Maksuton webinaari:

Fiksummalla projektien hallinnalla kannattavampaa liiketoimintaa rakennusalalla

Rakennus, remontti ja talotekniikka-aloilla prosessien hallinta on keskeistä silloin kun halutaan tehdä mahdollisimman kannattavaa liiketoimintaa.

Tässä RaksaNext-webinaarissa keskitymme konkreettisiin työkaluihin joilla projektien hallinta onnistuu fiksusti. Kun saat yhdelle näkymällä koko projektin ja pystyt seuraamaan projektikohtaista kannattavuutta helposti, mahdollisuus kannattavampaan liiketoimintaan on merkittävästi suurempi.

Käymme webinaarissa läpi mm. seuraavia aiheita:

✅ Työntekijöiden resursointi ja töiden aikatauluttaminen. Miten työmaat saa aikataulutettua fiksusti ja niin että aikataulut pitävät?
✅ Tiedon siirtäminen työntekijöiden sekä asiakkaan ja yrityksen välillä. Miten vältytään päällekkäiseltä ja turhalta dokumentointityöltä ja toisaalta varmistetaan, että kaikki olennainen tieto tulee kirjattua ylös?
✅ Miten varmistetaan että kaikki tulee laskutettua lisätöitä myöten?
✅ Kannattavuuden seuranta. Jos olennaisia tietoja pitää saada eri järjestelmistä, kannattavuuden seuranta vie turhaa aikaa ja resursseja. Miten pystytään tehokkaasti seuraamaan koko ajan työmaakohtaista kannattavuutta?

Webinaari järjestetään:

21.05.2024 15:00

Webinaari on osa RaksaNext- webinaarisarjaa, jonka tavoitteena on auttaa talotekniikka-, rakennus- ja remonttialan yrityksiä menestymään ja kehittämään omaa liiketoimintaansa.

Webinaarissa projektinhallinnasta kertoo Seppo Jokinen ja webinaaria isännöi Matti Perkkiö.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Ilmoittaudu tästä webinaariin!

Jos et ehdi paikalle livenä, ei hätää! Lähetämme tallenteen webinaarista kaikille ilmoittautuneille webinaarin jälkeen.

Webinaarin alkuun:

Webinaarissa puhujina:

Seppo Jokinen

Easoft

Matti Perkkiö

Easoft

Ilmoittautuminen ja osallistuminen on maksutonta. Kun olet ilmoittautunut, saat linkin webinaariin sähköpostitse ennen webinaarin alkua. Lähetämme tallenteen kaikille ilmoittautuneille, joten ei hätää vaikka et pääsisi mukaan livenä – voit katsoa tallenteen kun se sinulle sopii.