Raportointi – Kyllästynyt raportointiin? Niin mekin!

Hyvä myyntijohtaja: Entä jos sinulla olisi reaaliaikainen näkymä asiakastietoihin ja tapahtumiin, etkä joutuisi tekemään enää yhtään ainoaa raporttia? Easoft Maplet tekee haaveistasi totta.

Etusivu / Maplet / Ominaisuudet / Raportointi

Helppokäyttöinen ja monipuolinen raportointi

Usein järjestelmät ovat joko helppokäyttöisiä ja intuitiivisia tai monipuolisia ja mahdollistavat joustavan raportoinnin. Mapletissa yhdistyy tämä kaikki. Mapletilla on yksi markkinoiden joustavimmista raportointityökaluista, joka kytkeytyy kaikkiin käsiteltäviin tietoihin ja tuo eteesi juuri haluamasi raportit.

Pyydä demotunnukset ja rakastu Mapletiin!

Raportoi myös kartan päällä

Raportointimoduulin lisäksi myös kartta toimii erinomaisena raportointityökaluna. Käyttäen laajoja suodatusmahdollisuuksia ja karttaa, näet heti esimerkiksi missä asiakkaat on hoidossa ja mihin tarvitaan lisää toimenpiteitä. Näet sekä ison, että pienen kuvan samanaikaisesti. Myös jatkuvan suunnittelun ohessa.

Easoft Maplet -raportointityökalun avulla keskityt olennaiseen nyt ja tulevaisuudessa

Resurssien kohdistaminen oikeaan paikkaan ja oikeaan aikaan säästää aikaa ja rahaa sekä parantaa tulostasi. Tiedät, mitä myyjäsi ovat tehneet ja missä. Näet vaikkapa niin tulevat kuin hoidetut tapaamiset sekä niihin liittyvät tehtävät ja tulokset. Raportit saat automaattisesti, tarvitsemallasi aikavälillä ja laajuudessa, esimerkiksi viikoittain tai vaikka joka päivä. Mikä parasta, toimintasi kehittäminen ei ole koskaan ollut näin helppoa. Kaupan päälle saat parhaat lähtökohdat uusien myyntialueiden valloittamiseen!

Esittelemme Mapletin maksutta

Etädemossa esittelemme teille toiminnallisuudet ja käymme läpi miten ohjelmistomme voisivat tehostaa teidän liiketoimintaanne.