Easoft Maplet

Liikkuvan työn uudistaja

Easoft Maplet yhdistää ajan, paikan, tiedon, kaluston ja ihmiset. Se auttaa tehostamaan toimintaasi ja ylittämään odotukset B2B-myynnissä, B2C-luukkumyynnissä, kenttähuolloissa ja -asennuksissa, kaluston paikantamisessa ja karttapalveluissa. Näe ja näytä, mihin oikeasti pystyt.

tai soita suoraan +358 44 217 7599

30 minuutin maksuttomassa etäpalaverissa esittelemme teille Mapletin toiminnallisuudet ja käymme läpi miten Maplet voisi tehostaa teidän liiketoimintaanne.

 Maplet on valintasi, kun haluat…

Tehostaa liikkuvaa B2B-myyntiä

B2B-myynti

Tehostaa B2C-luukkumyyntiä

B2C-myynti

Tehostaa kenttähuoltoja ja -asennuksia

Kenttähuolto & asennukset

Paikantaa ajoneuvoja tai työvälineitä

Paikannus

Auttaa asiakkaita löytämään perille

Store Locator

Varaa maksuton esittely

30 minuutin maksuttomassa etäpalaverissa esittelemme teille Easoftin toiminnallisuudet ja käymme läpi miten Maplet voisi tehostaa teidän liiketoimintaanne.

Tallennettuja karttapisteitä

yli

Aktiivisia käyttäjiä

yli

Suoritetut aktiviteetit / vk

yli

Mapletin avulla saimme kaiken sähköistettyä ja töiden käsittely ja seuranta on nopeaa. Näemme myös huoltomiesten kalenterit yhdellä vilkaisulla. Maplet on saatu hienosti sovitettua juuri meidän näköiseksi ja tarpeisiin. Yhteistyö on toiminut hyvin.

Sami Luostarinen

Primulator

Käytämme Mapletia samanaikaisesti kenttätyössä, asiakasrekisterinä ja myynnissä. Samalla tiedot menee suoraan laskutusjärjestelmäämme. Maplet on toiminut oikein hyvin myös kokonaisvaltaisena ratkaisuna.

Olli-Pekka Hämäläinen

Kourulle.com

Meille Maplet on tuonut niin työn tekemiseen kuin seurantaankin aivan uudenlaista helppoutta ja tehoa. Asiakkuudet pysyvät hallinnassa sekä kaikki tehtävät tulevat tehtyä ajallaan ja niiden raportointi on vaivatonta.

Tomi Levonen

Laitilan Wirvoitusjuomatehdas

Esittelemme Mapletin toiminnan maksutta

Etädemossa esittelemme teille Mapletin toiminnallisuudet ja käymme läpi miten voisimme tehostaa teidän liiketoimintaanne.