Työpaikka Easoftilla

Tervetuloa töihin Easoftille!

Oletko kiinnostunut työskentelemään Easoftilla ohjelmistokehityksen, käyttöönoton tai myynnin parissa? Tule mukaan joukkoomme auttamaan asiakkaitamme menestymään!

Mikä on Easoft Oy?

Olemme helpottaneet eri toimialoilla toimivien yritysten arkea vuodesta 2013 lähtien. Meillä työskentelee henkilöstöä ohjelmistokehityksessä, käyttöönotossa, myynnissä, markkinoinnissa ja asiakastuessa.

Toimitilamme sijaitsevat Jyväskylässä, Vantaalla ja Kempeleessä, mutta tyytyväisiä asiakkaita meillä on ympäri Suomen.

Vahvuutemme yrityksenä on, että tunnemme yritysten toiminnanohjauksen tarpeet laaja-alaisesti käytännön kautta. Tuotteemme on kehitetty tämän tuntemuksen pohjalta tuomaan hyötyjä asiakasyrityksillemme.

Millaista Easoftilla on työskennellä?

Harjoittelijana Easoftilla – Jonna Hyyppä

Moikka!  Mun nimi on Jonna Hyyppä ja aloitin työni Easoftilla elokuussa. Tällä hetkellä suoritan täällä viimeistä työharjoittelua liittyen liiketoiminnan perustutkintoon. Harjoittelun jälkeen työni jatkuvat projektitukihenkilönä. Työviikot sisältävät monipuolisesti...

Lue lisää

Miksi Easoftille?

Kasvava ja kehittyvä yritys

Kasvamme yrityksenä kovaa vauhtia ja meillä on kasvavasti liiketoimintaa myös ulkomailla. Meillä on taatusti uramahdollisuuksia ja kehittyvän yrityksen meininki

Teemme töitä tosissaan mutta emme totisina

Haluamme tehdä työmme hyvin ja kehitämme toimintaamme jatkuvasti. Emme kuitenkaan tee töitä totisina. Rennossa ilmapiirissä kaikki voittaa; työntekijä ja yritys.

Luotamme sinuun

Annamme vastuuta jos sitä haluat. Emme valvo turhaan tulemisiasi ja menemisiäsi, kunhan hommat hoituu. Voit työskennellä toimistolla tai kotona.

Avoimet työpaikat

Katso alta viimeisimmät työpaikkailmoituksemme. Huomiothan, että vaikka ilmoitusta ei olisi, etsimme jatkuvasti hyviä tekijöitä sekä myynnin, käyttöönoton että ohjelmistokehityksen pariin – laita siis rohkeasti vapaamuotoisen hakemus ja kerro itsestäsi!

Haemme ohjelmistokehittäjiä!

Tehtävässä toimit osana ketterää kehitystiimiämme, joka suunnittelee ja kehittää tuotettamme. Meille koodin erinomainen laatu ja uudelleenkäytettävyys on tärkeää. Tuotteen rakentamisessa olemme käyttäneet mm. seuraavia tekniikoita - kokemus näistä on hyödyksi...

Lue lisää

Lähetä avoin hakemus

Kuvaile itseäsi vapain sanoin, miksi juuri sinä olisit paras tyyppi? Mitä voisimme tarjota sinulle ja mitä sinä voisit tarjota meille?

  • Pudota tiedostot tähän tai
    Sallitut tiedostotyypit: pdf, jpg, jpeg, doc, docx, Max. tiedoston koko: 10 MB, Max. tiedostot: 3.
      Liitä hakemukseesi esimerkiksi CV, kuva tms.
    • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.