Easofts mobila ERP-system – Verktyget som tar ditt företag in i framtiden

07.10.2024 | Blogg

Framsida / Blogg / Easofts mobila ERP-system – Verktyget som tar ditt företag in i framtiden

Föreställ dig att du står på en byggarbetsplats, omgiven av verktyg, maskiner och dina kollegor. Projektet är i full gång och du måste snabbt hantera administrativa uppgifter för att allt ska flyta på. Behöver du springa tillbaka till kontoret för att logga in i ett krångligt system på en stationär dator? Inte längre. Med Easoft i din mobiltelefon kan du sköta allt direkt där du står. Oavsett om det handlar om att registrera arbetade timmar, granska orderdetaljer eller ladda upp bilder, gör Easoft det enkelt och snabbt. Ett mobilt ERP-system som Easoft är inte längre en lyx – det är ett oumbärligt verktyg för moderna hantverkare och entreprenörer. Det ger dig full kontroll över dina arbetsuppgifter och projekt, var du än befinner dig. Du kan fokusera på det som verkligen spelar roll – att leverera högsta kvalitet och effektivitet i varje projekt.

Easoft – Ett ERP-system som fungerar på din mobila enhet

Easoft ERP-system är byggt för att fungera lika bra på mobilen som på datorn. Oavsett om du är på kontoret, på fältet eller på resande fot, har du alltid tillgång till alla dina arbetsverktyg och företagsinformation direkt via din mobila enhet. Det här är ett system som samlar företagets alla operationella processer på ett ställe och gör det enkelt att använda var du än är.

Med Easoft kan du som användare utföra följande arbetsmoment:

  • Se alla orderdetaljer och dokument direkt i mobilen
    Föreställ dig att du som elektriker står ute på ett jobb och håller på att installera en ny belysningslösning för en större fastighet. Plötsligt uppstår en fråga om specifika installationsanvisningar som inte finns direkt tillgängliga. Istället för att behöva avbryta arbetet, ringa till kontoret och vänta på att någon skickar över de nödvändiga dokumenten, kan du bara plocka fram din mobil. Med Easoft kan du öppna ordern och se alla detaljer, ritningar och instruktioner direkt i systemet, var du än är. Du sparar tid, undviker avbrott och kan fortsätta arbetet utan problem. Detta innebär också att du alltid har den senaste versionen av alla dokument, så du slipper oroa dig för felaktig eller föråldrad information.
  • Registrera arbetade timmar
    Som snickare är det inte ovanligt att din arbetsdag är fullspäckad, och att du rör dig mellan olika arbetsplatser under dagen. När ett arbete är slutfört, kan det vara lätt att glömma att registrera exakt hur många timmar du har arbetat, eller så kanske du sparar det till slutet av dagen när du kommer tillbaka till kontoret. Men då finns alltid risken att detaljer glöms bort eller blir felaktiga. Med Easoft kan du direkt efter avslutat arbete öppna mobilen och registrera dina timmar. Allt sker direkt på plats, och du kan till och med specificera vilka uppgifter du har utfört under den registrerade tiden. Detta sparar inte bara tid för dig, utan gör det också enklare för administrationen att få en korrekt överblick över arbetade timmar och kostnader i realtid.
  • Ta och ladda upp bilder direkt till projektet
    Som rörmokare är du mitt uppe i en installation när du stöter på ett problem – ett oväntat hinder som fördröjer arbetet. Istället för att försöka beskriva problemet i ett långt mejl eller samtal till arbetsledaren, kan du helt enkelt ta upp din mobil, ta en bild av situationen och ladda upp den direkt till projektet i Easoft. På så sätt får både arbetsledare och andra inblandade en tydlig visuell bild av vad som måste åtgärdas. Detta sparar tid, minskar risken för missförstånd och säkerställer att alla är medvetna om eventuella utmaningar i realtid. Med den här funktionen kan arbetsledaren snabbt ge återkoppling och fatta beslut om hur problemet ska lösas utan att fördröja arbetet.
  • Fyll i protokoll och rapportera avslutade arbeten
    Som målare har du precis avslutat arbetet på en nyrenoverad fastighet och det är dags att lämna över projektet till kunden. Men istället för att behöva åka tillbaka till kontoret för att fylla i avslutningsprotokollen och rapportera att jobbet är klart, kan du göra allt direkt på plats via mobilen. Med Easoft kan du fylla i alla nödvändiga protokoll, bifoga eventuella bilder och dokument och skicka iväg allt till rätt personer på bara några minuter. Detta innebär att överlämningen sker snabbare, administrationen minskar och dokumentationen alltid är korrekt och uppdaterad.
  • Få tillgång till alla projektuppgifter och planeringsverktyg var du än är
    Som byggledare har du ansvaret för att hålla koll på flera projekt samtidigt. Du måste ofta fatta snabba beslut om resursallokering, planering och tidslinjer. Med Easoft kan du snabbt få en fullständig överblick över alla dina projekt direkt i mobilen. Oavsett om du är på fältet eller i möte med en kund, har du alltid tillgång till uppdaterad information om varje projekts status. Du kan justera planeringen, fördela resurser och se till att varje projekt ligger i fas, vilket gör att du alltid är ett steg före och kan undvika förseningar eller problem i sista minuten.

Intresserad av att veta mer?

Om du vill ta din verksamhet till nästa nivå och effektivisera ditt arbetsflöde, rekommenderar vi att du bokar en demo av Easoft. Vår lösning kan hjälpa dig att hantera allt från orderhantering till tidrapportering direkt från din mobil. Kontakta oss redan idag för att se hur Easoft kan bli en viktig del av din framgång

Du kan boka en kostnadsfri demo genom följande länk: https://easoft.se/gratis-demo/