Maksuton webinaari 7.6.2023:

Kuinka triplaat digimarkkinoinnin tulokset rakennusalalla?

Asiakashankintaa voi yrityksissä tehdä monella tavalla. Digimarkkinoinnista on tullut yksi tehokkaimmista tavoista tuoda yrityksen brändi ostajakunnan tietoisuuteen ja ohjata ostaja lopulta pyytämään tarjousta yritykseltä.

Easoftin kesäkuun webinaaria isännöi Matti Perkkiö. Hän on ollut mukana useammassa kasvuyrityksessä kasvattamassa myyntiä digimarkkinoinnin kautta hankittujen asiakkaiden avulla.

Webinaarista saat ajantasaiset vinkit sekä digimarkkinoinnin suunnitteluun että konkreettiseen tekemiseen. Webinaarin sisällöt:

Kuinka voit moninkertaistaa nykyiset digimarkkinoinnin tulokset? Matti on ollut mukana useammassa yrityksessä kehittämässä  digimarkkinoinnin ja sitä kautta myynnin tuloksia moninkertaiseksi. Tässä webinaarissa paljastetaan miten se on mahdollista.

Pääset tutustumaan 12 portaisen ohjelmaan joka auttaa sinua suunnittelemaan ja tekemään fiksuja päätöksiä markkinoinnissa jotta tuloksesi paranevat merkittävästi.

Opit kysymään oikeita kysymyksiä heiltä jotka toteuttavat teille markkinointia. Oletko törmännyt joskus ajatukseen että: ”tehdäänkö meillä nyt oikeita asioita digimarkkinoinnissa”? Saat luennon aikana työkaluksesi 10 kysymystä jotka auttavat sinua erottamaan ammattilaiset rahan tuhlaajista.

Opit laittamaan digimarkkinoinnin tekemisessä asiat oikeaan järjestykseen. Markkinoinnin huonot tulokset eivät usein johdu itse toimenpiteestä, vaan siitä että asioita on tehty väärässä järjestyksessä. Ei kalastajakaan heitä koukkua järveen ennen kuin hän laittaa koukkuun madon.

Opit digimarkkinoinnista enemmän kuin yhdestäkään kirjasta. Digimarkkinointi kehittyy niin nopeasti että jos jotakin saadaan kirjan muotoon, osa tiedosta on jo vanhentunut. Tämän webinaarin avulla tiedät mitä digimarkkinoinnissa kannattaa tehdä juuri nyt!

Ke 7.6.2023 •  KLO 15–15:45 (Huom! Ilmoittautuneille tallenne sähköpostiin)

Webinaaria isännöi digimarkkinoinnin konkari Matti Perkkiö Easoftilta.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

 

Ilmoittaudu tästä webinaariin!

Jos et ehdi paikan päälle, saat webinaaritallenteen ja tutkimustulokset sähköpostiisi.

Webinaarin alkuun

Päivä(t)

:

H(s)

:

Minuutti(a)

:

Second(s)

Webinaaria isännöi:

Matti Perkkiö

Easoft

Ilmoittautuminen ja osallistuminen on maksutonta. Lähetämme tallenteen kaikille ilmoittautuneille, joten ei hätää vaikka et pääsisi mukaan livenä – voit katsoa tallenteen kun se sinulle sopii.

Easoft Oy • Y-tunnus 2585923-3