Dokumenttikirjasto – sata dokumenttipohjaa käytössäsi

Toimiva dokumentointi on olennainen osa liiketoiminnan hallintaa ja tehostamista. Se säästää aikaa, selkeyttää työnjakoa ja helpottaa viestintää niin työntekijöiden kuin yrityksen ja asiakkaan välillä.

Etusivu / Easoft Docs / Ominaisuudet / Dokumenttikirjasto

Tutustu dokumenttipohjakirjastoon

Easoft Docsin avulla dokumenttien täyttäminen onnistuu kuin itsestään

Helppokäyttöistä sovellusta voi käyttää millä tahansa laitteella, ja käyttäminen on kätevää toimistolla ja työmaalla. Hyvästi vaikeasti avautuvien PDF-lomakkeiden pienet präntit ja tekstilaatikot!

Kiinnostaisiko maksuton etädemo?

Etädemossa esittelemme teille Easoftin toiminnallisuudet ja käymme läpi miten Easoft voisi tehostaa liiketoimintaanne.

Dokumenttikirjaston valmiit pohjat muokataan yrityksen ulkoasun mukaisiksi

Easoft Docsin dokumenttikirjasto käsittää mittavan valikoiman erilaisia dokumenttipohjia.

Pohjia on niin ilmalämpöpumpun asennuspöytäkirjaan, työmaapäiväkirjaan kuin esimerkiksi paloturvallisuustarkastukseen. Kaikki dokumenttipohjat voi muokata ulkoasultaan yritykseesi sopivaksi: yrityksesi logot ja väritys lisäävät dokumenttien uskottavuutta ja vakuuttavuutta.

Mikäli tarvitsemasi dokumentti puuttuu kirjastosta, voit luoda sen helposti dokumenttieditorillamme. Juuri teidän tarpeisiinne luotu tai räätälöity dokumentti palvelee täyttäjää ja lukijaa.

Räätälöivien dokumenttipohjien ansiosta dokumentti sisältää juuri ne asiat, jotka ovat olennaisia teidän toiminnassanne. Siinä ei ole mitään ylimääräistä, mikä palvelee sekä dokumentin täyttäjää että lukijaa. Easoft Docsilla luodun dokumentin täyttäminen ja lukeminen on helppoa ja yksinkertaista.

Dokumenttikirjasto – esimerkkejä dokumenttipohjista

Laaja dokumenttikirjasto, eli dokumenttipohjapankki, sisältää dokumenttipohjia eri toimialoille, kuten kiinteistöhuoltoon, rakentamiseen ja LVI-asennukseen. Dokumenttikirjasto päivittyy tarpeen mukaan. Tässä esimerkkejä dokumenttipohjista, jotka löydät Easoft Docsin dokumenttikirjastosta:

Ajoneuvonosturin tarkastuspöytäkirja

Ajoneuvonosturin tarkastuspöytäkirja auttaa tarkistamaan, ...

Tutustu

Ajopäiväkirja

Ajopäiväkirjaan voit merkata työajoja koskevat kilometrit...

Tutustu

Antennimittauspöytäkirja

Dokumenttiin voit kirjata antennimittausten tulokset eri asu...

Tutustu

Asbestipurkutyölupahakemus

Tällä lomakkeella voit hakea asbestipurkutyölupaa. Asbest...

Tutustu

Näytä kaikki

Miksi dokumentoinnin helppoudella on merkitystä?

Helpon dokumentoinnin ansiosta raportointi ja dokumentointi tulee todella tehtyä, ja sen ansiosta kaikki laskuttamista myöten sujuu oikein ja ajallaan. Toimiva dokumentointi tehostaa liiketoimintaa ja tukee sen kehittämisessä: esimerkiksi reklamaatioiden käsittely on helpompaa, kun työmaa eri vaiheineen on dokumentoitu perusteellisesti.

Sähköinenkään dokumentointi ei ole oikotie onneen, jos käyttöliittymä on huono ja dokumentin täyttäminen haastavaa. PDF-tiedostot pienine präntteineen ja ahtaine tekstilaatikoineen tekevät dokumentin täyttämisestä turhauttavaa ja turhan vaikeaa. Kun dokumenttiin pitäisi vielä liittää kuva, työ jää herkästi kesken tai vajaaksi.

Easoft Docsin avulla dokumentointi tapahtuu kentällä kuin itsestään. Kaikki tarvittava tieto tulee kirjattua ylös, eikä yksikään olennainen tieto unohdu.

Dokumentointi onnistuu millä tahansa laitteella, eikä vaikeiden lomakepohjien kanssa tarvitse taistella.

Esittelemme toiminnallisuudet maksutta

Toimiva dokumentointi on olennainen osa liiketoiminnan hallintaa ja tehostamista. Easoft Docs tarjoaa ratkaisuja dokumenttien luomiseen, käsittelyyn ja hallintaan. 30 minuutin maksuttomassa etäpalaverissa selvitämme dokumentointitarpeenne ja esittelemme Easoft Docsin.