Lataa maksuton opas:

Opas toiminnan­ohjaus­järjestelmän valintaan

Rakennus- ja remonttialalla sekä muussa asennus­liiketoiminnassa toiminnanohjaus­järjestelmän kuuluisi olla helppo­käyttöinen yritysten hallintatyökalu joka tehostaa liiketoimintaa.

Järjestelmän tulee mahdollistaa jatkuvan toiminnan kehittämisen sekä toimia pilvipalveluna, jotta sitä voi käyttää verkossa koska tahansa ja millä tahansa laitteella.

Asennusliiketoiminnassa, kuten vaikka saneeraus- ja remonttialalla, toiminnanohjausjärjestelmälle on usein suurta tarvetta. 

Liikkuvia osia ja kokonaisuuden toteuttajia on useita: yksi myy, toinen organisoi ja koordinoi, kolmas toteuttaa ja neljäs laskuttaa ja laskee palkat. Viides vastaa kirjanpidosta ja kuudes yhteydenpidosta asiakkaisiin.

Kirjoitimme oppaan siitä, mitä tulee ottaa huomioon toiminnanohjausjärjestelmää valittaessa juurikin asennusliiketoimintaan – lataa opas maksutta oheisella lomakkeella!


Lataa maksuton opas

Täytä yhteystietosi alle niin tiedämme kenelle oppaan lähetämme. Emme luovuta tietojasi eteenpäin ja vaalimme yksityisyyttäsi.

Opas on 100% maksuton eikä sen lataaminen sido sinua mihinkään.

    Etädemossa esittelemme teille Easoft-toiminnanohjausjärjestelmän toiminnallisuudet ja käymme läpi miten Easoft voisi tehostaa teidän liiketoimintaanne.
    Voit milloin vain tulla toisiin ajatuksiin ja perua viestiemme tilauksen.
  • Hidden
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Easoft Oy • Y-tunnus 2585923-3