Easoft ERP

Nykyaikainen toiminnanohjaus­järjestelmä

Remontoinnin, rakentamisen, talotekniikan, kiinteistöhoidon ja projektiliiketoiminnan aloille.

tai soita suoraan 020 798 0252

30 minuutin maksuttomassa etäpalaverissa esittelemme teille Easoftin toiminnallisuudet ja käymme läpi miten Easoft voisi tehostaa teidän liiketoimintaanne.

Toimialat

Rakentaminen

Easoft ERP

Remontointi

Easoft ERP

Talotekniikka

Easoft ERP

30 minuutin maksuttomassa etäpalaverissa esittelemme teille Easoftin toiminnallisuudet ja käymme läpi miten Easoft voisi tehostaa teidän liiketoimintaanne.

Läpi menevä liikevaihto

Aktiivisia käyttäjiä

yli  

Täytettyjä dokumentteja / kk

yli

Keskeisintä on, ettei ole monta järjestelmää, vaan yksi, jolla hallitaan asiakkuuksia, tuotantoa ja yrityksen sisäistä raportointia.

Timo Kautto

Vesivek Oy

Easoft-järjestelmän myötä paperityöt ovat vähentyneet huomattavasti, ja sen ansiosta on vapautunut aikaa moneen muuhun

Sanna Kauhanen

PT Energiaporaus Oy

Työajanseurannan helppous ja kohteiden kustannusseuranta ovat meille tärkeitä. Kokonaisuutena voin sanoa, että yrittäjäurallani sain viime kesänä pidettyä ensi kertaa kunnon kesäloman, niin paljon on Easoft helpottanut kokonaisuuden hallintaa.

Veikko Haapa-aho

Rakennusliike Haapa-aho Ky

Easoftin kateseurannan avulla olemme parantaneet merkittävästi kannattavuuttamme ja tiedämme oikeasti mitkä työt ovat meille järkevimpiä

Hannes Suomala

Stepfix Oy – Portaiden huollot

Lisätöiden ja tarvikkeiden laskuttaminen huoltotoiminnassa on vaivatonta ja säästää työnjohdon ja asentajien aikaa runsaasti.

Risto Haanpää

Kerabit Kattohuolto Oy

Tarjouslaskenta nopeutunut ja selkeytynyt Easoftin avulla. Lisäksi tilauksien järjestely, tiedonkulku ja aikataulutukset ovat vaivatonta toteuttaa

Jari Mäkelä

Ilmajoen Kattomestarit Oy

Hallitse tarjous- ja tilauskantaa

Tarjosten laskeminen nopeaa ja täsmällistä. Kaikki tarjoukset ja työmaat sekä niihin liittyvä dokumentointi yhdessä paikassa.

Aikatauluta ja resursoi helposti

Projektien aikataulus ja resursointi helpottuu ohjelman avulla. Työnjohtoon kuluvaa aikaa vähentää toimiva kalenteri sekä helppo tapa laskuttaa työmaat sekä niihin liittyvät lisä- ja muutostyöt.

Hallitse ja kehitä yritystäsi

Tilausten kateseuranta ja erilaiset raportit auttavat kehittämään yritystäsi ja tunnis-tamaan kehityskohteet. Yrityksen kehit-täminen on systemaattista ja todellisiin lukuihin perustuvaa.

Easoft Oy / Toiminnanohjausjärjestelmän valinta asennusliiketoimintaan - mitä ottaa huomioon?

OPAS TOIMINNANOHJAUS­JÄRJESTELMÄN VALINTAAN

Lataa maksuton opas!

Kirjoitimme oppaan siitä, mitä tulee ottaa huomioon toiminnanohjausjärjestelmää valittaessa asennusliiketoimintaan. Laitoimme oppaan jakoon maksutta, lataa siis omasi ja vältä yleisimmät virheet toiminnanohjausjärjestelmän valinnassa!

Esittelemme toiminnallisuudet maksutta

Etädemossa esittelemme teille toiminnallisuudet ja käymme läpi miten ohjelmistomme voisivat tehostaa teidän liiketoimintaanne.