Easoft-tiedostonjako

Easoft-tiedostonjako on tietoturvallinen tapa vastaanottaa ja tarkastella sinulle jaettuja tiedostoja

Miksi dokumentit on jaettu Easoft-tiedostojaolla?

Tiedostojen jakaminen Easoft-tiedostonjaon kautta on tietoturvallista eivätkä tiedostot huku sähköpostien liitteisiin.

Sen sijaan, että tiedostoja lähetetään yksittäisten sähköpostien liitetiedostoina, sinulle annetaan pääsy Easoft-ympäristöön. Sieltä löydät tietoturvallisesti kaikki sinulle jaetut tiedostot – myös silloin, kun sinun tulee palata niihin jälkikäteen.

Kaikki tiedot yksillä tunnuksilla

Ensimmäisellä kerralla luot itsellesi käyttäjätunnuksen, jolla pääset kirjautumaan Easoft-ympäristöön. Tämän jälkeen kaikki tieto on reaaliajassa saatavilla.

Tietosi ovat turvassa

Easoft-tiedostonjaolla tiedot liikkuvat salatusti eivätkä päädy vääriin käsiin.

Yhteistyötä dokumenteilla

Ympäristöstä voit tarkastella tiedostoja ja ladata niitä itsellesi. Yhteistyökumppanisi voi antaa myös laajempia käyttöoikeuksia, jolloin voit kommentoida, allekirjoittaa ja täyttää dokumentteja.

Mikä on Easoft?

Easoft on vuonna 2013 perustettu suomalainen ohjelmistotalo. Yli 1 000 yritystä käyttää päivittäin Easoftin ohjelmistoja päivittäisessä työssään.

Easoft Docs on Easoftin dokumentointisovellus kaiken kokoisille yrityksille. Sen avulla dokumentoit työkohteet kätevästi, sekä tallennat kuvat ja tiedostot kentältä. Alustan kautta jaat kaikki tiedot reaaliajassa asiakkaillesi ja yhteistyökumppaneillesi.

Haluatko sinäkin kehittää yrityksesi dokumentointia paremmaksi?

Kysy lisää!