkalaskujen käyttöliittymä on uudistettu, ja nyt matkalaskut voidaan syöttää myös mobiililaitteilla. Tämä parantaa työntekijöiden joustavuutta ja mahdollistaa matkalaskujen nopeamman käsittelyn. Mobiilikäyttäjät voivat tarkastella omia matkalaskujaan ja kirjata uusia matkalaskuja missä ja milloin vain.

Liikevaihteen Ennusteiden Päivitys

ERP-järjestelmä päivittää nyt automaattisesti toteutuneen liikevaihdon ennustetuksi liikevaihdoksi. Tämä ominaisuus auttaa yrityksiä välttämään ennusteiden manuaalisen päivityksen ja varmistaa, että liikevaihdon ennusteet ovat aina ajan tasalla ja tarkat.

Tuoterekisterin Uudistukset

Tuoterekisterin käyttöliittymä on uudistettu, mikä tekee tuotteiden hallinnasta ja etsimisestä entistä helpompaa. Uusi vapaa hakukenttä mahdollistaa nopeat haut, ja tuotteiden massatoiminnot tehostavat tuotteiden hallintaa. Lisäksi tuoteryhmien luominen ja sarakkeiden valinta on nyt selkeämpää ja käyttäjäystävällisempää.

Työtuntilaskutuksen Parannukset

Työtuntilaskutuksessa on nyt mahdollista käyttää asiakkaan ilmoittamia työnumeroita. Tämä helpottaa työtuntien kirjaamista ja raportointia, erityisesti silloin, kun asiakkaan vaatimukset ovat tarkat. Uusi työtuntiraportin näyttö ja mahdollisuus luoda Excel-raportteja työtuntien yhteenvedosta tekevät laskutusprosessista sujuvampaa ja läpinäkyvämpää.


Nämä uudistukset ERP-järjestelmässä tarjoavat yrityksille uusia työkaluja tehokkaampaan resurssien hallintaan ja liiketoiminnan optimointiin. Jokainen päivitys on suunniteltu parantamaan käyttäjäkokemusta ja tehostamaan yrityksen eri toimintoja, mikä auttaa saavuttamaan parempia tuloksia ja kasvattamaan liiketoimintaa.

Katso tästä tarkemmat tiedot päivityksestä – Easoft ERP v109 versiovideo

Easoft Oy / Toiminnanohjausjärjestelmän valinta asennusliiketoimintaan - mitä ottaa huomioon?

OPAS TOIMINNANOHJAUS­JÄRJESTELMÄN VALINTAAN

Lataa maksuton opas!

Kirjoitimme oppaan siitä, mitä tulee ottaa huomioon toiminnanohjausjärjestelmää valittaessa asennusliiketoimintaan. Laitoimme oppaan jakoon maksutta, lataa siis omasi ja vältä yleisimmät virheet toiminnanohjausjärjestelmän valinnassa!

Easoft Oy / Toiminnanohjausjärjestelmän valinta asennusliiketoimintaan - mitä ottaa huomioon?

Miksi vertailussa ollaan päädytty Easoftiin?

Vertailtuamme eri vaihtoehtoja, päädyimme Easoftiin koska...

Lue 5 tärkeintä syytä, miksi asiakasyrityksemme
ovat päätyneet Easofttoiminnanohjausjärjestelmään