Maksuton webinaari:

Asiakashallinta iskuun rakennusalalla

Asiakkaan siirtyminen kotisivuilta myyjälle ja kaupaksi on tehokkainta kun kotisivut, asiakashallintajärjestelmä ja sähköpostiautomaatio on yhdistetty fiksusti.

Tässä RaksaNext -webinaarissa keskitymme konkreettisiin työkaluihin joilla remontti- tai rakennusalan asiakashallinta saadaan kerralla iskuun.
Käymme webinaarissa läpi mm. seuraavia aiheita:

✅ Miten myynnin liidit saadaan siirtymään kotisivujen lomakkeilta asiakashallintaohjelmistoon?
✅ Miten asiakasta viedään asiakashallintajärjestelmän myyntiputkessa tehokkaasti kohti kauppaa?
✅ Miten varmistetaan että markkinoinnin euroilla saadaan tuloksia – hyödyntämällä automaattisia viestejä asiakkaalle eri vaiheissa myyntiä.
✅ Case esimerkkinä WordPressin julkaisujärjestelmä kotisivuille, Easoftin asiakashallintajärjestelmä (CRM) sekä Active Campaignin markkinointiautomaatio.

Webinaari järjestetään:

12.06.2024 15:00

Webinaari on osa RaksaNext- webinaarisarjaa, jonka tavoitteena on auttaa talotekniikka-, rakennus- ja remonttialan yrityksiä menestymään ja kehittämään omaa liiketoimintaansa.

Webinaarissa mukana Markkinointitoimisto WDS:ltä Henri Hienonen ja Henri Kemppi, Easoftilta Jaakko Hietamäki ja webinaaria isännöi Matti Perkkiö.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Ilmoittaudu tästä webinaariin!

Jos et ehdi paikalle livenä, ei hätää! Lähetämme tallenteen webinaarista kaikille ilmoittautuneille webinaarin jälkeen.

Webinaarin alkuun:

Webinaarissa puhujina:

Jaakko Hietamäki

Easoft

Matti Perkkiö

Easoft

Henri Kemppi

Markkinointitoimisto WDS

Henri Hienonen

Markkinointitoimisto WDS

Ilmoittautuminen ja osallistuminen on maksutonta. Kun olet ilmoittautunut, saat linkin webinaariin sähköpostitse ennen webinaarin alkua. Lähetämme tallenteen kaikille ilmoittautuneille, joten ei hätää vaikka et pääsisi mukaan livenä – voit katsoa tallenteen kun se sinulle sopii.