Easoft Docs -mobiilidokumentointi

Aidosti helppokäyttöinen dokumentointisovellus

Easoft Docsilla työmaan dokumentointi tulee tehdyksi – tämän ansiosta kaikki laskuttamista myöten sujuu oikein ja ajallaan. Ominaisuudet tukevat liiketoimintaa myynnistä itse asennukseen – tutustu ominaisuuksiin alta!

Valitse dokumenttipohjakirjastostamme haluamasi pohja ja kokeile täyttämistä heti, ilman rekisteröitymistä ja täysin maksutta!

Ominaisuudet


 • Laskenta ja kaavat

  Dokumentointi on hidasta ja kömpelöä, kun samalla laitteella pitäisi yhtä aikaa täyttää dokumenttia ja tarkistaa, mitä varaosia tuli käytettyä ja kuinka paljon. Laskintakin pitäisi pystyä käyttämään, ellei sitten halua sekoittaa ajatuksiaan tekemällä laskutoimituksia päässä.

  Lue lisää

 • Dokumenttien hallinta

  Yksittäistä työmaata varten saatetaan tehdä lukuisia dokumentteja urakkasopimuksesta työmaan luovutuspöytäkirjaan. Varsinkin paperisina käsiteltävien dokumenttien hallinta ja säilyttäminen on vaivalloista ja vanhanaikaista. Sähköisten dokumenttien jakaminen ei aina ole ihan yksinkertaista sekään: tietoturva voi vaarantua, jos dokumentteja ei hallinnoida asianmukaisesti.

  Lue lisää

 • Jakaminen

  Yksittäistä työmaata varten saatetaan tehdä lukuisia dokumentteja urakkasopimuksesta työmaan luovutuspöytäkirjaan. Useiden eri henkilöiden ja tahojen tulee päästä dokumenttien äärelle, ja toisaalta asiakirjojen täyttäjiä ja allekirjoittajiakin saattaa olla monia.

  Lue lisää

 • Dokumenttien täyttäminen

  Sormet ovat kohmeessa, kynä on hukassa ja räntää tihuttaa, mutta lopputarkastuspöytäkirja tulisi täyttää ja dokumentointi suorittaa. Täytetty ja allekirjoitettu dokumentti pitäisi vielä muistaa toimittaa ja arkistoida asianmukaisesti, eikä se saisi jäädä pyörimään työlaukkuun tai auton lattialle.

  Lue lisää

 • Dokumenttikirjasto

  Toimiva dokumentointi on olennainen osa liiketoiminnan hallintaa ja tehostamista. Se säästää aikaa, selkeyttää työnjakoa ja helpottaa viestintää niin työntekijöiden kuin yrityksen ja asiakkaan välillä.

  Lue lisää

 • Dokumenttipohjaeditori

  Luo yrityksellesi toimivat ja visuaaliset dokumenttipohjat helppokäyttöisellä dokumenttipohjaeditorillamme. Dokumenttikirjastostamme löytyy kymmeniä valmiita dokumenttipohjia työmaan vastaanottopöytäkirjasta kuvalliseen lopputarkastuspöytäkirjaan. Kaikki ne voi räätälöidä tarpeidesi ja yrityksesi ulkoasun mukaisiksi. Dokumenttieditori on oiva työkalu, mikäli tarvitsemasi dokumentti puuttuu kirjastosta.

  Lue lisää

 • Sähköinen allekirjoitus

  Paperisten asiakirjojen ja dokumenttien allekirjoittaminen, postittaminen ja arkistointi on vaivalloista ja vanhanaikaista. Viime vuosina yhä useampi palaveri on pidetty ja sopimus allekirjoitettu etänä. Sähköinen allekirjoitus säästää aikaa ja vähentää vaivaa.

  Lue lisää
Kokeile dokumentin täyttämistä heti

Kokeile dokumentin täyttämistä itse ja ylläty helppoudesta

Valitse dokumenttipohjakirjastostamme haluamasi pohja ja kokeile täyttämistä heti, ilman rekisteröitymistä ja täysin maksutta!