B2C-luukkumyynti

B2C-luukkumyynnin ratkaisut

Easoft Maplet Luukku™ on ratkaisusi, kun asiakastiedot on kirjattava nopeasti, käsiteltävää tietoa on vähän ja kohteita on paljon

Teetkö ovelta ovelle –myyntiä tai tapaamisten sopimista?


Tiedätkö, missä ovi on saatu auki, missä ei ja mitä oli sovittu?


Haluatko selkeän ja paikkansa pitävän kokonaiskuvan kunkin alueen tilanteesta?


Luukkumyyntikartalla tehokkuutta myyntityöhön

Luukkumyyntikartalta näet asiakkaiden tilanteen reaaliajassa, joten pystyt suunnittelemaan ja priorisoimaan liikkeesi tehokkaasti. Samalla sekä myynnin johto että myyjät tietävät aina, missä mennään – raportit ja avainluvut muodostuvat tekemisen myötä.

Katso esittelyvideo Maplet B2C -luukkumyyntityökalusta

Valjasta suosituksien voima

Nähtyäsi asiakkaat kartalla, pystyt tarjoamaan läheltä osuvia referenssejä tarpeen mukaan tai tekemään lisämyyntiä nykyisille asiakkaille. Yli 90 prosenttia ihmisistä luottaa suosituksiin, ja läheisyys on tärkein samaistuttava tekijä.

Miksi Maplet luukkumyyntityökalu?

 • Myyjäsi tietävät mitä pitää tehdä, milloin ja missä – säästät jatkuvasti aikaa ja rahaa. Vaikka alueella olisi juuri liikuttu, näet heti onko mahdollisuuksia hyödyntämättä. Ilman Easoft Mapletia syntyy harha, että tietty alue on läpikäyty, vaikka todellisuudessa suurin osa potentiaalista olisi hyödyntämättä.
 • Monipuoliset karttapohjat sisältäen esimerkiksi kiinteistötunnukset ja tonttirajat.
 • Asiakkaiden seuranta on järjestelmällistä ja oikein ajoitettua. Kaupat viedään loppuun, vaikka ne eivät tulisi heti. Ovet aukeavat, kun ne avataan oikeaan aikaan.
 • Liikkuvaa myyntiä on helppo seurata ja ohjata. Tulosta tehdään mittaamalla, ja reaaliaikaisen tiedon ansiosta perustat päätöksesi faktaan. Sekä myyjät että myyntijohto näkevät koko ajan sen, kuinka tavoitteissa pysytään ja syntyy positiivinen kilpailuhenki. Tilanteen tasalla pysyminen lisää onnistumisia ja onnistumiset lisäävät sekä myyjien tuloksia että motivaatiota.
 • Asiakaskokemus paranee – ei päällekkäisiä käyntejä, ja työt jatkuvat siitä mihin jäätiin, vaikka myyjiä olisi monta tai he vaihtuisivat. Pikakirjausominaisuuden ansiosta asiat pysyvät mielessä ja ajan tasalla.
 • Asiakas kokee, että häntä arvostetaan, kun hänen tilanteensa muistetaan ja hänelle kommunikoidaan sen mukaisesti.

Katso esittelyvideo!

 

Kaikki tarvittava B2C-myyntiin

Tutustu Easoft Mapletin ominaisuuksiin B2C-luukkumyynnissä.


 • Karttatasot

  Easoft Maplet tuo tarvitsemasi tiedot visuaalisesti kauniille ja selkeälle kartalle ja yhdelle näkymälle. Karttatasojen avulla suodatat tarvitsemasi tiedon ja tiedät aina, missä mennään. Eri henkilöt näkevät ainoastaan heille tarkoitetun tiedon, eikä mitään ylimääräistä.

  Lue lisää

 • Raportointi

  Hyvä myyntijohtaja: Entä jos sinulla olisi reaaliaikainen näkymä asiakastietoihin ja tapahtumiin, etkä joutuisi tekemään enää yhtään ainoaa raporttia? Easoft Maplet tekee haaveistasi totta.

  Lue lisää

Saisinko esitellä Maplettia?

30 minuutin maksuttomassa etäpalaverissa esittelen Mapletin toiminnallisuudet ja käymme yhdessä läpi miten Maplet voisi tehostaa teidän liiketoimintaanne.

Palaverin aikana saat selkeän kuvan miten voisit parhaiten hyödyntää Maplettia ja missä kohtaa voisit sen avulla selkeimmin tehostaa ja helpottaa liiketoimintaasi.

Varaa maksuton etäpalaveriaika oheisella lomakkeella tai soittamalla alta löytyvään numeroon.

Etäpalaverissa esittelen Mapletin toimintaa sinulle henkilökohtaisesti verkon välityksellä.

Varaa maksuton esittely tästä

Täytä yhteystietosi alle, niin otamme sinuun mahdollisimman nopeasti yhteyttä sopiaksemme tarkemman ajankohdan etädemolle.

Etädemo on 100 % maksuton eikä sido sinua mihinkään.

Tietosuojaseloste(Pakollinen)
Uutiskirje