Ostolaskujen käsittely Easoftissa

Kaikki ostolaskut saadaan Easoftiin, jossa ne voidaan kohdistaa tilaukselle kokonaan tai osittain, tarkastaa, hyväksyä ja maksaa. Järjestelmää voi käyttää myös mobiililaitteella.

Etusivu / Easoft ERP / Ominaisuudet / Ostolaskujen käsittely

Laskujen tehokas ja oikea-aikainen käsittely vähentää unohduksien ja virheiden mahdollisuutta sekä säästää aikaa. Taloushallintojärjestelmän integraation ansiosta ostolaskut saa kätevästi kirjanpitoon ilman erillistä toimitusta.

Easoftissa ostolaskut menevät automaattisesti oikeiden tilauksien alle. Näin ollen esimerkiksi urakoiden kannattavuuden seuranta ja ostojen läpilaskutus asiakkaalle on yksinkertaista.

Laskut kohdistuvat automaattisesti oikeiden tilausten alle

Kun kaikki ostolaskut tulevat Easoftiin, laskujen käsittely sekä kulurakenteen ja kannattavuuden seuranta on helppoa. Easoftissa ostolaskut kohdistuvat automaattisesti kuluriveiksi oikean tilauksen alle, minkä ansiosta katelaskelmat täsmäävät ja laskujen edelleenlaskutus on yksinkertaista.

Easoftissa ostolaskuja on mahdollista kierrättää eli hyväksyttää halutuilla henkilöillä ennen kuin lähtevät maksuun. Kyseiset henkilöt saavat ilmoituksen pyynnöstä hyväksyä lasku, ja halutessaan he voivat kommentoida laskua ennen hyväksyntää. Toiminnanohjausjärjestelmä järjestää laskut automaattisesti eräpäivän mukaan ja huomauttaa lähestyvästä eräpäivästä, minkä seurauksena laskujen maksaminen tapahtuu todennäköisemmin ajallaan.

Kaikki laskut arkistoituvat Easoftiin automaattisesti. Arkistoituja laskuja voi selata ja tarkastella halutessaan kätevästi myös jälkeenpäin.

Ostolaskujen käsittely – miksi sen helppoudella on merkitystä?

  1. Toimivan ostolaskujen käsittelyn ansiosta yritys saa maksettua laskunsa ajallaan.
  2. Ostolaskujen seuranta helpottaa budjetissa pysymistä. Lisäksi yrityksen kulurakennetta ja kannattavuutta on helpompi seurata, kun ostolaskuja pääsee tarkastelemaan kätevästi.
  3. Kun ostolaskujen rivit kohdistuvat automaattisesti oikeille tilauksille, katelaskelmat täsmäävät ja laskurivien siirtäminen myyntilaskulle on yksinkertaista.
  4. Toimivan järjestelmän ansiosta laskut voi kierrättää, tarkastaa, hyväksyä ja maksaa, eikä niiden maksu jää siitä syystä roikkumaan.
  5. Integraation ansiosta ostolaskut kulkevat kirjanpitoon oikeaan aikaan ja oikealla tavalla.
  6. Laskut arkistoituvat järjestelmään automaattisesti, ja niitä voi selata ja tarkastella halutessaan myös jälkikäteen.

Ostolaskujen läpilaskutus loppuasiakkaalta

Ostolaskut kohdistuvat automaattisesti kuluriveiksi oikean tilauksen alle. Tämän ansiosta ostot on helppo edelleenlaskuttaa loppuasiakkaalta.

Ostolaskujen edelleenlaskutus tapahtuu niin, että ostolaskun rivi siirtyy automaattisesti myyntilaskulle etukäteen määritellyllä kateprosentilla. Laskurivejä ei tarvitse erikseen naputella myyntilaskulle manuaalisesti, ja virheiden mahdollisuus vähenee.

Saumaton rajapinta taloushallintaan

Taloushallintojärjestelmän integraation ansiosta ostolaskut tulevat toiminnanohjausjärjestelmään automaattisesti, ja laskut saa kätevästi kirjanpitoon ilman erillistä toimitusta.

Tällä hetkellä taloushallintojärjestelmistä Maventa, Procountor, Netvisor ja Talenom on mahdollista integroida Easoftiin.

Esittelemme toiminnallisuudet maksutta

Etädemossa esittelemme teille toiminnallisuudet ja käymme läpi miten ohjelmistomme voisivat tehostaa teidän liiketoimintaanne.