Kynä ja paperi -järjestelmästä Easoftiin – Rakennusliike T-Kolari

27.08.2024 | Kokemuksia

Etusivu / Kokemuksia / Kynä ja paperi -järjestelmästä Easoftiin – Rakennusliike T-Kolari

“Sähköiseen kirjaukseen siirtyminen on ollut kyllä kaikista paras päätös meidän yrityksessä.”

Tommi Kolari, Rakennusliike T-Kolari
“Ei oo tullut semmosia ongelmatilanteita, mitä ei olis itse osannut ratkaista. Ohjelma on niin helppokäyttöinen itsessään”, Tommi naurahtaa.

Rakennusliike T-Kolarin palveluihin kuuluu kalusteasennukset ja liiketilarakentaminen Pohjoismaissa. Kun T-Kolarilla otettiin Easoft käyttöön, kaikki muuttui – kynä ja paperi saivat jäädä:

“Työmäärien kasvaessa se kirjaaminen ja muistivarassa tekeminen kävi niin haasteelliseksi, se oli se suurin syy minkä takia piti siirtyä johonkin ja Easoft oli kaikista paras vaihtoehto niistä, mitä käytiin läpi.”

Easoftista Kolari kokee saaneensa sekä puhelimella että tietokoneella helposti käytettävän järjestelmän, jonka kautta voi hoitaa tarjouslaskennan, tuntikirjaukset, kuluseurannan ja katelaskennan.

Nykyään asiat pysyvät hallinnassa ja kaikki työt tulee myös laskutettua:

“Easoftissa on kaikista parasta se, että kun ei jää enää muistinvaraan ne hommat, vaan on yks tietty paikka mihin ne kaikki asiat kirjataan ja ne löytyy sieltä. Ja lisätyölaskutukset – nekään ei jää enään tekemättä.”

Tommin mukaan ohjelman käyttöönotto sujui helposti jopa etänä. Lisäksi jäi turvallinen tunne, että varmasti autetaan, jos apua tarvitsee. Yksin ei jätetä uuden ohjelman kanssa selviytymään. Toistaiseksi apua ei kuitenkaan ole edes käyttöönottovaiheen jälkeen tarvinnut:

“Ei oo tullut semmosia ongelmatilanteita missään vaiheessa, mitä ei olis itse osannut ratkaista. se ohjelma on niin helppokäyttöinen itsessään.”

Tommi Kolari katsoo vakuuttavasti kohti todetessaan:

“Suosittelisin ohjelmaa kaikille semmosille yrityksille, ketä kiinnostaa pikkuisen pintaa syvemmälle, minkälaista se liiketoiminta on. Ja sähköiseen kirjaukseen siirtyminen on ollut kyllä kaikista paras päätös meidän yrityksessä.”