Fem sätt hur vårt tidsregistreringssystem kan hjälpa er med kundnöjdhet

16.09.2024 | Blogg

Framsida / Blogg / Fem sätt hur vårt tidsregistreringssystem kan hjälpa er med kundnöjdhet

Att hålla kunder nöjda handlar inte bara om att leverera en bra produkt eller tjänst – det handlar också om att skapa en smidig och effektiv arbetsprocess. Easofts tidsregistreringssystem erbjuder flera smarta funktioner som inte bara underlättar för ditt team, utan även förbättrar kundupplevelsen. Här är fem konkreta sätt som vårt system kan hjälpa dig få fler nöjda kunder:

Automatiserad tidsregistrering – Färre fel, nöjdare kunder

Med Easofts automatiserade tidsregistrering minskar risken för mänskliga misstag, som felregistrerade arbetstimmar eller missade fakturaunderlag. När timmar registreras korrekt och automatiskt överförs till lönesystem eller fakturering, kan du säkerställa att kunden får en exakt faktura utan överraskningar.
Exempel: En byggfirma använder Easofts system för att säkerställa att alla arbetade timmar på ett projekt registreras korrekt och automatiskt. När kunden får sin faktura, finns det ingen tvekan om att varje timme är korrekt fakturerad, vilket ökar kundens förtroende för företaget.

Realtidsuppdatering – Snabb respons för bättre kundservice

Genom att registrera arbetstimmar i realtid kan du snabbt följa upp arbetets status och ge dina kunder snabba svar om projektets framsteg. Detta skapar en transparent dialog och gör att kunderna känner sig välinformerade.
Exempel: En elektrikerfirma kan med Easofts realtidsuppdateringar direkt se vilka moment som är avklarade på en installation och informera kunden om att arbetet är på schema. Kunden uppskattar den tydliga kommunikationen och känner sig tryggare med att arbetet går enligt plan.

Flexibel registrering för dina anställda

Easofts system är designat för att fungera oavsett var arbetet utförs. Oavsett om dina anställda arbetar ute i fält, under tuffa väderförhållanden eller på olika platser, kan de enkelt registrera sin tid. Detta minskar administrationen och gör att mer tid kan läggas på kundens behov.
Exempel: Ett team av hantverkare kan snabbt och smidigt registrera sina arbetstimmar även när de befinner sig på byggplatsen i skiftande miljöer. Detta gör att projektet kan drivas effektivt och levereras i tid, vilket ökar kundens nöjdhet.

Automatiserade beräkningar – Rätt ersättning, nöjda medarbetare och kunder

Med automatiserade beräkningar för övertid, tillägg och andra kostnader säkerställs att både medarbetare och kunder får rätt ersättning. Det minskar risken för tvister och skapar en smidig process där alla känner sig rättvist behandlade.
Exempel: En elektriker kan utan oro rapportera övertid, eftersom systemet automatiskt räknar ut ersättningen. Detta säkerställer att alla extra kostnader tydligt redovisas för kunden, vilket gör faktureringen enkel och transparent.

Enkel rapportering och uppföljning

Med tydliga rapporter och översikter över arbetade timmar kan du enkelt följa upp projektens lönsamhet och säkerställa att arbetet håller sig inom budget. Detta hjälper dig att hålla deadlines och ge kunden insyn i hur projektet utvecklas.
Exempel: Ett byggföretag använder Easofts rapporteringsverktyg för att följa upp varje fas av ett byggprojekt. Genom att kunna se exakt hur många timmar som gått åt och vilka kostnader som uppkommit, kan de ge kunden en tydlig uppdatering och undvika budgetöverdrag, vilket skapar nöjdare kunder.

Med Easofts tidsregistreringssystem får du ett verktyg som inte bara gör det enklare att hantera tid och kostnader internt, utan som också stärker relationen till dina kunder genom tydlighet, effektivitet och transparens. Nöjda kunder kommer från välorganiserade och genomtänkta processer, och vårt system hjälper dig att leverera precis det.

Vill du också få ökad kundnöjdhet?

Vill du också få ökad kundnöjdhet? Boka en demogenomgång med Easoft idag och se hur vårt tidsregistreringssystem kan hjälpa dig och ditt team att arbeta mer effektivt, förbättra kommunikationen och säkerställa att alla projekt levereras i tid och inom budget. Kontakta oss nu för att få veta mer om hur våra funktioner kan anpassas till just dina behov och skapa nöjdare kunder i din verksamhet!

Du kan boka en demo genom följande länk: https://easoft.se/gratis-demo/