LVISNet tuo tukkuhinnastot suoraan Easoftiin

23.04.2021 | Blogi

Rajapinnat mahdollistavat laajan hallinnan

Etusivu / Blogi / LVISNet tuo tukkuhinnastot suoraan Easoftiin

LVISNet on pitkään odotettu lisäintegraatio Easoftiin. Tämä tarkoittaa sitä, että kun Easoft-käyttäjä menee hakemaan tukusta tavaraa (esim. Onninen, Ahlsell, SLO ja Rexel) asiakasprojektiin liittyen, tilausvahvistukset saadaan automaattisesti Easoft-tilausten alle.

Mitä hyötyä tästä on?

LVISNet mahdollistaa ainakin seuraavat kolme asiaa:

  1. Reaaliaikainen tarvikekulujen seuranta asiakasprojektilla
  2. Tilausvahvistusten kautta lisättyjen tuotteiden edelleenlaskutus asiakkaalta. Oikea kateprosentti tulee automaattisesti tuoteriveille
  3. Tukkuhinnastot ovat hyödynnettävissä tarjouslaskennassa ja suunniteltaessa uutta projektia

Miten LVISNet sitten toimii?

  • Työntekijä noutaa tukusta, esimerkiksi Onniselta sähkötarvikkeita asiakasprojektille 123
  • Työntekijä ilmoittaa asiakasnumeron ja tukku lähettää välittömästi tilausvahvistuksen LVISNetin avulla suoraan Easoftiin
  • Työntekijä voi esimerkiksi kännykällä käydä valitsemassa siirretäänkö vain osa vai kaikki tilausvahvistuksen rivit asiakasprojektille 123
  • Kohdistetut rivit siirtyvät reaaliaikaisesti tilauksen ostokuluihin
  • Kohdistetut rivit ovat heti edelleenlaskutettavissa asiakkaalta
    • Easoftiin on määritelty ennakkoon, millä kateprosentilla (vai kenties tukun OVH-hinnalla) tuotteet laskutetaan loppuasiakkaalta

Tukkuhinnastot ovat Easoftissa käytettävissä tarjouslaskennassa ja ne päivittyvät joka päivä, jos toimittajatukun OVH-hinnat muuttuvat.

Ketkä hyötyvät LVISNetistä eniten?

Erityisesti LVI- ja sähkötöitä tekevät yritykset ovat odottaneet pitkään, että pääsisivät käyttämään tukkuhinnastoja Easoftista. Aikaisemmin on pitänyt päivittää hinnastot manuaalisesti, mutta LVISNet mahdollistaa nyt sen, että hinnastot päivittyvät käytännössä reaaliajassa. Integraatio hyödyttää myös muita remonttiyrityksiä, jotka noutavat tukusta tavaraa ja haluavat esimerkiksi laskea tarjoukset hyödyntäen tukkujen tuoterekisteriä ja tuotekoodeja.

Alla on näytetty kuvakaappausten avulla, miten tilausvahvistuksen tuotteiden lisääminen tapahtuu Easoftissa.

Tämä on asentajan näkymä kun hän avaa työkohteensa tiedot

Asentaja valitsee ne rivit, jotka hän haluaa siirtää asiakasprojektille ja merkkaa tilausvahvistuksen käsitellyksi.

Miten LVISNetin saa käyttöön?

Jos asiakkaalla on jo Easoft käytössä, saamme LVISNetin käyttöön luomalla integraatioasetukset ja tilaamalla LVISNet-tunnukset, jotka syötetään Easoftiin. Tällöin saadaan tilattua asiakkaan haluamat tuoteryhmät Easoftiin ja ne päivittyvät OVH-hintoineen. Lisäksi tarvitsemme asiakkaan alennustiedoston, jotta voimme päivittää asiakkaan alennukset ja sitä kautta myyntihinnat.

Tilausvahvistusten käyttöönotto onnistuu avaamalla Easoftin päästä integraatio ja ilmoittamalla tukulle, että halutaan tilausvahvistukset (eli EDI-sanomat) käyttöön.

Mikäli asiakas on vasta ottamasta Easoftia käyttöön, hoituu LVISNetin avaaminen käyttöönoton yhteydessä hyvin vaivattomasti.

Mikäli haluat lisätietoja Easoftista tai tässä artikkelissa esitellystä ohjelmasta, ota rohkeasti meihin yhteyttä tai lataa alla mainittu opas!

Easoft Oy / Toiminnanohjausjärjestelmän valinta asennusliiketoimintaan - mitä ottaa huomioon?

OPAS TOIMINNANOHJAUS­JÄRJESTELMÄN VALINTAAN

Lataa maksuton opas!

Kirjoitimme oppaan siitä, mitä tulee ottaa huomioon toiminnanohjausjärjestelmää valittaessa asennusliiketoimintaan. Laitoimme oppaan jakoon maksutta, lataa siis omasi ja vältä yleisimmät virheet toiminnanohjausjärjestelmän valinnassa!

Easoft Oy / Toiminnanohjausjärjestelmän valinta asennusliiketoimintaan - mitä ottaa huomioon?

Miksi vertailussa ollaan päädytty Easoftiin?

Vertailtuamme eri vaihtoehtoja, päädyimme Easoftiin koska...

Lue 5 tärkeintä syytä, miksi asiakasyrityksemme
ovat päätyneet Easofttoiminnanohjausjärjestelmään