Store Locator -karttapalvelut

Store Locator -karttapalvelut

Jotta asiakkaasi löytävät perille.

Haluatko tuoda jälleenmyyjät, toimipaikat ja referenssit paremmin esille?


Tahdotko esittää esimerkiksi referenssikohteet yhdeltä näkymältä?


Kiinnostaako asiakaskokemuksen kehittäminen ja myynnin vauhdittaminen?


Tee toimipisteesi löydettäväksi

Asiakkaasi on kyettävä löytämään hänelle tärkeät asiat nopeasti ja silloin kun hänelle sopii. Mekin tuskastuimme sekaviin karttoihin ja pitkiin jälleenmyyjien listoihin. Ostopaikkojen ja palvelupisteiden pitää löytyä sivustolta helposti, tai pääosa jättää ostoprosessinsa kesken. Yhtä tärkeää on se, että asiakkaasi pysyvät referensseistä kartalla – pääosa heistä luottaa suositukseen, ja mitä lähempänä olevaan, sitä enemmän.

Maplet Store Locator tuo jälleenmyyjät, myyntipisteet ja asiakasreferenssit visuaalisesti upealle ja tarvittavat tiedot sisältävälle kartalle.

Se on kehittynyt karttaratkaisu, joka tarjoaa katsojalleen oivalluksia, kuten: ”Tuo myymälä on työmatkani varrella” tai ”Tuonne pääsen helposti julkisilla” tai ”Juuri tuolta löydän helpoiten etsimäni”.

Paikannus on automaattista, ja selkeyden takaa responsiivisuus – sama kartta ei ainoastaan toimi eri laitteissa, vaan mukautuu aidosti näytön mukaan. Informatiivisuuden takaavat monipuoliset suodattimet, pikakuvakkeet ja ryhmitykset, ja käytettävyyttä lisää esimerkiksi lähizoom. Tarvitsemme vain listan kohteista, ja saat käyttöösi kehittyneen ratkaisun alle kahdessa viikossa.

Maplet Store Locator

  • Asiakaskokemus paranee ja kauppa käy sujuvammin: esität asiakkaallesi oleelliset tiedot helposti hahmotettavassa muodossa. Luokittelujen avulla asiakas saa rajattua haluamansa tiedon näkyviin kartalle. Hän saattaa esimerkiksi etsiä jotain tiettyä tuotetta tai palvelua, jolloin hän löytää nopeasti haluamansa.
  • Tukee kansainvälistä liiketoimintaa: laajat kieliversiomahdollisuudet.
  • Parasta tehokkuutta: hyvät esivalintamahdollisuudet (esisuodatukset, näkymät, kieliversiot ym.).
  • Vahvistat brändiäsi: personoidut kartan värit, ulkoasut, ikonit erottuvat edukseen.
  • Päivität karttaa helposti ja pidät asiakkaasi ajan tasalla: avoimet tiedostorajapinnat useimpiin eri järjestelmiin, tiedot tuotavissa myös Excel-taulukoihin, helppokäyttöinen ja monipuolinen sisällönhallinta.
  • API rajapinta

Yhteydenotto toimipisteeseen suoraan kartalta

Store Locator -karttapalveluun saatavissa lisätuotteena erilaisia yhteydenottolomakkeita.

Tarjoamme helpon tavan lisätä lomakkeita kartalle. Yhteydenottolomakkeet tarjoavat loppuasiakkaalle helpon ja kätevän tavan ottaa yhteyttä yritykseen suoraan verkkosivustolta.

Saisinko esitellä Maplettia?

30 minuutin maksuttomassa etäpalaverissa esittelen Mapletin toiminnallisuudet ja käymme yhdessä läpi miten Maplet voisi tehostaa teidän liiketoimintaanne.

Palaverin aikana saat selkeän kuvan miten voisit parhaiten hyödyntää Maplettia ja missä kohtaa voisit sen avulla selkeimmin tehostaa ja helpottaa liiketoimintaasi.

Varaa maksuton etäpalaveriaika oheisella lomakkeella tai soittamalla alta löytyvään numeroon.

Etäpalaverissa esittelen Mapletin toimintaa sinulle henkilökohtaisesti verkon välityksellä.

Varaa maksuton esittely tästä

Täytä yhteystietosi alle, niin otamme sinuun mahdollisimman nopeasti yhteyttä sopiaksemme tarkemman ajankohdan etädemolle.

Etädemo on 100 % maksuton eikä sido sinua mihinkään.

Tietosuojaseloste(Pakollinen)
Uutiskirje