Kenttähuolto ja -asennus

Kenttähuolto ja -asennus – Ylitä palvelulupaus. Alita kulut.

Easoft Maplet soveltuu tilanteisiin, joissa joko yhtä tai useampaa laitetta huolletaan useissa kohteissa tai huoltopisteissä. Se auttaa hoitamaan laite- ja konehuollot yli odotusten – nopeammin ja tehokkaammin toimeksiannosta laskutukseen.

Mapletin avulla saimme kaiken sähköistettyä ja töiden käsittely ja seuranta on nopeaa. Näemme myös huoltomiesten kalenterit yhdellä vilkaisulla. Maplet on saatu hienosti sovitettua juuri meidän näköiseksi ja tarpeisiin. Yhteistyö on toiminut hyvin.

Sami Luostarinen
Primulator Oy

Käytämme Mapletia samanaikaisesti kenttätyössä, asiakasrekisterinä ja myynnissä. Samalla tiedot menee suoraan laskutusjärjestelmäämme. Käytämme Mapletia pääasiassa mobiilissa. Se on oikein helppo käyttää ja mobiilin toimivuus on meillä ehdoton etu. Maplet on toiminut oikein hyvin myös kokonaisvaltaisena ratkaisuna.

Olli-Pekka Hämäläinen
Kourullecom Oy

Mitä tapahtuu, milloin ja missä?

Mapletin avulla asentajat ja huoltajat pysyvät jatkuvasti kartalla siitä, missä ja milloin heitä tarvitaan seuraavaksi, sekä löytävät ajantasaiset asiakas- ja laitetiedot käden käänteessä. Kun työ on tehty ja kirjattu, matka seuraavaan kohteeseen voi alkaa – päivän kulun mukaisesti nopeinta reittiä. Myös toimistolla alkaa tapahtua. Työt on helppo vastaanottaa, organisoida ja jakaa kentälle, jossa ne ovat välittömästi tekijöiden nähtävillä.

Pidä työt hallussa myös kentällä

Lisäksi kentällä voidaan vastaanottaa toimeksiantoja sekä järjestää työjonoja tilanteen edellyttämällä tavalla. Töiden edetessä kentällä tehdyistä kirjauksista muodostuu paitsi lasku laskutusohjelmaasi, myös työn ohjauksessa, suunnittelussa ja raportoinnissa tarvittava tieto – automaattisesti ja virheettömästi.

Hyödyt:

 • Helppo töiden organisointi ja resursointi työntekijöille
 • Työntekijällä ajantasainen työjono aina saatavilla ja työn raportointi onnistuu sujuvasti mobiililaitteella.
 • Ajantasainen laiterekisteri huoltohistorialla
 • Kun tieto kulkee, laite- ja konehuollot onnistuvat asiakkaiden toiveiden mukaisesti ja ennakoiden, elinkaaren alusta loppuun.
 • Varmistat asiakkaidesi tyytyväisyyden ja aikaasi jää muuhunkin – kuten myynnin, asiakaspalvelun ja liiketoiminnan kehittämiseen. Lisäksi saat jatkuvasti lisää tietoa päätöksenteon tueksi. Näin helppoa sen olisi aina pitänyt olla!
 • Maplet on investointi, joka maksaa kenttähuolloissa ja -asennuksissa itsensä nopeasti takaisin.

Ominaisuudet kenttähuoltoon ja asennukseen

Tutustu Easoft Mapletin ominaisuuksiin kenttähuollossa ja- asennuksessa


 • Tehtävälista

  Kuvittele, että työpäiväsi sujuu kuin hyvin öljytty kone. Ei enää sekoilua tehtävien kanssa tai unohtuneita työvaiheita. Tehtävälista tekee arjen hallinnasta helppoa ja tehokasta.

  Lue lisää

 • Aikataulutus ja resursointi

  Tee aikataulujen ja tarpeiden yhteensovittamisesta mutkatonta, älykästä ja optimoitua – Easoft Mapletin avulla säästät aikaa ja rahaa, lisäät asiakastyytyväisyyttä ja ilahdutat asiakastasi.

  Lue lisää

 • Reittisuunnittelu

  Me ihmiset arvostamme kohtaamisia. Kohtaamalla asiakkaasi luot heihin vahvempaa suhdetta ja pystyt vaikuttamaan heihin. Rakennat kilpailuetua. Samaan aikaan jokainen kilometri on kallis. Vähänkin huonosti suunniteltu ja priorisoitu liikkuminen asiakkaiden luona syö yrityksen tulosta ja kilpailukykyä.

  Lue lisää

 • Toistuvat tehtävät

  Ohjelmistojen tehtävä on auttaa meitä onnistumaan työssämme. Tärkeä osa tätä kehitystä on se, että monia huomaamattomiakin tehtäviä automatisoidaan. Näin inhimilliset unohdukset ja virheet vähenevät, toiminta ohjautuu paremmaksi ja tehokkuus kasvaa.

  Lue lisää

 • Raportointi

  Hyvä myyntijohtaja: Entä jos sinulla olisi reaaliaikainen näkymä asiakastietoihin ja tapahtumiin, etkä joutuisi tekemään enää yhtään ainoaa raporttia? Easoft Maplet tekee haaveistasi totta.

  Lue lisää

 • Laiterekisteri ja huoltohistoria

  Mukanasi kulkevan ajantasaisen laite -ja konetiedon avulla palvelet paremmin, ylität asiakkaidesi odotukset ja teet työstäsi sujuvampaa.

  Lue lisää

 • Laskutus

  Sujuva kassavirta on menestyvän liiketoiminnan edellytys. Töiden edetessä kentällä tehdyistä kirjauksista muodostuu paitsi lasku, myös työn ohjauksessa, suunnittelussa ja raportoinnissa tarvittava tieto – automaattisesti ja virheettömästi.

  Lue lisää

Saisinko esitellä Maplettia?

30 minuutin maksuttomassa etäpalaverissa esittelen Mapletin toiminnallisuudet ja käymme yhdessä läpi miten Maplet voisi tehostaa teidän liiketoimintaanne.

Palaverin aikana saat selkeän kuvan miten voisit parhaiten hyödyntää Maplettia ja missä kohtaa voisit sen avulla selkeimmin tehostaa ja helpottaa liiketoimintaasi.

Varaa maksuton etäpalaveriaika oheisella lomakkeella tai soittamalla alta löytyvään numeroon.

Etäpalaverissa esittelen Mapletin toimintaa sinulle henkilökohtaisesti verkon välityksellä.

Varaa maksuton esittely tästä

Täytä yhteystietosi alle, niin otamme sinuun mahdollisimman nopeasti yhteyttä sopiaksemme tarkemman ajankohdan etädemolle.

Etädemo on 100 % maksuton eikä sido sinua mihinkään.

Tietosuojaseloste(Pakollinen)
Uutiskirje