Easoft laajentaa palveluvalikoimaa ostamalla Firasor Oy:n liiketoiminnan

31.05.2022 | Tiedotteet

Etusivu / Tiedotteet / Easoft laajentaa palveluvalikoimaa ostamalla Firasor Oy:n liiketoiminnan

31.5.2022 – Easoft Firasor kauppa on tärkeä strateginen askel joka vahvistaa Easoftin asiakkaita palvelevaa laajaa ekosysteemiä. Järjestely tuo asiakkaille käyttöön uusia ominaisuuksia liiketoiminnan tehostamiseen.

Lehdistötiedote 31.5.2022

Yrityskauppa astuu voimaan 1.6.2022. Kauppahintaa ei julkaista.

Firasor Oy on 2016 perustettu yritys joka on kehittänyt Firasor.fi SaaS-sovelluksen kiinteistöhuollon ja isännöinnin toimialoille. Yritys toimii Suomessa ja Ruotsissa. Firasor toiminnanohjausjärjestelmä tarjoaa laajan ekosysteemin pääasiassa kiinteistöhuollon ja isännöinnin toiminnanohjaukseen.

Firasorin ohjelmisto sisältää modernit työkalut tarjouspyynnöistä huoltotöiden organisointiin ja laskutukseen. Karttapohjaisen mobiilityökalun avulla voidaan hallita ja tehostaa työtä kun työkohteet näkee visuaalisesti kartalla. Työkalulla on ekologinen vaikutus kun ylimääräinen liikkuminen vähenee tehostuneen suunnittelun kautta.

Kaupan myötä Easoft laajenee myös sähköisen allekirjoituksen markkinoille EasoftSign -työkalulla. Firasorin kehittämän työkalun avulla yritys voi allekirjoittaa dokumentit vahvan tunnistautumisen kautta.

Easoft Groupin toimitusjohtaja Jukka Vasalampi kommentoi kauppaa tuoreeltaan:

“Firasor on kasvava liiketoiminta kiinteistöhuollon ja isännöinnin toimialalla. Firasor kaupalla Easoft pystyy kasvattamaan toimintaansa uudelle toimialalle.

Yritysjärjestely on tärkeä strateginen askel, joka vahvistaa Easoftin asiakkaita laajasti palvelevaa ekosysteemiä. Sen ansiosta voimme jatkossa tarjota uusia ominaisuuksia, joilla Easoftin asiakkaat pystyvät tehostamaan omaa liiketoimintaansa. Kokonaisuutena järjestely tuo merkittäviä synergiaetuja Easoft ERP ja Firasor tuotteisiin. Näin ollen pystymme entistä paremmin vastaamaan asiakkaidemme muuttuviin tarpeisiin.

Olemme erittäin innoissamme kun pääsemme yhdessä asiakkaiden ja Firasorin tiimin kanssa kehittämään Firasor tuotetta ja palvelua.”

Firasorin toimitusjohtaja Jarkko Kähkönen kommentoi kauppaa seuraavasti:

“Olemme onnistuneet edeltävinä vuosina edistämään merkittävästi kiinteistöhuoltoalan digitalisaatiota
kehittämällä yhdessä asiakkaidemme kanssa Firasor -ohjelmistoamme. Kaupan myötä vahvistamme
asemaamme markkinoilla entisestään.

Easoftin osaaminen ja kokemus ohjelmistoalalla teki vaikutuksen meihin. Olemme erittäin
innoissamme kun voimme yhdessä Easoftin kanssa jatkaa missiotamme – tuottaa markkinoiden
parhaan asiakaskokemuksen kiinteistöhuolto- ja isännöintialan asiakkaillemme.”

Easoft on vuonna 2013 perustettu rakennusalan toiminnanohjaus- ja dokumentointiohjelmistoihin keskittynyt yhtiö. Konsernin emoyhtiönä toimii Easoft Group Oy. Tytäryhtiöitä ovat Easoft Oy, Easoft Docs Oy, Affärssystem EAS AB, Easoft KodinPro Oy ja Easoft Firasor Oy. Easoftin missiona on tuottaa kannattavampaa liiketoimintaa rakennusalalla ja visiona olla Pohjoismaiden halutuin liiketoiminnan kehittäjä ohjelmistojen avulla vuoteen 2030 mennessä.

Lisätietoja Firasor kaupasta:

Jukka Vasalampi

jukka.vasalampi@easoft.fi, 045 877 6730

Jarkko Kähkönen

jarkko.kahkonen@firasor.fi, 040 700 1061