Kokemuksia Easoftista

Easoft-toiminnanohjausjärjestelmän monipuoliset hyödyt yrityksen toiminnan hallinnassa selviävät parhaiten käytännössä. Lue, mitä mieltä asiakkaamme ovat olleet toiminnanohjausjärjestelmästämme.

Koostimme videolle asiakkaidemme kokemuksia – katso video alta!

VESIVEK oy

Joustavuus teki vaikutuksen

Toiminnanohjausjärjestelmän käyttöliittymät ja perusrakenne olivat meidän mielestämme hyviä ja se, kuinka niitä pystytään muokkaamaan yrityksen käyttöön sopivaksi. Joustavuus Easoftin myynnissä teki vaikutuksen. Keskeisintä on, ettei ole monta järjestelmää, vaan yksi, jolla hallitaan asiakkuuksia, tuotantoa ja yrityksen sisäistä raportointia.

Lue kokonaan

PT Energia Poraus oy

Nyt kaikki tiedot löytyvät helposti yhdestä paikasta

Leppävirtalaisessa maalämpö- ja vesikaivoporauksiin erikoistuneessa PT Energia Poraus Oy:ssä otettiin Easoft-toiminnanohjausjärjestelmä käyttöön heinäkuussa 2014, ja se on jo nopeuttanut monia yrityksen toimintoja.

Lue kokonaan

Pokas Oy

Easoft mahdollistaa paremmin asiakkaista huolehtimisen

Ikkuna- ja oviremonttien ammattilainen Pokas Oy vakuuttui Easoft-järjestelmän toimivuudesta. Sen avulla yrityksessä on saatu parannettua erityisesti asiakashallintaa ja tilausprosessia.

Lue kokonaan

KotisiLVI oy

Kokonaisuus asiakashankinnasta laskutukseen nyt hallinnassa

Toimimme usealla eri paikkakunnalla, joten yritysjohdolle on tärkeää, että voimme hallita toimintaamme tarkasti eri kustannuspaikoittain. Easoftin raportit helpottavat päivittäistä työntekoa eri yksiköissä. Lisäksi asennusten kalenterointi ja projektikohtainen kannattavuusseuranta parantavat toimintaamme paljon.

Lue kokonaan

Molarum salaojat Oy

Easoftissa vakuutti yrityksen asiakasymmärrys

Yrityksen johdolle tärkeintä on ollut projektien kannattavuuden seuranta, myynnin johtaminen, sekä työtuntien seuranta. Yksittäiset asentajien työtä helpottaa, kun tiedonkulku pelaa myyjien suunnasta ja eikä tarvitse käyttää liikaa aikaa esimerkiksi työtuntien merkkaamiseen.

Lue kokonaan

Sorcolor oy

Myynnin johtaminen ja myyjien työ tehokkaaksi

Yksittäisten myyjien työ on helpottunut merkittävästi tarjouslaskennan helppouden myötä. Myös myyjien ja asentajien välinen tiedonkulku on saatu kuntoon Easoftin avulla. Tästä hyötyvät kaikki; myyjät, asentajat ja yritysjohto.

Lue kokonaan

Haluaisitko maksuttoman esittelyn?

Etädemossa esittelemme teille Easoftin toiminnallisuudet ja käymme läpi miten Easoft voisi tehostaa teidän liiketoimintaanne.