Firasor ERP

Ohjelma kiinteistöhuollon toiminnan­ohjaukseen

Firasor ERP on moduuleista rakentuva toiminnanohjausjärjestelmä, josta valitaan käyttöön teidän tarpeisiinne sopivat ominaisuudet.

tai soita heti 044 747 4379

30 minuutin maksuttomassa etäpalaverissa selvitämme tarpeenne ja esittelemme Firasorin

Meille Firasorissa tärkeintä on monipuolisuus. Järjestelmä tarjoaa toimivat työkalut tarjous- ja sopimusvaiheeseen sekä lisätöiden laskutukseen. Lisäksi palvelun kautta asiakkuuksiin saa kattavan näkymän.  

Firasor vastaa joustavasti ohjelmiston toimintoihin ja rajapintoihin liittyviin tarpeisiimme. Palvelun ylläpito toimii hyvin.

Mikko Jurvelin
Kiinteistöhuolto Jurvelin

Tarjoamme erinomaiset työkalut kiinteistö­huollon toiminnan­ohjaukseen

Työkalumme helpottavat muun muassa huollon reittien suunnittelua, töiden raportointia ja tarjouslaskentaa.

Kattavien rajapintojen ansiosta saamme intergroitua muut ohjelmat mukaan niin, että tarvitsette yrityksen pyörittämiseen vain yhden ohjelman.

Huollon hallinta

Huoltokohteiden hallinta tapahtuu kätevästi huoltokirjan, töiden ja mittarilukemien helpon syöttämisen ansiosta.

Firasor mahdollistaa myös kohdekohtaiset laskutussäännöt työlajin perusteella. Tällöin huollon ei tarvitse pohtia laskutusta, vaan järjestelmä hoitaa sen sopimuksen perusteella automaattisesti.

Avoimet rajapinnat

Firasor-järjestelmä on rakennettu avointen rajapintojen avulla, joten järjestelmä on mahdollista integroida muihin käytössä oleviin kiinteistön- ja taloushallinnon järjestelmiin.

Tällä hetkellä integrointi on mahdollista seuraaviin taloushallinnon ja laskutuksen ohjelmiin: Talenom, Procountor, Netvisor, Fennoa, Fivaldi, Nettilasku, LVISNet, L7 ja Vitec software. Töiden ja mittarilukemien siirtoon tarkoitetuista ohjelmista integrointi onnistuu Premikseen ja Tampuuriin. Lisäksi meillä on integraatiot Efinan, Hausvisen, Moontalkin, Netbaronin ja Alma Talentin ohjelmistoihin.

Toteutamme tarpeen mukaan lisää integraatioita.

Raportointi

Firasor-järjestelmässä on sisäänrakennettu raportointityökalu. Valmiiden raporttipohjien lisäksi voitte luoda omia ja yrityskohtaisia raportteja haluamillanne parametreillä.

Raportointi auttaa seuraamaan juuri niitä asioita, jotka ovat yrityksenne toiminnan kannalta merkittäviä. Toimiva raportointi luo mahdollisuuksia liiketoiminnan kehittämiseen ja onnistumisen seurantaan.

Helppokäyttöinen mobiilisovellus henkilöstölle

Firasor-järjestelmään sisältyy myös mobiilisovellus henkilöstön käyttöön.

Sovelluksen avulla tietojen syöttö sekä töiden seuranta ja hallinta helpottuvat huomattavasti. Tarpeellinen tieto on aina kaikkien saatavilla.

Helppokäyttöinen mobiilisovellus – kuin toimiston kaikki paperit olisivat taskuissanne.

Sähköinen allekirjoitus

Allekirjoita yrityksesi kaikki dokumentit sähköisesti Easoft Signilla.

Sähköisellä allekirjoituksella saatte allekirjoitettua sopimukset nopeammin ja helpommin. Kaikki sopimukset tallentuvat yhteen paikkaan, joten dokumenttien hallinta ja säilytys on helpompaa ja turvallisempaa.

Vahvalla verkkopankkitunnistautumisella vahvistettu sähköinen allekirjoitus on lain mukaan yhtä pätevä kuin kynällä allekirjoitettu.

Kerron mielelläni lisää!

Soita minulle, niin keskustellaan.

Miten saan Firasorin käyttööni?

1

Kartoitetaan yhdessä tarpeenne maksuttomassa etädemossa. Sen perusteella esitämme teille räätälöidyn ohjeman ja tarjouksen.

2

Hyväksytyn tarjouksen jälkeen määrittelemme ja rakennamme Firasorin teille sopivaksi.

3

Pidämme käyttökoulutuksen henkilöstöllenne ja varmistamme, että käyttöönotto on mahdollisimman saumaton.

30 minuutin maksuttomassa etäpalaverissa selvitämme dokumentointitarpeenne ja esittelemme Easoft Firasor ERP:n.

Lataa maksuton tietopaketti:

Maksuton opas kiinteistöhuollon toiminnan­ohjaukseen

Koostimme tietopaketin siitä, miten toiminnanohjausjärjestelmä auttaa tehostamaan kiinteistöhuollon liiketoimintaasi.