EasoftOne

Ota kaikki yrityksesi toiminnot haltuun EasoftOnella

EasoftOne on TalonomOneen integroitava ohjelmisto joka sisältää kaiken mitä 1-5 henkilön yrityksen hallinnointiin tarvitaan.

Ota EasoftOne nyt käyttöön alkaen 49 €/kk!

EasoftOne ohjelmisto pienille rakennusalan yrityksille
Työntekijällä Easoft ohjelmisto tietokoneen näytöllä

EasoftOnella hallitset kaikkia yrityksesi prosesseja asiakashallinnasta tarjousten ja tilausten tekemiseen, työkohteiden dokumentointiin ja raportointiin asti.

Kaikki tarvitsemasi digitaaliset työkalut

EasoftOneen on koottu kaikki tarvittavat työkalut, mitä tarvitset pienyrityksen päivittäisen toiminnan ohjaamiseen ja tehostamiseen.

Kirjanpito saumattomasti TalenomOne-integraatiolla

Kun käytät EasoftOnea yhdessä TalenomOnen kanssa, saat kaikki tarvittavat tiedot siirtymään automaattisesti myös kirjanpitoon.

Edullinen hinnoittelu

EasoftOne on hinnoiteltu selkeäksi paketiksi, joten tiedät aina paljonko  digitaalisten työkalujesi kustannukset ovat – ei piilokuluja tai yllätyksiä!

Vain yhdellä kirjautumisella

Kaikki EasoftOnen työkalut toimivat yhden ohjelmiston sisällä ja ovat käytettävissä helposti vain yhdellä kirjautumisella – yksillä tunnuksilla. Ei enää hukkuneita tunnuksia tai yhteentoimimattomia järjestelmiä.

Mitä työkaluja EasoftOne sisältää?

Asiakashallinta

Easoftin helppokäyttöinen asiakashallintajärjestelmä eli CRM koostuu myyntiputkesta, asiakasrekisteristä ja tehtävienhallinnasta.

Se käsittää asiakkuuden vaiheet tarjouspyynnöstä arkistointiin. Myyntiputki ja asiakasrekisteri toimivat limittäin – olennaista onkin, että kaikki tärkeä, asiakkuuksiin liittyvä tieto löytyy yhdestä paikasta.

Tarjousten hallinta

Tarjouslaskenta on yrityksen kannattavuuden peruskivi. Easoftin tuoterekisterit, tuoterakenteet, osiot ja massojen tuonti tekevät hinnoittelusta nopeaa, tarkkaa ja määrämuotoista.

Tilausten hallinta

Toimiva projektinhallinta säästää aikaa, helpottaa työnjakoa ja pitää kaikki osapuolet ajan tasalla projektin etenemisestä. Easoft on monipuolisuutensa ansiosta erinomainen työkalu projektinhallintaan.

Tuntikirjaukset

Toimiva työajanseuranta on tärkeä osa liiketoiminnan hallintaa. Easoft työajanseuranta on helppokäyttöinen mobiilityökalu tuntien ja korvausten kirjaamiseen.

Dokumentointi

Sähköinen dokumentointi tekee lomakkeiden täyttämisestä ja työn dokumentoinnista helppoa ja laadukasta.

Easoft Sign – sähköinen allekirjoitus

Easoftissa on sisäänrakennettuna työkalu sähköiseen allekirjoitukseen. Voit hoitaa sopimuksien ja lomakkeiden allekirjoitukset sähköisesti vahvaa tunnistautumista hyödyntäen.

Tuoterekisteri

Easoftin tuoterekisterin avulla pidät tuotteet ja hinnoittelut ajan tasalla.

Raportit

Visuaaliset ja ajantasaiset mittarit sekä raportit antavat tärkeää tietoa yrityksen tai sen osa-alueen toiminnasta ja kehityssuunnasta.

Yhdellä ohjelmalla helposti tarjoukset, tilaukset, aikataulutus, tuntikirjaus ja jälkilaskenta. Selkeä järjestelmä, joka on hyvin muokattavissa omiin tarpeisiin. Suosittelen!

Saija Pöyhönen

Peltisepänliike V. Pöyhönen Oy

Easoft-järjestelmän myötä paperityöt ovat vähentyneet huomattavasti, ja sen ansiosta on vapautunut aikaa moneen muuhun

Sanna Kauhanen

PT Energiaporaus Oy

Työajanseurannan helppous ja kohteiden kustannusseuranta ovat meille tärkeitä. Kokonaisuutena voin sanoa, että yrittäjäurallani sain viime kesänä pidettyä ensi kertaa kunnon kesäloman, niin paljon on Easoft helpottanut kokonaisuuden hallintaa.

Veikko Haapa-aho

Rakennusliike Haapa-Aho Ky