”Työhön suhtaudun tosissani, mutten totisena” -Ilari Taskila

12.02.2020 | Blogi, Työntekijäkokemus

Etusivu / Blogi / ”Työhön suhtaudun tosissani, mutten totisena” -Ilari Taskila

Hei!

Olen Ilari Taskila, sekatyömies Easoftilla. Työtehtäväni koostuvat käyttöönotoista ja koulutuksista. Lisäksi vastaan henkilöstöhallinnasta ja markkinoinnista.

Tykkään hyvästä huumorista (eli omasta), enkä pärjäisi ilman sitä. Jokapäiväinen tavoitteeni on, että myös muut ymmärtäisivät huumoriani ja voisivat edes hymähtää jutuilleni. Hyvä ilmapiiri on elämän suola. Olen kohtuullisen letkeä, mutta tarvittaessa osaan myös stressata.

It-alalle päätyminen ei nuorena ollut tähtäimessä, mutta nyt kun tässä ollaan, niin en vaihtaisi. Aiemmin näin ohjelmistoalan jotenkin kovin tylsänä, mutta totuus onkin toinen. Minulla oli ehkä tietynlaisia stereotypioita alan insinööreistä ja koodareista. Pari vuotta Easoftin palveluksessa on osoittanut ne vääriksi. Kyllä täälläkin toinen toistaan paremmat kaskut halkovat ilmaa!

Paras fiilis työssä tulee siitä kun kouluttajana huomaan, kuinka heti alusta alkaen asiakas huomaa ohjelmiston hyödyt ja tempautuu mukaan kehittämään heidän omaa liiketoimintaa entistä ehommaksi. Samalla kouluttajallekin tulee sellainen tunne, että juuri meidän ohjelman avulla asiakas voi parantaa omia prosessejaan. Koen vahvuudekseni sen, että olen itsekin aiemmin työskennellyt yrityksessä, jossa oli Easoft käytössä ja olen konkreettisesti nähnyt sen hyödyt käyttäjän näkökulmasta. On ensiarvoisen tärkeää, että asiakas luottaa kouluttajan ammattitaitoon.

Ohjelman sopiminen yrityksen tarpeisiin on yhtä tärkeää kuin se, että yritysjohto sitoutuu viemään ohjelman käyttöön kaikille työntekijöille. Parasta on, kun kaikilta löytyy motivaatiota käyttää ohjelmaa ja siten parantaa yrityksen liiketoimintaa, saada kaikki hyöty Easoftista irti.

Työhön suhtaudun tosissani, mutten totisena

Lopputuloksen kannalta on suuri ero esimerkiksi siinä, sanooko yritysjohto työntekijöille, että “pikkuhiljaa, mekin tässä vasta opetellaan” vai “ huomisesta alkaen kaikki tekee näin”. 

Työhön suhtaudun tosissani, mutten totisena. Tekemällä oppii ja huomaa myös asioita, joita pitää vielä oppia. Työssäviihtyvyyteen vaikuttaa myös porukka, ja meillä se on kyllä hyvä. Voin luottaa siihen, että taustalla on koko työyhteisön tuki. Apua saa aina.

Easoft Oy / Toiminnanohjausjärjestelmän valinta asennusliiketoimintaan - mitä ottaa huomioon?

OPAS TOIMINNANOHJAUS­JÄRJESTELMÄN VALINTAAN

Lataa maksuton opas!

Kirjoitimme oppaan siitä, mitä tulee ottaa huomioon toiminnanohjausjärjestelmää valittaessa asennusliiketoimintaan. Laitoimme oppaan jakoon maksutta, lataa siis omasi ja vältä yleisimmät virheet toiminnanohjausjärjestelmän valinnassa!