Easoft Maplet -tuotteet:

Liikuttavan tehokkaat tuotteet

Tämä on tarina, jonka jokainen tuntee: asiakas- ja laitetietojen kirjaaminen ei sytytä, kentälle lähteminen ja siellä liikkuminen on vaivalloista, eikä ajantasaista tietoa löydy helposti. Usein hukkaa syntyy paljon ja huomaamatta, tiedon hukkuessa papereille, järjestelmiin, sivustoille ja matkan varrelle – vaan ei enää.

Liikkuvan työn uudistaja

Liikkuva työ sisältää monta muuttujaa, joita on kyettävä seuraamaan ja hallitsemaan samanaikaisesti. Yhtä tärkeää on pitää henkilöstö, asiakkaat ja kalusto kartalla. Tietokatkoksista ja viiveistä kärsivät niin tulokset kuin asiakastyytyväisyys. Entä jos kaikki tarvittava löytyisi yhdeltä näkymältä?

Ajan, paikan, tiedon, kaluston ja ihmiset yhdistävä Easoft Maplet kulkee mukanasi, näyttää missä mennään ja ohjaa perille. Se auttaa tekemään enemmän kauppaa, tehostamaan kenttätyötä, palvelemaan paremmin, paikantamaan kalustosi ja tulemaan löydetyksi.

Easoft Mapletin avulla helpotat päivittäistä työtä ja asiakkaidesi elämää. Tiimimme kulkee rinnallasi koko matkan käyttöönotosta tukeen.

Saat liiketoimintaasi mukautuvan alustan ja sovelluksen, jota halutaan oikeasti käyttää. Tutustu tuotteisiin ja totea hyödyt itse.

Tehostaa liikkuvaa B2B-myyntiä

B2B-myynti

Tehostaa B2C-luukkumyyntiä

B2C-myynti

Tehostaa kenttähuoltoja ja -asennuksia

Kenttähuolto & asennukset

Paikantaa ajoneuvoja tai työvälineitä

Paikannus

Auttaa asiakkaita löytämään perille

Store Locator

Varaa maksuton esittely

30 minuutin maksuttomassa etäpalaverissa esittelemme teille Easoftin toiminnallisuudet ja käymme läpi miten Maplet voisi tehostaa teidän liiketoimintaanne.

Monta hyvää syytä valita Maplet

Ei enää irrallisia muistioita ja puutteellista tai kadonnutta tietoa: sovellus kulkee aina mukanasi tarjoten reaaliaikaisen asiakastiedon yhdellä näkymällä ja painalluksen päässä – myös toimistolla ja tietokoneelta.

Oikea tieto oikeaan aikaan oikeilla ihmisillä: tieto säilyy yritykselläsi ja on hyödynnettävissä silloin, kun sitä tarvitaan – myynnissä, markkinoinnissa, asiakaspalvelussa ja huollossa, johtamisessa, asiakastoimituksissa, kaikkialla.

Selkeitä näkymiä: Jokainen tietää, mitä kannattaa seuraavaksi tehdä ja missä. Päivä- ja viikko-ohjelmien suunnittelu helpottuu. Kartta kertoo parhaat reittivalinnat, myös mobiilissa. Lisäksi Easoft Maplet koostaa puolestasi ajopäiväkirjan ja kilometrit.

Tehokas sanelu ja äänittäminen vaivalloisen kirjaamisen sijaan: puheentunnistus hoitaa homman puolestasi.

Suoraviivainen määrittely ja käyttöönottoprosessi: Easoft Maplet saadaan sovitettua juuri sinun prosesseihisi ja työnkulkuihisi.

Visuaalinen reittisuunnittelu yhdistyy asiakkaiden priorisointiin sekä laajemman ja tarkemman tason suunnitteluun: teet kenttätyöstä suunnitelmallista ja tehokasta.

Helppo ja nopea ottaa käyttöön: kuukausien kehitysprojektien sijaan puhutaan viikoista.

Toimii oikein kaikilla laitteilla: Web-pohjainen mobiilioptimoitu ympäristö kattaa ulkoasun, tietorakenteet, kentät ja lomakkeet

Hyödynnät tietoasi ennennäkemättömän tehokkaasti: tiedonkulku ja raportointi tapahtuu avointen rajapintojen kautta.

Kartta, joka näyttää ja kertoo sen, minkä haluat: Maplet Retina Tiles™ ultra-HD -taustakartoissa on tinkimätön tarkkuus. Datalähteenä toimii ensisijaisesti OpenStreetMap. Voit valita haluamasi karttatasot sisältäen kaavakuvat ja tonttirajat.