Firasor ERP

Parasta kiinteistön kokonaishallintaa

Tarjoamme käyttöönne toiminnanohjausjärjestelmän, jonka avulla siirrämme kiinteistöalan liiketoiminnan hallinnan paperilta ja Exceleistä sähköiseksi. Sen ansiosta tarvitsette yrityksen pyörittämiseen vain yhden ohjelman.

tai soita heti 044 747 4379

30 minuutin maksuttomassa etäpalaverissa selvitämme tarpeenne ja esittelemme Firasorin

Helpompaa toiminnanohjausta kiinteistöhuoltoon

Firasor tarjoaa erinomaiset työkalut kiinteistöhuollon, huollon ja keikkatöiden toiminnanohjaukseen. Käytännössä työkalumme helpottavat muun muassa huollon reittien suunnittelua, töiden raportointia ja tarjouslaskentaa. Kattavien rajapintojen ansiosta saamme intergroitua muut ohjelmat mukaan niin, että tarvitset yrityksen pyörittämiseen vain yhden ohjelman.

Firasor ERP on moduuleista rakentuva toiminnanohjausjärjestelmä, josta valitaan käyttöön teidän tarpeillenne sopivat ominaisuudet.

Meille Firasorissa tärkeintä on monipuolisuus. Järjestelmä tarjoaa toimivat työkalut tarjous- ja sopimusvaiheeseen sekä lisätöiden laskutukseen. Lisäksi palvelun kautta asiakkuuksiin saa kattavan näkymän.

Firasor vastaa joustavasti ohjelmiston toimintoihin ja rajapintoihin liittyviin tarpeisiimme. Palvelun ylläpito toimii hyvin.

Mikko Jurvelin
Kiinteistöhuolto Jurvelin Oy

Kaikki hallinta yhden järjestelmän kautta

Firasor-järjestelmä on rakennettu avointen rajapintojen avulla, joten järjestelmän voi integroida muihin käytössä oleviin kiinteistön- ja taloushallinnon järjestelmiin.

Tällä hetkellä integrointi on mahdollista seuraaviin taloushallinnon ja laskutuksen ohjelmiin: Talenom, Procountor, Netvisor, Fennoa, Fivaldi, Nettilasku, LVISNet, L7, Vitec software. Töiden ja mittarilukemien siirtoon tarkoitetuista ohjelmista integrointi onnistuu Premikseen ja Tampuuriin. Lisäksi meillä on integraatiot Efinan, Hausvisen, Moontalkin, Netbaronin ja Alma Talentin ohjelmistoihin.

Toteutamme tarpeen mukaan lisää integraatioita.

Tutustu Firasorin ominaisuuksiin

Lataa maksuton tietopaketti:

Maksuton opas kiinteistöhuollon toiminnan­ohjaukseen

Koostimme tietopaketin siitä, miten toiminnanohjausjärjestelmä auttaa tehostamaan kiinteistöhuollon liiketoimintaasi.

Kerron mielelläni lisää!

Soita minulle, niin keskustellaan.

Aatu Liikanen, toimitusjohtaja Easoft Docs Oy

Sami Hänninen

Myynti

044 747 4379

Miten saan Firasorin käyttööni?

1

Kartoitetaan yhdessä tarpeenne maksuttomassa etädemossa. Sen perusteella esitämme teille räätälöidyn ohjeman ja tarjouksen.

2

Hyväksytyn tarjouksen jälkeen määrittelemme ja rakennamme Firasorin teille sopivaksi.

3

Pidämme käyttökoulutuksen henkilöstöllenne ja varmistamme, että käyttöönotto on mahdollisimman saumaton.

30 minuutin maksuttomassa etäpalaverissa selvitämme dokumentointitarpeenne ja esittelemme Easoft Firasor ERP:n.