Easoft ERP

Easoft -toiminnan-ohjausjärjestelmä
projektin­hallintaan

Easoft-toiminnanohjausjärjestelmä helpottaa yritysten jokapäiväistä arkea – tarjouksen teosta töiden hallintaan,  dokumentointiin ja laskutukseen. Ohjelmisto joka vapauttaa aikaa siihen mistä asiakas maksaa, sekä tehostaa liiketoimintaa ja mahdollistaa sen kehittämisen. Pilvipalveluna toimivaa ohjelmistoa voi käyttää verkossa koska tahansa ja millä tahansa laitteella.

Kaikki ­liike­toiminnan hallintaan tarvittavat ohjelmat yhdessä paketissa

Tarjouslaskenta

Tarjousten laskeminen toteutuu Easoftilla samaan aikaan sekä nopeasti että tarkasti. Tarjouslaskenta räätälöidään yrityksesi tarpeita vastaavaksi; joillekin on tärkeää tarkka laskenta niin, että saadaan tarkat materiaali- ja aikakustannus arviot ja joillekin tarjouslaskennan suurin vaatimus on, että siistin näköinen tarjous saadaan nopeasti ulos ilman tarkempaa tarvetta laskennalle.

Raportointi ja dokumentointi

Yritysten eri toimintojen raportointimahdollisuudet ovat Easoftissa hyvin laajat. Raportit antavat myynnin, asennuksen ja kannattavuuden jatkuvaan seurantaan erinomaiset mahdollisuudet. Eri yrityksissä on tarvetta seurata erilaisia asioita; Easoftin raportteja on runsaasti erilaisiin tarpeisiin. Lisäksi dokumenttien tallennus onnistuu ja on tärkeää esimerkiksi reklamaatiotilanteissa. Easoftin avulla voit tehdä myös täysin muokattavia raporttipohjia, kuten työmaaraportteja, kuntoraportteja ja asennusraportteja.

Resursointi ja aikataulutus

Työmaiden hallinta helpottaa kalenteri sekä resurssipankki. Kalenterissa on helppo aikatauluttaa pienet ja isot työmaat eri henkilöille tai ryhmille. Myös aikataulumuutokset on vaivatonta tehdä kalenteriin ja lisäksi muutoksista voidaan viestittää asiakasta ja asentajia. Mahdolliset muutokset työmaassa välittyvät reaaliaikaisesti asentajan projektiin, jolloin tiedon siirtoon ei tuhraannu aikaa. Aikataulutusta helpottaa myös se, että jo tarjouslaskentavaiheessa ohjelma on laskenut arvioidun asennusajan työmaalle.

Laskutus

Laskuttaminen onnistuu joko suoraan Easoftista tai rajapinnan kautta yleisimmistä taloushallinto-ja laskutusohjelmista. Ostolaskut voidaan siirtää halutulla kateprosentilla suoraan myyntilaskulle. Laskutus onnistuu maksuerissä, toimitettujen määrien mukaan tai koko tilaus kerrallaan. Myös lisätöiden ja tarvikkeiden laskutus on nopeaa; asentaja tekee tarvittavat laskurivit automaattisesti pääkäyttäjälle tarkistettavaksi.

Projekti- ja kustannusseuranta

Tilauskohtainen, reaaliaikainen kateseuranta tapahtuu automaattisesti; tuntikirjaukset ja ostot kohdistuvat oikeille tilauksille. Tilausten alta voit esimerkiksi seurata eri työvaiheille tai tuotteille käytettyä aikaa ja siten pureutua tarkemmin projektin eri vaiheiden kannattavuuteen. Työmaiden laskuttaminen toimitettujen määrien mukaan, maksuerien mukaan tai kerralla onnistuu helposti työmaan alta.

Toiminnanohjausjärjestelmä on integroitavissa mm. seuraaviin järjestelmiin:

Ominaisuudet

Easoftin yksittäisiä keskeisiä ominaisuuksia lueteltuna. Huomioi, että ohjelma räätälöidään aina sinun tarpeidesi mukaan niin, että siellä on vain tarvittavat ominaisuudet.

  • Verottajailmoitukset
  • Automaattinen provisiolaskenta
  • Automaattinen urakoiden laskenta työntekijöille
  • Mittapöytäkirja
  • Tehtävien hallinta

Yhdellä ohjelmalla helposti tarjoukset, tilaukset, aikataulutus, tuntikirjaus ja jälkilaskenta. Selkeä järjestelmä, joka on hyvin muokattavissa omiin tarpeisiin. Suosittelen!

Saija Pöyhönen

Peltisepänliike V. Pöyhönen Oy

Easoft-järjestelmän myötä paperityöt ovat vähentyneet huomattavasti, ja sen ansiosta on vapautunut aikaa moneen muuhun

Sanna Kauhanen

PT Energiaporaus Oy

Työajanseurannan helppous ja kohteiden kustannusseuranta ovat meille tärkeitä. Kokonaisuutena voin sanoa, että yrittäjäurallani sain viime kesänä pidettyä ensi kertaa kunnon kesäloman, niin paljon on Easoft helpottanut kokonaisuuden hallintaa.

Veikko Haapa-aho

Rakennusliike Haapa-Aho Ky

Easoft Oy / Toiminnanohjausjärjestelmän valinta asennusliiketoimintaan - mitä ottaa huomioon?

OPAS TOIMINNANOHJAUS­JÄRJESTELMÄN VALINTAAN

Lataa maksuton opas!

Kirjoitimme oppaan siitä, mitä tulee ottaa huomioon toiminnanohjausjärjestelmää valittaessa asennusliiketoimintaan. Laitoimme oppaan jakoon maksutta, lataa siis omasi ja vältä yleisimmät virheet toiminnanohjausjärjestelmän valinnassa!

Easoft Oy / Toiminnanohjausjärjestelmän valinta asennusliiketoimintaan - mitä ottaa huomioon?

Miksi vertailussa ollaan päädytty Easoftiin?

Vertailtuamme eri vaihtoehtoja, päädyimme Easoftiin koska...

Lue 5 tärkeintä syytä, miksi asiakasyrityksemme
ovat päätyneet Easofttoiminnanohjausjärjestelmään

Usein kysytyt kysymykset

1. Voiko Easoftin integroida muihin järjestelmiin?

Kyllä voi. Easoftissa on jo valmiina integraatiot mm. Talenom-, Trust Kapital-, Procountor- ja Unifaun -järjestelmiin. Easoftista on myös mahdollista rakentaa integraatioita muihin järjestelmiin

2. Voiko käyttöoikeiksia muokata haluamallaan tavalla?

Käyttöoikeudet voidaan määrittää täysin yrityksen haluamalla tavalla. Käyttäjäryhmiä sekä oikeuksia voidaan hallinnoida erittäin tarkasti.

3. Miten Easoftin käyttäjäkohtainen maksu määräytyy?

Käyttäjäkohtaista maksua veloitetaan kuukausittain käyttäjistä, jotka ovat aktiivisia tai joilla on kirjauduttu järjestelmään kyseisen kuukauden aikana.

4. Miten Easoft-toiminnanohjausjärjestelmän räätälöinti yrityksen tarpeisiin onnistuu?

Easoftin tavoitteena on tarjota asiakkaille järjestelmää, joka vastaa yrityksen erityispiirteitä. Mikäli järjestelmästä puuttuu jokin ominaisuus, voidaan järjestelmää kehittää tarpeita vastaavaksi. Kehitystyön kustannuksista sovitaan aina erikseen ennen projektin aloittamista.

5. Miten Easoftin tukipalvelu toimii?

Easoftin tukipalvelu on järjestelmän käyttäjien käytössä arkisin ma–pe klo 9–16.

6. Missä Easoftin palvelimet sijaitsevat?

Easoftin tiedot tallentuvat suomalaisen yhteistyökumppanimme Suomessa sijaitsevaan pilvipalveluun.

7. Onko Easoft suomalainen yritys?

Easoft on 100 % suomalaisten omistama yritys ja kaikki sen työntekijät ovat suomalaisia.

8. Minkä järjestelmän päälle Easoft on rakennettu?

Easoft on täysin Easoft Oy:n itsensä kehittämä järjestelmä, joka ei pohjaudu mihinkään olemassa olevaan järjestelmään. Tämä mahdollistaa joustavan ja kustannustehokkaan kehittämisen myös jatkossa.

Saanko esitellä Easoftin toiminnallisuuksia tarkemmin?

Etädemossa esittelemme teille Easoftin toiminnallisuudet ja käymme läpi miten Easoft voisi tehostaa teidän liiketoimintaanne.