Myyjä, Easoft Docs (mahdollisuus osakkuuteen)

07.12.2021 | Työpaikat

Etusivu / Työpaikat / Myyjä, Easoft Docs (mahdollisuus osakkuuteen)

Nyt on huima tilaisuus! Kovasti kasvanut Easoft Docs hakee lisää vauhtia myyntiin. Tarvitsemme yhden huippukaverin vahvistamaan myyntitiimiämme ja tarjolla on osakkuus Easoft Docsista.

Easoft Docs (easoftdocs.fi) on keskittynyt työmaiden viestintään ja dokumentointiin ja on osa Easoft-konsernia. Tarjoamme rakennusalan yrityksille sovellusta, jota käyttää jo yli 3000 alan ammattilaista. Haemme jatkoa vahvalle kasvullemme ja etsimme myyjää osaksi Easoft Docsin tiimiä. Toivomme sinulta näyttöjä menestyksekkäästä myynnistä aikaisemmin urallasi. Tulet olemaan isossa roolissa ja vaikuttamaan merkittävästi yhtiömme kasvuun, joten tulet siis olemaan myös Easoft Docsin osakas.

Työpaikkasi sijaitsee joko Jyväskylän tai Helsingin toimistollamme. Työt voit aloittaa heti maanantaina tai sopimuksen mukaan.

Tarjoamme sinulle nuoren ja kovasti kasvan yrityksen tekemisen meiningin. Meillä on toimintamme selkänojana ja apuna Easoft-konsernin tuki ja kokemus, jossa on vankka kokemus ja kovat näytöt vastaavasta liiketoiminnasta ERP-sovelluksen osalta.

Kysyttäviä? Ota rohkeasti yhteyttä puhelimitse tai sähköpostitse (0400386440, ilari.taskila@easoft.fi).

Lähetä työhakemus

Kuvaile itseäsi vapain sanoin, miksi juuri sinä olisit paras tyyppi? Mitä voisimme tarjota sinulle ja mitä sinä voisit tarjota meille?

  • Pudota tiedostot tähän tai
    Sallitut tiedostotyypit: pdf, jpg, jpeg, doc, docx, Max. tiedoston koko: 10 MB, Max. tiedostot: 3.
      Liitä hakemukseesi esimerkiksi CV, kuva tms.
    • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.