Easoft SIGN

Sähköinen allekirjoitus säästää aikaa ja rahaa

Allekirjoita yrityksesi kaikki dokumentit sähköisesti Easoft Signilla. Saat sopimukset allekirjoitettua nopeammin ja helpommin. Kaikki sopimukset tallentuvat yhteen paikkaan jolloin dokumenttien hallittavuus paranee kertaheitolla.

Vahvalla verkkopankkitunnistautumisella vahvistettu sähköinen  allekirjoitus on lain mukaan yhtä pätevä kuin kynällä allekirjoitettu.

Ota Easoft Sign käyttöön nyt ilmaiseksi!

Easoft Sign sähköinen allekirjoitus

Sähköinen allekirjoitus nopeuttaa yrityksesi dokumentointia ja helpottaa dokumenttien hallintaa.

Mikä sähköinen allekirjoitus?

Sähköinen allekirjoitus on kansainvälisesti lainvoimainen tapa saada kaikille dokumenteille allekirjoitus. Kun pyydät allekirjoituksen sähköisesti, allekirjoituksen antaja voi tehdä allekirjoituksen juuri silloin kun hän haluaa. Sähköinen allekirjoitus toimii 24/7 ja 365 päivää vuodessa.

Sähköinen allekirjoitus vain 0,95 eur per allekirjoituskutsu (+alv 24%)

Et maksa erillistä kuukausi- tai aloitusmaksua. Siksi palvelu on markkinoiden edullisin tapa allekirjoittaa dokumentit vahvan verkkopankin avulla suoritetun tunnistautumisen avulla. 

Miten palvelun voi ottaa käyttöön?

Helpoin tapa ottaa palvelu käyttöön on klikata alla olevaa ”Ota Easoft Sign ilmaiseksi käyttöön heti!” painiketta. Sinulla menee vain muutama minuutti niin voit jo lähettää ensimmäiset dokumentit allekirjoitettavaksi sähköisesti.

Mistä näen dokumentit jotka on allekirjoitettu?

Kun dokumentti on allekirjoitettu, se toimitetaan sinulle sähköpostiin. Löydät alkuperäisen ja allekirjoitetun dokumentin käyttämästäsi Easoftin ohjelmistosta, jossa kaikki dokumentit säilyvät tallessa.

Voinko käyttää pelkkää sähköistä allekirjoituspalvelua?

Kyllä, voit ottaa käyttöösi pelkän allekirjoituspalvelun. Sinun ei tarvitse käyttää muita Easoftin palveluja jos sinulle riittää pelkkä allekirjoituspalvelu.

Easoft Sign on osa Easoft ERP -ohjelmistoa. Tässä lyhyesti ohjelmiston ominaisuuksia.

Huomioi, että ohjelma räätälöidään aina yrityksesi tarpeiden mukaan niin, että siellä on vain ne ominaisuudet, joita tarvitset.

  • Verottajailmoitukset
  • Automaattinen provisiolaskenta
  • Automaattinen urakoiden laskenta työntekijöille
  • Mittapöytäkirja
  • Tehtävien hallinta
  • Sähköinen allekirjoitus

Yhdellä ohjelmalla helposti tarjoukset, tilaukset, aikataulutus, tuntikirjaus ja jälkilaskenta. Selkeä järjestelmä, joka on hyvin muokattavissa omiin tarpeisiin. Suosittelen!

Saija Pöyhönen

Peltisepänliike V. Pöyhönen Oy

Easoft-järjestelmän myötä paperityöt ovat vähentyneet huomattavasti, ja sen ansiosta on vapautunut aikaa moneen muuhun

Sanna Kauhanen

PT Energiaporaus Oy

Työajanseurannan helppous ja kohteiden kustannusseuranta ovat meille tärkeitä. Kokonaisuutena voin sanoa, että yrittäjäurallani sain viime kesänä pidettyä ensi kertaa kunnon kesäloman, niin paljon on Easoft helpottanut kokonaisuuden hallintaa.

Veikko Haapa-aho

Rakennusliike Haapa-Aho Ky

Saanko esitellä Easoftin toiminnallisuuksia tarkemmin?

Etädemossa esittelemme teille Easoftin toiminnallisuudet ja käymme läpi miten Easoft voisi tehostaa teidän liiketoimintaanne.