Easoft ERP Oy: Helppokäyttöinen työajanseuranta mobiilityökaluna

31.08.2023 | SEO

Etusivu / SEO / Easoft ERP Oy: Helppokäyttöinen työajanseuranta mobiilityökaluna

Problemi työajanseurannassa

Työajanseuranta on tärkeä osa yrityksen toimintaa, mutta perinteiset menetelmät, kuten käsinkirjoitetut lomakkeet tai Excel-taulukot, voivat olla sekä aikaa vieviä että alttiita virheille. Lisäksi nämä menetelmät eivät tarjoa reaaliaikaista tietoa työntekijöiden työskentelystä, mikä voi vaikeuttaa resursoinnin suunnittelua ja projektien seurantaa.

Monille yrityksille, erityisesti remontointi- ja saneerauspalvelualan yrityksille, on tärkeää seurata työntekijöiden työtunteja tarkasti. Työtuntien tarkka kirjaaminen on välttämätöntä laskutuksen ja palkanlaskennan kannalta. Lisäksi asiakkaat odottavat tarkkoja raportteja tehdyistä töistä, jotta he voivat seurata projektin etenemistä ja varmistaa, että sovitut aikataulut ja budjetit pitävät paikkansa.

Kiinnostaisiko maksuton etädemo?

Etädemossa esittelemme teille Easoftin toiminnallisuudet ja käymme läpi miten Easoft voisi tehostaa liiketoimintaanne.

Easoftin ratkaisu työajanseurantaan

Me Easoftilla ymmärrämme nämä haasteet ja siksi olemmekin kehittäneet helppokäyttöisen työajanseurantamobiilityökalun, joka helpottaa työntekijöiden työtuntien kirjaamista ja tarjoaa reaaliaikaista tietoa heidän työskentelystään. Työajanseurantamobiilityökalu on osa monipuolista toiminnanohjausjärjestelmäämme, joka helpottaa yrityksen päivittäistä toimintaa tarjousten tekemisestä dokumentointiin ja laskutukseen.

Työajanseurantamobiilityökalumme avulla työntekijät voivat kirjata työnteon ajankohdat ja kestot helposti matkapuhelimella tai tabletilla missä ja milloin tahansa. Tämä mahdollistaa reaaliaikaisen tiedon keräämisen työntekijöiden työskentelystä, mikä helpottaa resursoinnin suunnittelua ja projektien seurantaa. Lisäksi tarkat tiedot työtunneista ja korvauksista helpottavat palkanlaskentaa ja laskutusta.

Easoftin työajanseurantamobiilityökalun ominaisuudet

Meille on tärkeää tarjota asiakkaillemme paras mahdollinen työkalu työajanseurantaan. Siksi olemmekin kehittäneet seuraavat ominaisuudet työajanseurantamobiilityökaluumme:

1. Helppokäyttöisyys

Työajanseurantamobiilityökalumme on suunniteltu käyttäjäystävälliseksi ja helppokäyttöiseksi. Työntekijät voivat kirjata työtunnit muutamalla napautuksella ja tarkat ohjeet ja käyttöoppaat ovat saatavilla tarvittaessa.

2. Reaaliaikainen tieto

Työajanseurantamobiilityökalumme tarjoaa reaaliaikaista tietoa työntekijöiden työskentelystä, mikä helpottaa resursoinnin suunnittelua ja projektien seurantaa. Päivitetyt tiedot ovat heti saatavilla johtohenkilöstön ja asiakkaiden käyttöön.

3. Monipuoliset raportit

Työajanseurantamobiilityökalumme generoi automaattisesti kattavat raportit työtunneista, tehdyistä tehtävistä ja projekteista. Näitä raportteja voidaan hyödyntää esimerkiksi laskutuksessa, palkanlaskennassa tai projektien seurannassa.

4. Integrointi muihin järjestelmiin

Työajanseurantamobiilityökalumme integroituu saumattomasti muihin Easoftin toiminnanohjausjärjestelmän osiin, kuten palkanlaskentaan, laskutukseen ja projektinhallintaan. Tämä mahdollistaa työntekijöiden työaikojen ja korvausten sujuvan kirjaamisen ja raportoinnin.

Me Easoftilla olemme ylpeitä työajanseurantamobiilityökalustamme ja sen tarjoamista eduista asiakkaillemme. Haluamme helpottaa yritysten päivittäistä toimintaa tarjoamalla heille helppokäyttöisen ja tehokkaan työajanseurantamobiilityökalun, jolla voidaan parantaa työntekijöiden produktiivisuutta ja yrityksen toiminnan läpinäkyvyyttä. Ota yhteyttä meihin, niin kerromme lisää siitä, miten Easoftin työajanseurantamobiilityökalu voi auttaa juuri sinun yritystäsi!