B2B-myynnin ratkaisu

Easoft Maplet on B2B-myyjän ässä hihassa

Sovelluksen avulla asiakkuuksien hoitaminen on helpompaa kuin koskaan. 

Teetkö jatkuvaa kauppaa yritysasiakkaiden ja/tai -kumppanien kanssa?


Haluatko tehostaa kenttämyyntiä ja aktivoida asiakkaasi?


Tahdotko pysyä tilanteen tasalla ja askeleen edellä?


Hyödyt B2B-myyntijohtajille:

 • Seuraat yhteydenpitoa ja ohjaat toimintaa oikeaan suuntaan. Yrityskohtaiset aktiviteetit ja asiakastiedot ovat aina saatavilla: teet oikeita asioita, oikeassa paikassa ja oikeaan aikaan.
 • Myyjäsi osaavat reagoida asiakkaiden ajankohtaisiin tarpeisiin: jokainen tietää missä ja mitä pitää seuraavaksi tehdä, jolloin myös päivä- ja viikko-ohjelmien suunnittelu helpottuu.
 • Toiminta on tavoitteellista: Ohjaat kenttää jaksotehtävillä sekä keräät tietoa kentältä, seuraten onnistumista. Voit luoda helposti haluamasi jaksotehtävät, tiedonkeruun ja mittariston.
 • Pysyt ajan tasalla myynnin alueellisesta kehityksestä sekä hahmotat peittoalueet helposti: myynti, markkinointi, asiakkuudenhallinta ja priorisointi helpottuvat myyntisyklin alusta loppuun.
 • Automaattinen raportointi ohjaa ja palkitsee: näet tulokset ja aktiviteetit, sekä johdat, ennustat ja kehität myyntiä tehokkaasti.
 • Asiakastieto ei katoa myyjien mukana vaan säilyy yritykselläsi.

Hyödyt B2B-myyjille:

 • Tiedät aina, missä mennään ja mihin sinun kannattaa seuraavaksi mennä: mobiili työ säästää aikaa ja vaivaa, helpottaen arkea sekä parantaen henkilökohtaisia myyntituloksia.
 • Mukana kulkevan ajantasaisen kalenterin avulla liikkumisen suunnittelu on helppoa ja priorisoit paremmin.
 • Kaupanteko helpottuu: löydät oleelliset asiakastiedot missä ja milloin tahansa.
 • Liikkuminen tehostuu: kartta kertoo parhaat reittivalinnat.
 • Henkilökohtaiset tehtävät pysyvät kirkkaana mielessäsi, ja näet onnistumisesi: motivaatiosi kasvaa ja keskittyminen paranee.
 • Tilausten teko onnistuu myös suoraan sovelluksesta: klousaat kauppoja nopeammin.

Mapletin avulla  asiakkuuksien hoitaminen on helpompaa kuin koskaan

Saat käyttöösi ajantasaisen myynti- ja historiadatan, jonka avulla pysyt tilanteen tasalla ja aktivoit asiakkaasi. Näet asiakkaiden tilanteet, aiemmat keskustelut ja toimenpiteet yhdeltä selkeältä näkymältä, missä ja milloin vain. Ei enää irrallisia muistioita tai kadonneita asiakastietoja. Kukin käyttäjä näkee ainoastaan hänelle tarkoitetun tiedon, eikä mitään tarpeetonta.

Lue lisää hyödyistä B2B-myynnin eri toimialoilla:

Vähittäis- ja tukkukauppa: johda ja kommunikoi tehokkaasti, myy enemmän

Haluatko pysyä kartalla edustuksien ja tuotteiden myynnistä sekä vahvistaa jakelukanavia? Tahdotko varmistaa, että asiat etenevät sovitulla tavalla? Myynnin ammattilaisena tunnet alasi haasteet – sopimuksen tekeminen on vasta alkusoittoa ja kilpailu hyllymetreistä ja tilauksista on kovaa. Sinun on oltava varma siitä, että tuotteesi ovat esillä edustavasti, tilauksia tulee ja asiat etenevät sovitulla tavalla. Siksi pysyt jatkuvasti liikkeellä ja pidät yhteyksiä yllä, varmistaen promojen, kampanjoiden, esittelyjen, esillepanojen, valikoimatarkistusten, tilausten ja hyllytysten onnistumisen. Kysynnän ja tarjonnan on kohdattava, eikä hävikille ole sijaa.

Easoft Mapletin avulla yhteistyö kentän kanssa toimii ja myyjien itseohjautuvuus lisääntyy. Sovellus parantaa ketjuliikkeissä, ravintoloissa ja missä tahansa kohteissa tapahtuvan myynnin ja edustuksien hallintaa – suunnittelet viikko-ohjelmasi tehokkaasti sekä näet tavoitteesi, tehtäväsi ja asiakastiedot. Paikan päällä onnistuu jopa tilausten tekeminen. Tieto kulkee taskussasi ja sovelluksen käyttö on helppoa, yhdellä painalluksella. Myyntijohtajana olet jatkuvasti perillä kentän aktiivisuudesta, valikoimien tilanteista ja jaksotehtävistä. Pystyt helposti ohjaamaan kenttää tavoitteellisesti, ja ylimääräinen raportointi poistuu. Samalla vahvistat suhteitasi jakelijoihin, varmistaen kilpailuasemasi nyt ja tulevaisuudessa.

Myynti teollisuudelle: asiakastietoa, kannattavia kohtaamisia ja sujuvaa palvelua

Haluatko pitää asiakastiedot ajan tasalla, palvella paremmin sekä välttää tarpeettomia kilometrejä? Tuomme kaiken teolliseen myyntiin liittyvän tiedon muistiinpanoineen yhdelle näkymälle ja sinne missä niitä tarvitaan – mukaasi kentälle. Myynnin johtajana nautit selkeistä raporteista ja suuntaat resurssisi oikein. Maplet on avainasemassa myös palveluliiketoimintaan siirryttäessä. Sen avulla vastaat asiakkaidesi tarpeisiin myös kaupanteon jälkeen, olipa kysymys jälkimarkkinoinnista, huolloista tai asennuksista. Lisäksi easoft Maplet on helposti integroitavissa esimerkiksi ERP-järjestelmääsi.

Rakennusalan projektimyynti: järjestelmällisen tehokasta toimintaa

Haluatko pysyä ajan tasalla nykyisistä ja tulevista tarjouksista? Kiinnostaako asiakkuuksien vahvistaminen? Tahdotko helpottaa projektien hallintaa? Rakennusalan projektimyyjänä sinulle on tärkeintä tietää, missä mennään – Easoft Mapletin avulla se onnistuu, vaivattomasti yhdeltä näkymältä. Sovellus auttaa varmistamaan, että olet paitsi yksi valituista toimittajista, myös tilanteen tasalla tarjouksista ja projektien kulusta.

Easoft Mapletilla hoidat suhteita arkkitehti- ja suunnittelutoimistoihin, varmistaen asemasi. Kun kaupat on tehty, ajantasainen tieto esimerkiksi tarjouksista, tilauksista, roolituksista, urakoitsijoista ja projektin etenemisestä kulkee mukanasi siellä missä sitä tarvitset. Projektimyynnin johtajana nautit ajantasaisista tarjouksista ja selkeistä raporteista ja suuntaat resurssisi oikein.

Kaikki tarvittava B2B-myyntiin

Tutustu Easoft Mapletin ominaisuuksiin B2B-myynnissä.


 • CRM

  Mapletin avulla uusien asiakkaiden saaminen on helpompaa ja nykyiset asiakkaasi ostavat enemmän. Hallitset ja ohjaat myyntiä alusta loppuun, seuraten tarjousten ja sopimusten tilannetta vaivattomasti.

  Lue lisää

 • Jaksotehtävät

  Supervoimasi kampanjointiin ja lanseerauksiin

  Lue lisää

 • Reittisuunnittelu

  Me ihmiset arvostamme kohtaamisia. Kohtaamalla asiakkaasi luot heihin vahvempaa suhdetta ja pystyt vaikuttamaan heihin. Rakennat kilpailuetua. Samaan aikaan jokainen kilometri on kallis. Vähänkin huonosti suunniteltu ja priorisoitu liikkuminen asiakkaiden luona syö yrityksen tulosta ja kilpailukykyä.

  Lue lisää

 • Toistuvat tehtävät

  Ohjelmistojen tehtävä on auttaa meitä onnistumaan työssämme. Tärkeä osa tätä kehitystä on se, että monia huomaamattomiakin tehtäviä automatisoidaan. Näin inhimilliset unohdukset ja virheet vähenevät, toiminta ohjautuu paremmaksi ja tehokkuus kasvaa.

  Lue lisää

 • Raportointi

  Hyvä myyntijohtaja: Entä jos sinulla olisi reaaliaikainen näkymä asiakastietoihin ja tapahtumiin, etkä joutuisi tekemään enää yhtään ainoaa raporttia? Easoft Maplet tekee haaveistasi totta.

  Lue lisää

Saisinko esitellä Maplettia?

30 minuutin maksuttomassa etäpalaverissa esittelen Mapletin toiminnallisuudet ja käymme yhdessä läpi miten Maplet voisi tehostaa teidän liiketoimintaanne.

Palaverin aikana saat selkeän kuvan miten voisit parhaiten hyödyntää Maplettia ja missä kohtaa voisit sen avulla selkeimmin tehostaa ja helpottaa liiketoimintaasi.

Varaa maksuton etäpalaveriaika oheisella lomakkeella tai soittamalla alta löytyvään numeroon.

Etäpalaverissa esittelen Mapletin toimintaa sinulle henkilökohtaisesti verkon välityksellä.

Varaa maksuton esittely tästä

Täytä yhteystietosi alle, niin otamme sinuun mahdollisimman nopeasti yhteyttä sopiaksemme tarkemman ajankohdan etädemolle.

Etädemo on 100 % maksuton eikä sido sinua mihinkään.

Tietosuojaseloste(Pakollinen)
Uutiskirje