Easoft Maplet -ominaisuudet:

Käyttövalmiina juuri sinun tarpeitasi varten

Easoft Maplet ei ole yksittäinen tuote, vaan liiketoimintaasi mukautuva alusta, jonka monipuoliset ominaisuudet saat käyttöösi kuin hyllyltä poimimalla ja tarpeidesi mukaisesti räätälöitynä.

Irrallisten ohjelmistojen sijaan Mapletin monipuoliset ja mukautuvat ominaisuudet mahdollistavat liiketoiminnan ja työkalujen saumattoman yhdistämisen.

Miksi Maplet?

Helppokäyttöinen ja visuaalinen ratkaisu, jota halutaan oikeasti käyttää.

Pilvipalvelulla toimivaa ohjelmistoa voi käyttää verkossa milloin tahansa ja millä tahansa laitteella.

Kehittynyt teknologia, jossa on avoimet rajapinnat.

Sulautuu prosesseihin ja kasvaa kanssasi.

Tutustu hyödyllisiin ominaisuuksiin


 • Aikataulutus ja resursointi

  Tee aikataulujen ja tarpeiden yhteensovittamisesta mutkatonta, älykästä ja optimoitua – Easoft Mapletin avulla säästät aikaa ja rahaa, lisäät asiakastyytyväisyyttä ja ilahdutat asiakastasi.

  Lue lisää

 • Kaluston seuranta

  Maplet GPS -sovelluksella saat työkohteet, kaluston ja ajoneuvot samalle kartalle. Ajoneuvoseuranta- ja tuntikirjaustiedot ovat siirrettävissä suoraan taloushallintoon, ja verotarkastukset sujuvat kuin tanssi. Voit ottaa käyttöösi joko ajopäiväkirjan tai yhdistää sen easoft Mapletin myynnin ja huollon ja ERP-järjestelmiin.

  Lue lisää

 • CRM

  Mapletin avulla uusien asiakkaiden saaminen on helpompaa ja nykyiset asiakkaasi ostavat enemmän. Hallitset ja ohjaat myyntiä alusta loppuun, seuraten tarjousten ja sopimusten tilannetta vaivattomasti.

  Lue lisää

 • Jaksotehtävät

  Supervoimasi kampanjointiin ja lanseerauksiin

  Lue lisää

 • Karttatasot

  Easoft Maplet tuo tarvitsemasi tiedot visuaalisesti kauniille ja selkeälle kartalle ja yhdelle näkymälle. Karttatasojen avulla suodatat tarvitsemasi tiedon ja tiedät aina, missä mennään. Eri henkilöt näkevät ainoastaan heille tarkoitetun tiedon, eikä mitään ylimääräistä.

  Lue lisää

 • Laiterekisteri ja huoltohistoria

  Mukanasi kulkevan ajantasaisen laite -ja konetiedon avulla palvelet paremmin, ylität asiakkaidesi odotukset ja teet työstäsi sujuvampaa.

  Lue lisää

 • Laskutus

  Sujuva kassavirta on menestyvän liiketoiminnan edellytys. Töiden edetessä kentällä tehdyistä kirjauksista muodostuu paitsi lasku, myös työn ohjauksessa, suunnittelussa ja raportoinnissa tarvittava tieto – automaattisesti ja virheettömästi.

  Lue lisää

 • Raportointi

  Hyvä myyntijohtaja: Entä jos sinulla olisi reaaliaikainen näkymä asiakastietoihin ja tapahtumiin, etkä joutuisi tekemään enää yhtään ainoaa raporttia? Easoft Maplet tekee haaveistasi totta.

  Lue lisää

 • Reittisuunnittelu

  Me ihmiset arvostamme kohtaamisia. Kohtaamalla asiakkaasi luot heihin vahvempaa suhdetta ja pystyt vaikuttamaan heihin. Rakennat kilpailuetua. Samaan aikaan jokainen kilometri on kallis. Vähänkin huonosti suunniteltu ja priorisoitu liikkuminen asiakkaiden luona syö yrityksen tulosta ja kilpailukykyä.

  Lue lisää

 • Tehtävälista

  Kuvittele, että työpäiväsi sujuu kuin hyvin öljytty kone. Ei enää sekoilua tehtävien kanssa tai unohtuneita työvaiheita. Tehtävälista tekee arjen hallinnasta helppoa ja tehokasta.

  Lue lisää

 • Toistuvat tehtävät

  Ohjelmistojen tehtävä on auttaa meitä onnistumaan työssämme. Tärkeä osa tätä kehitystä on se, että monia huomaamattomiakin tehtäviä automatisoidaan. Näin inhimilliset unohdukset ja virheet vähenevät, toiminta ohjautuu paremmaksi ja tehokkuus kasvaa.

  Lue lisää

Usein kysytyt kysymykset

Onko Mapletin käyttöönotto helppoa?

On. Olemme vuosien ajan kehittäneet ja hioneet käyttöönottoamme asiakkaidemme kanssa. Näin käyttöönotosta on saatu samanaikaisesti helppo ja ennustettava sekä asiakkaan tarpeet poikkeuksellisen hyvin huomioiva. Voit myös ottaa Mapletin perustoiminnot nopeasti käyttöön ja laajentaa tarpeen mukaan.

Alussa teemme yhteisen määrittelyn, jossa valitsemme tarvittavat toiminnallisuudet ja tarkennamme ne. Katsomme myös rajapinnat ja tietojen tuonnit, mikäli näitä on. Sovituksemme jälkeen saat Mapletin käyttöösi ohjevideoineen ja käymme läpi katselmuksen. Suosittelemme lisäksi myös Mapletin tekemää perehdytystä työntekijöille, vaikka käytön oppii helposti ilmankin.

Miten tuon tiedot nykyisistä järjestelmistäni tai tiedostoistani?

Tuomme hyvin usein osana käyttöönottoa asiakkaan tietoja Mapletiin. Käymme nämä määrittelyn yhteydessä läpi. Tiedot saa lähes aina tuotua ulos toisesta järjestelmästä. Kun tieto on vain strukturoidussa muodossa esimerkiksi exceleissä, se saadaan helposti tuotua Mapletiin. Näin pääsette heti jatkamaan siitä mihin jäitte.

Saako Mapletin kytkettyä järjestelmiin?

Rajapinta on alusta lähtien huomioitu meillä kaikessa kehityksessämme ja modernit pitkälle kehitetyt rajapinnat on yksi tuotteemme vahvuuksista. Mapletin kytkeminen muihin järjestelmiin on helppoa. Työmäärä vaihtelee järjestelmien ja asiakkaan sovituksen mukaan, mutta pääsääntöisesti rajapinnat ovat hyvin kustannustehokkaita.

Miten Maplet toimii mobiilissa?

Mobiilikäyttö on asiakkaidemme pää käyttötapa ja se on poikkeuksellisen pitkälle kehitetty. Maplet toimii erittäin hyvin mobiilissa kaikilla Android ja IOS -laitteilla (puhelimet ja tabletit).

Kyseessä on myös mobiilisovellus, jolloin käyttö on kaikilta osin hyvin sujuvaa. Käytämme moderneimpia mobiiliteknologioita. Mobiilissa toiminnallisuudet on muokattu mobiiliin sopivaksi ja selain versiossa taas on tietokonenäytön kaikki edut käytössä.

Voiko Maplet auttaa meitä kasvattamaan huolto- ja asennisliiketoimintaamme?

Kun toimintasi tehostuu ja helpottuu, pystyt ottamaan enemmän töitä. Kartta -ja reittitoiminnot mahdollistavat myös sen, että pystyt hoitamaan enemmän töitä samoilla matkoilla. Samalla kun tiedät asiakkaista enemmän, voit olla proaktiivinen asiakkaiden suuntaan, ennakoida heidän tarpeitaan ja tehdä sopimuksia.

Mapletin ollessa huollon -ja asennuksen lisäksi myös myynnin ohjelmisto, pystyt helposti esimerkiksi tekemään tarjouksia Mapletissa sekä seuraamaan ja johtamaan myyntiä. Maplet on myös myynnin käytännön työkalu. Maplet mahdollistaa koko liiketoiminnan kokonaisvaltaisen kehittämisen täysin uudelle tasolle.

Voiko Mapletista tehdä laskut asiakkaalle?

Maplet ei ole taloushallinnon ohjelmisto, mutta meillä on valmiit kehitetyt rajapinnat yleisimpiin taloushallinnon ohjelmistoihin. Rajapinnan avulla lasku muodostuu suoraan taloushallinnon ohjelmistoon, jolloin se menee myös kirjanpitoon. Laskun voi hyväksyä Mapletissa tai taloushallinnon ohjelmistossanne.

Myös ilman rajapintaa Maplet koostaa tiedot laskua varten suoraan laskutusraportille, josta voit poimia ne laskutukseen ja laskutus on helppoa. Voit hyvin myös aloittaa ilman laskutusrajapintaa ja kytkeä sen, kun näet tarpeelliseksi.

Kuinka Mapletin asiakaspalvelu toimii?

Tiimimme tekee kaiken aikaa töitä asiakkaidemme onnistumisen eteen. Olemme hyvin asiakaspalvelu orientoituneita ja ketteriä. Saat meidät kiinni suoraan maplettisi kautta sekä sähköpostilla ja puhelimella. Jokaisella asiakkaalla on käytössään kommunikaatio -ja tilauskanava suoraan heidän mapletissaan.

Tarvittavat muutostyöt hinnoitellaan erikseen ja teemme niitä hyvinkin ripeästi. Maplet on poikkeuksellisen kehittynyt alusta, jossa muutosten tekeminen on nopeaa ja hyvin harvoin vaatii tuotekehitystä.