Rajapinnat – Yksin ei tarvitse olla kaikessa paras

01.04.2021 | Blogi

Rajapinnat mahdollistavat laajan hallinnan

Etusivu / Blogi / Rajapinnat – Yksin ei tarvitse olla kaikessa paras

Rajapinnat mahdollistavat yritykselle yhden kokonaisuuden, jolla voi hallita kaikkea!

Easoftilla on useita rajapintoja myyntilaskujen lähettämiseen taloushallintajärjestelmään, ostolaskujen tuomiseen tilauksien alle sekä esimerkiksi palkka-aineiston lähettämiseen.

Me Easoftilla haluamme olla parhaita kehittämään asiakasyritystemme prosesseja ja hallitsemaan toimitusprosessia aina ensimmäisestä tarjouksesta siihen, että projekti on valmis ja laskutettu ja kaikkea mitä tapahtuu näiden välissä. On kuitenkin myös sellaisia osa-alueita, mihin emme halua keskittyä. Erilaiset integraatiot = rajapinnat toisten järjestelmien kanssa mahdollistavat sen, että voimme yhdessä kumppaneidemme kanssa tarjota markkinoiden parhaan kokonaisuuden, eli olla parhaita kaikessa, mitä asiakas tarvitsee ohjelmistoasioissa!

Seuraavassa on lyhyt kuvaus kaikista Easoftin rajapinnoista.

Easoftista on mahdollisuus lähettää myyntilaskut suoraan asiakkaalle joko postilla tai sähköpostilla, mutta usein asiakkaalla on käytössään jokin taloushallintojärjestelmä, jossa kirjanpito joka tapauksessa hoidetaan. Tällöin lasku muodostetaan Easoftissa ja se lähetetään rajapinnan yli asiakkaan taloushallinto-ohjelmaan. Parhaassa tapauksessa lasku lähtee samalla painalluksella loppuasiakkaalle eikä taloushallinto-ohjelmaan tarvitse erikseen kirjautua laskua lähettämään.

Myyntilaskujen automaattisiirto Easoftista taloushallintoon:

Ostolaskurajapinta taas tarkoittaa yleensä sitä, että Easoftiin tuodaan ostolaskuja, jotka halutaan sitten kohdistaa myyntitilaukselle kahdesta syystä:

  1. Ostolaskujen rivit halutaan muodostaa kuluriveiksi tilauksien alle, jotta katelaskelma täsmää myös ostojen osalta
  2. Ostolaskujen rivit halutaan edelleenlaskuttaa loppuasiakkaalta. Jos on esimerkiksi myyty ”tuntityö + materiaalit”-tyyppinen työ, niin yleensä kaikki tarvikkeet edelleenlaskutetaan x% katteella ja tällöin laskurivejä ei tarvitse naputella käsin vaan voidaan määritellä kate ja laskurivit siirtyvät automaattisesti myyntilaskuille.

Ostolaskuintegraatiot (ostolaskujen nouto Easoftiin):

Palkkarajapinnan ansiosta palkka-aineistot voidaan muodostaa Easoftissa ja ne kelpaavat sellaisenaan palkanlaskentaohjelmaan maksatusta varten.

Palkka-aineiston muodostus

Muut integraatiot

Easoftista voit lähettää suoraan tilauksen valmistuttua esimerkiksi asiakastyytyväisyyskyselyn ZEFin järjestelmän avulla. LVISNet mahdollistaa tukkureiden hinnastojen reaaliaikaisen käytön ja tilausvahvistuksen tuomisen kännykällä tilauksille kulujen kirjausta ja edelleenlaskutusta varten. Vai haluatko kenties lähettää paketin Easoftilla vaikka Kaliforniaan? Onnistuu Unifaun-rajapinnan avulla!

Easoft Oy / Toiminnanohjausjärjestelmän valinta asennusliiketoimintaan - mitä ottaa huomioon?

OPAS TOIMINNANOHJAUS­JÄRJESTELMÄN VALINTAAN

Lataa maksuton opas!

Kirjoitimme oppaan siitä, mitä tulee ottaa huomioon toiminnanohjausjärjestelmää valittaessa asennusliiketoimintaan. Laitoimme oppaan jakoon maksutta, lataa siis omasi ja vältä yleisimmät virheet toiminnanohjausjärjestelmän valinnassa!