Olemme tukemassa asiakkaamme onnistumista

Easoft Oy on yritysten kumppanina toimiva järjestelmätoimittaja. Toiminnassa yhdistyvät kokeneiden asiantuntijoiden kehittämä nykyaikainen tuote ja palvelu, jonka avulla tuote saadaan räätälöityä aidosti asiakkaan tarpeita vastaavaksi.

Monipuolista asiantuntijuutta

Olemme helpottaneet eri toimialoilla toimivien yritysten arkea vuodesta 2013 lähtien. Joukkoomme kuuluu kokeneita ohjelmistokehittäjiä sekä asiantuntevia myynnin ja konsultoinnin ammattilaisia.

Toimitilamme sijaitsevat Jyväskylässä ja Vantaalla, mutta tyytyväisiä asiakkaita meillä on ympäri Suomen.

Henkilöstöllämme on vahva kokemus yrittäjyydestä, johtamisesta ja taloushallinnosta, joten tunnemme yritysten toiminnanohjauksen tarpeet laaja-alaisesti käytännön kautta. Tuotteemme on kehitetty tämän tuntemuksen pohjalta tuomaan hyötyjä asiakasyrityksillemme.

Olemme asiakkaamme tukena

Olemme palveleva järjestelmätoimittaja ja toimimme asiakkaidemme pitkäaikaisena kumppanina. Kullekin asiakkaallemme yksilöllisesti räätälöidyn toiminnanohjausjärjestelmän lisäksi tarjoamme ohjausta ja koulutusta sen käyttöön. Kun tarpeet muuttuvat, ohjelmaa voidaan kehittää edelleen, jotta siitä saadaan paras mahdollinen hyöty.

Lupaamme, että tuotteemme ei ole asiakkaalle kuluerä, vaan päinvastoin se säästää rahaa. Jos emme jollekin yritykselle pysty lupaamaan tätä, emme edes myy tuotetta.

Varaa maksuton etädemo

Etädemossa esittelemme teille Easoftin toiminnallisuudet ja käymme läpi miten Easoft voisi tehostaa teidän liiketoimintaanne.

Miten varmistamme palvelun onnistumisen?

Kartoituskäynti

Yhteistyö lähtee liikkeelle asiakaskartoituksella, jonka tehtävä on selvittää yrityksen nykyistä tilaa järjestelmien osalta ja miettiä, miten Easoft-järjestelmän avulla voitaisiin kehittää toimintaa.

Sopimuksen määrittely ja allekirjoitus

Mikäli yhteistyö aloitetaan, tehdään ennen projektin aloittamista sopimus, jolla turvataan myös vaitiolo ja salassapito. Samalla määritellään tarkemmin yrityksen erityispiirteet, jotka vaikuttavat ohjelmiston ominaisuuksiin.

Ohjelmiston valmistelu

Seuraava vaihe on järjestelmän valmisteleminen yritykselle. Ohjelmisto määritellään palvelimen mukaisesti ja järjestelmään tehdään tarvittavia muutoksia.

Ohjelmiston käyttöönotto

Kun järjestelmä on valmis käyttöönotettavaksi, järjestämme yhteisen kokoontumisen. Koulutamme käyttäjät ohjelmiston käyttöön.

Jatkuva kehittäminen

Emme jätä asiakasta yksin käyttöönottovaiheen jälkeen. Kehittäminen jatkuu edelleen, kunnes järjestelmä toimii yrityksen toiveiden mukaan. Apua ja tukea on aina saatavilla.

Haluatko kuulla lisää?

Jätä meille yhteydenottopyyntö oheisella lomakkeella, niin otamme teihin yhteyttä ja kerromme lisää yrityksestämme sekä Easoft-toiminnanohjausjärjestelmästä.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Hae meille töihin!

Oletko kiinnostunut työskentelmään Easoft-järjestelmän kehityksen tai myynnin parissa? Tule mukaan innovatiiviseen joukkoomme auttamaan asiakkaitamme menestymään!