Jatkossa Easoft tarjoaa asiakkailleen toiminnan­ohjaus­järjestelmän sekä asiakkaat – samassa palvelussa

14.04.2021 | Blogi

Etusivu / Blogi / Jatkossa Easoft tarjoaa asiakkailleen toiminnan­ohjaus­järjestelmän sekä asiakkaat – samassa palvelussa

Easoft Group laajentaa palveluvalikoimaansa ostamalla osake-enemmistön KodinProsta

Yrityskauppa astuu voimaan ke 14.4.2021. Kauppahintaa ei julkaista.

KodinPro® (www.kodinpro.fi) on verkkosovellus, joka yhdistää kuluttajan ja yrityksen.

Monelle on varmaan tullut vastaan sellainen tilanne, että pitäisi asentaa astianpesukone, tilata nuohous tai teettää isompi tai pienempi remonttihomma, mutta sopivaa tekijää ei tahdo löytyä halutulle ajankohdalle?

KodinPron avulla kuluttaja löytää lähellä sijaitsevat yritykset, jotka ovat vapaana ja tarjoavat hänen tarvitsemaansa palvelua. Kalenteritoiminnon ansiosta kuluttaja voi tilata esimerkiksi kännykkäsovelluksen kautta tekijän haluamalleen ajankohdalle. Jos kuluttaja haluaa ensin tarjouksen, hän voi käyttää KodinProta myös tarjouspyynnön lähettämiseen. KodinPro® toimii puhelimessa sovelluksena tai suoraan verkkoselaimella. Palvelu on kuluttajille ilmainen.

Mitä yritys sitten hyötyy?

Lyhyesti sanottuna palvelu on yritykselle asiakashankintakanava sekä markkinointikanava. Yritys saa suoraan tarjouspyyntöjä ja tilauksia KodinProhon. Yritys voi valita, mitkä ajankohdat avaa palveluun, jotta tilaukset tulevat sopiviin rakoihin, joihin töitä voidaan ottaa. Easoftin asiakkaat saavat KodinPro®-tilaukset suoraan Easoft-järjestelmään ja he voivat halutessaan kuitata tilauksen vastaanotetuksi suoraan Easoftista esimerkiksi sähköpostilla. Kuluttaja-asiakas saa nopeinta mahdollista palvelua eikä yrityksellä mene resursseja tietojen siirtämiseen käsin. KodinPro® sopii hyvin myös kevytyrittäjille.

“Easoft Group tarjoaa meille juuri sen, mitä olemme etsineet eli luotettavan, toimivan ja kokonaisuutta katsovan yhteistyön. Nyt pystymme viemään KodinPro® -palvelun markkinoinnillisesti ja tuotekehityksen näkökulmasta aivan eri tasolle. Palvelun helppous ja nopeus on se, minkä haluamme tilaajien ja tekijöiden ulottuville KodinPron avulla. Sovelluksen avulla yhteydenotto on todella helppoa ja nopeaa. Näin hyötyvät sekä tilaajat että yritykset ja arki sujuu jatkossa helpommin.” 

Jari Parviainen, Kodinpro

“KodinPro® tuo tärkeän palasen meidän asiakkaillemme asiakashankinnan ja markkinoinnin tueksi. Kuluttajat ovat jo tottuneet tilaamaan lähes kaiken verkosta ja myös remonttipalvelut ja pientyöt tullaan tulevaisuudessa tilaamaan suoraan verkosta. Tämä on Easoft Groupille tärkeä strateginen askel, jotta voimme palvella asiakkaitamme jatkossa entistäkin paremmin.”

Jukka Vasalampi, Easoft Group

Easoft Group

Easoft Group tarjoaa rakennus- ja saneerausalan yrityksille pilvipohjaisen toiminnanohjausratkaisun (Easoft ERP) sekä mobiilidokumentointisovelluksen (Easoft Docs). Asiakasyritykset pystyvät hoitamaan ohjelmistolla esimerkiksi tarjouslaskennan, työmaiden aikataulutuksen, työmaiden hallinnan, työajanseurannan, työvaiheiden dokumentointiin ja raportoinnin, katelaskennan sekä laskutuksen. Easoft Groupilla on yli 400 asiakasta Suomessa ja Ruotsissa.

Lisätietoja

Jukka Vasalampi

Easoft Group, CEO
045 877 6730

Jari Parviainen 

KodinPro, CEO
045 310 7955

Easoft Oy / Toiminnanohjausjärjestelmän valinta asennusliiketoimintaan - mitä ottaa huomioon?

OPAS TOIMINNANOHJAUS­JÄRJESTELMÄN VALINTAAN

Lataa maksuton opas!

Kirjoitimme oppaan siitä, mitä tulee ottaa huomioon toiminnanohjausjärjestelmää valittaessa asennusliiketoimintaan. Laitoimme oppaan jakoon maksutta, lataa siis omasi ja vältä yleisimmät virheet toiminnanohjausjärjestelmän valinnassa!