LVI- ja sähköalan toiminnanohjausjärjestelmä

Parempaa tulosta lvi- ja sähköalan toiminnanohjausjärjestelmällä

Easoft on helppokäyttöinen toiminnanohjausjärjestelmä lvi- ja sähköalan yrityksille. Ohjelman laajat ominaisuudet, viritettävyys, kattavat rajapinnat ja liiketoiminnan mittarit tekevät liiketoiminnan hallinnasta helppoa. Yhdellä ohjelmalla hallitset koko liiketoiminnan.

Ennen jouduin tekemään viikonloppuisin 6-7 tuntia toimistotöitä. Nyt pystyn hoitamaan samat työt Easoftilla noin 20 minuutissa.

Teemu Cederqvist
Hero-sähkö Oy

Easoftissa on mahdollista hyödyntää monivalintoja ja valmiita vastausvaihtoehtoja, jotka sujuvoittavat ja nopeuttavat dokumentin täyttämistä. Asennustiimimme on omaksunut nopeasti Easoftin käytön.

Jani Karvonen
Hesatek Oy

Jokainen yrittäjä tekee päätöksiä ja ne on tehtävä juuri sen tiedon varassa mitä on saatavilla. Toiminnanohjausjärjestelmä on tarjonnut meille erinomaisen alustan tiedolle, tuonut varmuutta päätöksentekoon ja auttanut tekemään tulosta.

Pekka Nikki
Taloturva Oy

Asiakaskokemuksia

 

Ratkaisut huolto- keikka ja urakointiliiketoiminnan toiminnanohjaukseen:

Huolto- ja keikkaliiketoiminta:

Easoftin helppo keikkojen lisäys, asennuskalenteri, helppokäyttöinen mobiili, töiden raportointi, dokumentointi ja laskujen hallinta tekevät huolto- ja keikkaliiketoiminnan hallinnasta helppoa. Asentaja voi tehdä kaikki kirjaukset suoraan mobiilissa kohteessa ollessaan ja työ voidaan laskuttaa tämän jälkeen nappia painamalla.

Urakointi:

Monipuolinen osiokohtainen tarjouslaskenta, tuoterakenteet ja paketit tekevät tarjouslaskennasta tarkkaa ja nopeaa. Kalenterityökalut auttavat projektien aikataulutuksessa ja kattava mobiili tekee kirjausten tekemisestä työmaalla helppoa.

Easoftin projektinhallinta tuo koko projektin tiedot ja hallinnan yhdelle näkymälle:

 • Projektin talous ja kuluseuranta
 • Tuntikirjaukset ja urakat
 • Laskutuksen seuranta, maksuerät ja hyväksynnät
 • Aliurakoitsijoiden hallinta
 • Ostojen hallinta ja ostotilaukset
 • Dokumenttien hallinta

Tutustu tarkemmin Easoftin ominaisuuksiin tästä.

Keikat, huoltoliiketoiminta ja urakointi - kaikki yhdessä ohjelmassa


 • Tarjouslaskenta

  Tarjouslaskenta on yrityksen kannattavuuden peruskivi. Easoftin monipuolinen tarjouslaskenta tekee tarjousten laskemisesta nopeaa, tarkkaa ja määrämuotoista.

  Lue lisää

 • Projektinhallinta

  Easoftin projektinhallinnassa hallitset yhdellä näkymällä koko projektin ja seuraat projektin taloutta, tuntikirjauksia ja dokumentaatiota, sekä hallitset laskutusta ja aliurakoitsijoita.

  Lue lisää

 • Aikataulutus ja resursointi

  Easoftin kalenterityökalut tekevät aikataulujen suunnittelusta helppoa ja tuotannon johtamisesta tehokasta. Niiden avulla isonkin asennusorganisaation hallinta on helppoa.

  Lue lisää

 • Dokumentointi ja pöytäkirjat

  Easoft Docs sähköinen dokumentointi tekee lomakkeiden täyttämisestä ja työn dokumentoinnista helppoa ja laadukasta. Toimiva dokumentointi säästää työaikaa, parantaa laatua ja helpottaa laadunvalvontaa.

  Lue lisää

 • Liiketoiminnan mittarit

  Easoftin monipuoliset liiketoiminnan mittarit ja kattava raportointi tekevät liiketoiminnan tärkeiden tunnuslukujen seuraamisesta helppoa ja automaattista.

  Lue lisää

 • Työajanseuranta

  Easoft työajanseuranta on helppokäyttöinen mobiilityökalu tuntien ja korvausten kirjaamiseen. Työajanseuranta helpottaa myös läpimenoaikojen ja työntekijöiden tuottavuuden seurantaa.

  Lue lisää

 • Ostolaskujen käsittely

  Kaikki ostolaskut saadaan Easoftiin, jossa ne voidaan kohdistaa tilaukselle kokonaan tai osittain, tarkastaa, hyväksyä ja maksaa. Järjestelmää voi käyttää myös mobiililaitteella.

  Lue lisää

 • Laskutus

  Laskutustyökalut osana Easoftia tekevät laskuttamisesta helppoa ja nopeaa. Laskut voidaan lähettää ohjelmasta suoraan asiakkaalle tai kytkeä ohjelma rajapinnalla kirjanpito-ohjelmaan.

  Lue lisää

Saisinko esitellä Easoftia?

30 minuutin maksuttomassa etäpalaverissa esitten Easoftin toiminnallisuudet ja käymme yhdessä läpi miten Easoft voisi tehostaa teidän liiketoimintaanne.

Palaverin aikana saat selkeän kuvan miten voisit parhaiten hyödyntää Easoft-toiminnanohjausjärjestelmää ja missä kohtaa voisit sen avulla selkeimmin tehostaa ja helpottaa liiketoimintaasi.

Varaa maksuton etäpalaveriaika oheisella lomakkeella tai soittamalla alta löytyvään numeroon.

Etäpalaverissa esittelen Easoftin toimintaa sinulle henkilökohtaisesti verkon välityksellä.

Varaa maksuton esittely tästä

Täytä yhteystietosi alle, niin otamme sinuun mahdollisimman nopeasti yhteyttä sopiaksemme tarkemman ajankohdan etädemolle. Etädemo on 100 % maksuton eikä sido sinua mihinkään.

Testaa tästä miten helppoa sähköinen dokumentointi on

Easoft Oy / Toiminnanohjausjärjestelmän valinta asennusliiketoimintaan - mitä ottaa huomioon?

TOIMINNANOHJAUS­JÄRJESTELMÄN VALINTAOPAS 2023:

Lataa uudistunut opas maksutta!

Kirjoitimme oppaan siitä, mitä tulee ottaa huomioon toiminnanohjausjärjestelmää valittaessa asennusliiketoimintaan. Laitoimme oppaan jakoon maksutta, lataa siis omasi ja vältä yleisimmät virheet toiminnanohjausjärjestelmän valinnassa!