Aktiivisen myynnin työkalut

13.04.2018 | Blogi

Etusivu / Blogi / Aktiivisen myynnin työkalut

Jokainen myyntityötä tehnyt tietää, että menestyvän myyntityön perusta on myyjän henkisissä valmiudessa, sekä tiimin ja esimiehen tuessa. Vaikka myyntityö on erittäin ihmiskeskeistä työtä, nykyään on olemassa työkaluja, joilla myyjien työ helpottuu ja myös myynnin johtaminen on helpompaa. Alla keskeisimpiä työkaluja listattuna:

  • Puhelinbuukkausärjestelmät erilaisine lisäosineen
  • Karttasovellukset
  • Asiakastietopankit
  • Automaattiset työkalut tarjouslaskentaan, provisiolaskentaan ja raportointiin

Jotta työkalut antavat täyden hyödyn, on ensiarvoisen tärkeää, että niiden käyttäminen on helppoa. Myyjällä ei saa olla montaa eri järjestelmää, joista jokaiseen pitää syöttää asiakastietoja erikseen vaan kaiken tiedon tulisi löytyä samasta paikasta tai järjestelmien tulisi keskustella keskenään.

Kun työkalut ovat tehokkaassa käytössä, menee myyjillä vähemmän aikaa ns. säätämiseen ja asioihin, jotka vievät keskittymisen pois työstä. Työkalut auttavat myös myynnin johtoa organisoimaan työtä sekä seuraamaan tavoitteisiin pääsyä.

Easoft Oy / Toiminnanohjausjärjestelmän valinta asennusliiketoimintaan - mitä ottaa huomioon?

OPAS TOIMINNANOHJAUS­JÄRJESTELMÄN VALINTAAN

Lataa maksuton opas!

Kirjoitimme oppaan siitä, mitä tulee ottaa huomioon toiminnanohjausjärjestelmää valittaessa asennusliiketoimintaan. Laitoimme oppaan jakoon maksutta, lataa siis omasi ja vältä yleisimmät virheet toiminnanohjausjärjestelmän valinnassa!