Maksuton webinaari:

Tuottavammat kotisivut ja asiakashallinta rakennusalalla

Tänä syksynä ja tulevana talvena asiakashankinnassa onnistuminen on monelle rakennus- ja remonttialan yritykselle erittäin kriittinen osa-alue jonka onnistumiseen kannattaa keskittyä.

Tässä webinaarissa keskitymme siihen miten nykyisistä kotisivuista otetaan mahdollisimman paljon irti ja miten varmistetaan että vaivalla kerätyt potentiaaliset asiakkaat päätyvät loppujen lopuksi asiakkaiksi.

Webinaarista saat ajantasaiset ja konkreettiset vinkit yrityksesi kotisivujen ja asiakashallinnan kehittämiseen. Käymme läpi mm. seuraavia aiheita:

Miksi kotisivuilta ei tule tarpeeksi tarjouspyyntöjä vaikka laitamme rahaa markkinointiin? Usein markkinoinnin haasteena ei ole se etteikö kotisivuille saada siirtymään potentiaalisia asiakkaita vaan siinä, että 98% heistä poistuu jättämättä mitään jälkeä.

6 ratkaisua kotisivujen tehottomuuden parantamiseen! Potentiaalisten asiakkaiden tavoittamiseen löytyy monia keinoja joilla saamme asiakkaita lähestymään yritystä pienemmällä kynnyksellä.

Leadoon työkalut kotisivujen tehostamiseksi. Santtu Kottila esittelee Leadoon ratkaisut joilla voidaan lisätä merkittävästi asiakkaiden kiinni saamista kotisivuilta.

Miksi myynti ei onnistu tekemään kauppaa vaikka periaatteessa potentiaalisia asiakkaita pitäisi olla tarpeeksi? Miksi potentiaaliset asiakkaat päätyvät tekemään kaupat kilpailijan kanssa? Syitä on monenlaisia, tässä tapauksessa keskitymme asiakashallinnan perusteisiin.

Easoftin työkalut kotisivujen ja asiakashallinnan tehostamiseen. Easoft CRM-ohjelmiston ja Trustmary-integraation esittely.

Webinaari järjestetään:

13.09.2023 15:00

Webinaari on osa Easoftin RaksaNext-webinaarisarjaa, jonka tavoitteena on auttaa rakennus- ja remonttialan yrityksiä menestymään ja kehittämään omaa liiketoimintaansa.

Webinaarissa vieraana Santtu Kottila (Leadoo Marketing Technologies) ja Juhana Kilpeläinen (Easoft).

Webinaaria isännöi tuttuun tapaan Matti Perkkiö Easoftilta.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Ilmoittaudu tästä webinaariin!

Jos et ehdi paikalle livenä, ei hätää! Lähetämme tallenteen webinaarista kaikille ilmoittautuneille webinaarin jälkeen.

Webinaarin alkuun:

Webinaarissa puhujina:

Matti Perkkiö

Easoft

Santtu Kottila

Leadoo Technologies

Juhana Kilpeläinen

Easoft

Ilmoittautuminen ja osallistuminen on maksutonta. Lähetämme tallenteen kaikille ilmoittautuneille, joten ei hätää vaikka et pääsisi mukaan livenä – voit katsoa tallenteen kun se sinulle sopii.