Varastonhallinta on olennainen osa toimivaa liiketoimintaa

Easoft varastonhallinnasta voit seurata varastojesi saldoja, tapahtumia, varaston arvoa ja tilata lisää tarvikkeita. Easoft rakentaa sinulle valmiiksi ostoehdotukset tuotteista, jotka ovat loppumassa varastosta.

Etusivu / Easoft ERP / Ominaisuudet / Varastonhallinta

Varaston toimivuus on olennaista niin asentajien, myyjien kuin työnjohdon näkökulmasta. Jos varaston saldoista ei ole ajantasaista tietoa, myyjä voi epähuomiossa luvata asiakkaalle turhan optimistisia asennusaikatauluja. Pahimmillaan useat työmaat seisovat, kun asennustyöt eivät etene odotetusti.

Easoftin varastonhallintajärjestelmä tukee liiketoimintaa ja sen kasvua

Easoftin kautta saatte käyttöönne automatisoidun varastonhallintatyökalun, joka tukee liiketoimintaa ja sen kasvua.

Toimiva varastonhallinta on olennaista myös taloushallinnon näkökulmasta. Etenkin yritystoiminnan kasvaessa tai laajentuessa myös varasto kasvaa ja sitoo pääomaa yhä enemmän. Tällöin on olennaista olla tietoinen varaston arvosta ja siitä, kuinka nopeasti se kiertää. Easoftista saa myös tarvittavat raportit ulos kirjanpitoa varten.

Automaattisesti päivittyvä varastosaldo helpottaa ostojen tekemistä ja urakoiden aikatauluttamista. Automaattisesti päivittyvän varastosaldon ansiosta olennaiset tarvikkeet ja työvälineet eivät pääse loppumaan, ja varastoa hoitava osaa tilata kaiken oikeaan aikaan. Myös varaston kiertoa on helpompi tutkia ja tarkkailla.

Easoftin varastonhallinta­työkalu – näin se toimii

Easoftin varastonhallintatyökalu päivittyy automaattisesti aina, kun varastosta myydään tavaraa. Jos esimerkiksi asentaja hakee tarvikkeita varastosta eikä tavara kulje myyntiprosessin kautta, varastosaldo on päivitettävä manuaalisesti.

Easoftin kautta tulee automaattinen hälytys, kun jonkin tuotteen varastosaldo on loppumassa. Tämä helpottaa huomattavasti varastosta vastuussa olevan työtä, kun saldoja ei tarvitse olla jatkuvasti tarkkailemassa.

Jos ostotilaukset tekee Easoftin kautta, varastosaldo päivittyy automaattisesti toimituksen saavuttua. Tällöin saldoa ei tarvitse päivittää enää erikseen.

Toimivan varastonhallinnan hyödyt

Kun varastonhallinta on kunnossa, seuraavat asiat toteutuvat:

  • Myyjät voivat luvata asiakkaille realistiset toimitusajat.
  • Ostot on mahdollista tehdä ennakoiden niin, ettei tavara pääse loppumaan.
  • Kaikilla asianomaisilla on tieto, mitä tavaroita varastossa on. Kaikki asianomaiset myös löytävät tavarat tarvittaessa.
  • Työnjohtajien on helpompi johtaa urakoita ja tehdä aikatauluihin tarvittaessa muutoksia.
  • Erillisiä inventaarioita ei juuri tarvitse tehdä, kun varastosaldo on ajan tasalla ja mahdollisimman virheetön.
  • Varastosaldot päivittyvät automaattisesti varaston täydentyessä.
  • Yrityksenne on tietoinen varaston arvosta, minkä ansiosta varaston kokoa on helpompi optimoida.
  • Yrityksen tuottavuus ja tehokkuus paranevat.

Esittelemme toiminnallisuudet maksutta

Etädemossa esittelemme teille toiminnallisuudet ja käymme läpi miten ohjelmistomme voisivat tehostaa teidän liiketoimintaanne.