Olemme tukemassa asiakkaamme onnistumista

Easoft Oy on yritysten kumppanina toimiva järjestelmätoimittaja. Toiminnassa yhdistyvät kokeneiden asiantuntijoiden kehittämä nykyaikainen tuote ja palvelu, jonka avulla tuote saadaan räätälöityä aidosti asiakkaan tarpeita vastaavaksi.

Monipuolista asiantuntijuutta

Olemme helpottaneet eri toimialoilla toimivien yritysten arkea vuodesta 2013 lähtien. Joukkoomme kuuluu entisiä yrittäjiä, kokeneita ohjelmistokehittäjiä sekä muita alalla meritoituneita ammattilaisia.

Toimitilamme sijaitsevat Jyväskylässä, Vantaalla ja Kempeleessä, mutta tyytyväisiä asiakkaita meillä on ympäri Suomen.

Henkilöstöllämme on vahva kokemus yrittäjyydestä, johtamisesta ja taloushallinnosta, joten tunnemme yritysten toiminnanohjauksen tarpeet laaja-alaisesti käytännön kautta. Tuotteemme on kehitetty tämän tuntemuksen pohjalta tuomaan hyötyjä asiakasyrityksillemme.

Olemme asiakkaamme tukena

Olemme palveleva järjestelmätoimittaja ja toimimme asiakkaidemme pitkäaikaisena kumppanina. Kullekin asiakkaallemme yksilöllisesti räätälöidyn toiminnanohjausjärjestelmän lisäksi tarjoamme ohjausta ja koulutusta sen käyttöön. Kun tarpeet muuttuvat, ohjelmaa voidaan kehittää edelleen, jotta siitä saadaan paras mahdollinen hyöty.

Lupaamme, että tuotteemme ei ole asiakkaalle kuluerä, vaan päinvastoin – se säästää rahaa. Jos emme jollekin yritykselle pysty lupaamaan tätä, emme edes myy tuotetta.

Saammeko esitellä easoftia tarkemmin?

Etädemossa esittelemme teille Easoftin toiminnallisuudet ja käymme läpi miten Easoft voisi tehostaa teidän liiketoimintaanne.

Miten varmistamme palvelun onnistumisen?

Sopimuksen määrittely ja allekirjoitus

Mikäli yhteistyö aloitetaan, tehdään ennen projektin aloittamista sopimus, jolla turvataan myös vaitiolo ja salassapito. Tämän jälkeen pidetään ns. aloituspalaveri, jossa määritellään tarkemmin yrityksenne tarpeet ohjelmiston suhteen.

Ohjelmiston valmistelu

Seuraava vaihe on järjestelmän valmisteleminen yritykselle. Ohjelmisto määritellään yrityksen tarpeiden mukaisesti ja järjestelmään tehdään tarvittavat muokkaukset.

Ohjelmiston käyttöönotto

Kun järjestelmä on valmis käyttöönotettavaksi, koulutamme käyttäjät ohjelmiston käyttöön satojen aikaisempien projektien kokemuksella.

Jatkuva kehittäminen

Emme jätä asiakasta yksin käyttöönottovaiheen jälkeen. Järjestelmän käyttöä optimoidaan jatkuvasti yhdessä asiakkaan kanssa. Apua ja tukea on aina saatavilla.

Työpaikka Easoftilla

Oletko kiinnostunut työskentelemään Easoftilla ohjelmistokehityksen, käyttöönoton tai myynnin parissa? Tule mukaan joukkoomme auttamaan asiakkaitamme menestymään!