Toistuvat tehtävät – toimivuutta, jota ei tarvitse edes ajatella

Ohjelmistojen tehtävä on auttaa meitä onnistumaan työssämme. Tärkeä osa tätä kehitystä on se, että monia huomaamattomiakin tehtäviä automatisoidaan. Näin inhimilliset unohdukset ja virheet vähenevät, toiminta ohjautuu paremmaksi ja tehokkuus kasvaa.

Etusivu / Maplet / Ominaisuudet / Toistuvat tehtävät

Hyödyt:

  • Ohjaat toimintaasi ja myyntitiimiä käyntikiertojen ja kontaktikiertojen avulla. Kierrot tulevat osaksi tekemisen suunnittelua, jolloin ne tulevat myös hoidettua. Voit helposti poimia mukaan myös kiertojen ulkopuolisia asiakkaita, joihin et ole ollut tiettyyn ajanjaksoon yhteydessä
  • Tarjouksia lähetetään paljon, mutta helposti niiden tarkistaminen ajallaan unohtuu ja jää asiakkaan vastuulle – automaattisten tarkistuspäivien avulla ne tulevat osaksi tehtävälistaasi.
  • Voit luoda valmiiksi tehtäville, esimerkiksi määräaikaishuolloille, toistuvuuden, jolloin tehtävät luodaan automaattisesti kalenteriin tai työjonoon huollon tullessa ajankohtaiseksi.

Esittelemme Mapletin maksutta

Etädemossa esittelemme teille toiminnallisuudet ja käymme läpi miten ohjelmistomme voisivat tehostaa teidän liiketoimintaanne.