Rakennusalan toiminnanohjausjärjestelmä

Kannattavampaa rakennusliiketoimintaa Easoft toiminnanohjausjärjestelmällä

Easoft on rakentanut rakennusalan yrityksille toiminnanohjausjärjestelmän, jossa yhdellä ohjelmalla voidaan pyörittää koko operatiivinen toiminta tarjouslaskennasta laskutukseen.

Erittäin selkeä ja yksinkertainen järjestelmä, joka silti vastaa suuriinkin käyttötarpeisiin

Samuli Niskanen
Pokas Oy

Easoft on vastannut oikeastaan useampiinkin tarpeisiin kuin ajattelimme

Krista Veijanen
EcoFloor Oy

Easoftilla on laskuttaminen ja laskun tekeminen erittäin helppoa, jolloinka ei jää rahaa pyörimään maailmalle

Janne Ahonen
Ahosen Palvelut Oy

Olemme olleet positiviisesti yllättyneitä miten ohjelma on kehittynyt vuosien saatossa

Teemu Paavolainen
TRT Rakennus Oy

Nyt mulla on samassa paikassa kaikki työkalut eikä montaa erillistä ohjelmaa

Saija Pöyhänen
Mansen Timpurit Oy

Easoft on helpottanut asioiden järjestelyä ja tarjouslaskentaa

Miikka Vesa
Lasitalo Oy

Jokainen yrittäjä tekee päätöksiä ja ne on tehtävä juuri sen tiedon varassa mitä on saatavilla. Toiminnanohjausjärjestelmä on tarjonnut meille erinomaisen alustan tiedolle, tuonut varmuutta päätöksentekoon ja auttanut tekemään tulosta.

Pekka Nikki
Taloturva Oy

Meillä Easoft on käytössä tosi laajasti, siellä on kaikki asiakashallinnasta ja tarjouslaskennasta, kalenterien hallintaan ja laskutukseen. Lisäksi on integraatio taloushallintoon ja verkkokauppaan, josta voi suoraan varata ajan asennuskalenteriin.

Mikaela Kokko
Wirmax Oy

Easoftissa on mahdollista hyödyntää monivalintoja ja valmiita vastausvaihtoehtoja, jotka sujuvoittavat ja nopeuttavat dokumentin täyttämistä. Asennustiimimme on omaksunut nopeasti Easoftin käytön.

Jani Karvonen
Hesatek Oy

Ennen jouduin tekemään viikonloppuisin 6-7 tuntia toimistotöitä. Nyt pystyn hoitamaan samat työt Easoftilla noin 20 minuutissa.

Teemu Cederqvist
Hero-sähkö Oy

Käyttöliittymät ja perusrakenne ovat meidän mielestämme hyviä ja se, kuinka niitä pystytään muokkaamaan yrityksen käyttöön sopivaksi. Joustavuus Easoftin myynnissä teki vaikutuksen. Keskeisintä on, ettei ole monta järjestelmää, vaan yksi, jolla hallitaan asiakkuuksia, tuotantoa ja yrityksen sisäistä raportointia.

Timo Kautto
Vesivek Oy

Easoftin nykyaikainen, rakennusalalle rakennettu projektinhallinta tekee projektien pyörittämisestä ja seuraamisesta helppoa ja reaaliaikaista.

Kattavat rajapinnat taloushallinto-ohjelmiin mahdollistavat, että arjessa tarvitsette käyttöön vain yhden ohjelman. Easoftin helppokäyttöinen mobiililiittymä tekee tuntien kirjaamista, töiden raportoinnista ja dokumentoinnista helppoa työmaalla.

Toiminnanohjausjärjestelmän tehtävä on automatisoida hallinnollista työtä, tehdä laskuttamisesta ja projektinhallinasta helppoa, sekä lopulta auttaa ymmärtämään liiketoiminnan kannattavuutta.

Easoftin ominaisuudet viritetään yrityskohtaisesti ja käyttöönottajamme auttavat teitä ohjelman käyttöönotossa. Easoftin laajojen ominaisuuksien, viritettävyyden ja määrämuotoisen käyttöönottoprosessin ansiosta saatte käyttöönne helppokäyttöisen ja monipuolisen toiminnanohjausjärjestelmän järkevässä aikataulussa.

Asiakaskokemuksia

 

Sähköinen dokumentointi tekee työmaiden dokumentoinnista ja laadunvalvonnasta helppoa

Easoftin kautta saatte käyttöönne tehokkaan työkalun työmaiden dokumentointiin ja dokumenttien hallintaan – Easoft Docsin.

Manuaalinen kirjaaminen paperille voi johtaa siihen, että tärkeäkin kirjaaminen jää tekemättä. Henkilöstöllä menee liikaa aikaa fyysisten asiakirjojen kanssa, mikä aiheuttaa turhaa stressiä työpaikalla. Paperinen asiakirja ei aina tee vaikutusta myöskään asiakkaaseen ja lomakkeet katoavat usein. Dokumentointi on aikaa vieviä ja haasteellisia – ellei käytä Easoft Docsin kaltaista sovellusta.

Toimiva dokumentointi on olennaista myös taloushallinnon näkökulmasta. Etenkin yritystoiminnan kasvaessa tai laajentuessa raporttien ja pöytäkirjojen määrä kasvaa. Tällöin on olennaista saada laskutukseen liittyvät dokumentit laskutukseen heti – jotta laskut eivät keräänny pinoksi pöydälle ja yrityksen kassa vaarannu.

Dokumenttikansioiden jako-ominaisuus lisää yrityksen läpinäkyvyyttä ja parantaa samalla sekä työntekijä- että asiakastyytyväisyyttä,

Yleensä dokumentit eivät jää pelkästään dokumentin tekijän haltuun, vaan on tarve jakaa pöytäkirjoja ja raportteja esimerkiksi myös asiakkaalle, laskutukseen ja työnjohtoon. Easoft Docsilla tämä onnistuu helposti ja nopeasti.

Kaikki työkalut rakennusliiketoiminnan hallintaan yhdessä ohjelmassa:

Etsitkö käyttöösi toiminnanohjausjärjestelmää, jolla on helppo pyörittää projekteja? Easoftin kattavat ominaisuudet mahdollistavat liiketoiminnan hallinnan yhdellä ohjelmalla. Easoft on ohjelma, jonka ominaisuudet viritetään yrityskohtaisesti ja tällä saavutetaan maksimaalinen tehokkuus ja helppokäyttöisyys.


 • Projektinhallinta

  Easoftin projektinhallinnassa hallitset yhdellä näkymällä koko projektin ja seuraat projektin taloutta, tuntikirjauksia ja dokumentaatiota, sekä hallitset laskutusta ja aliurakoitsijoita.

  Lue lisää

 • Työajanseuranta

  Easoft työajanseuranta on helppokäyttöinen mobiilityökalu tuntien ja korvausten kirjaamiseen. Työajanseuranta helpottaa myös läpimenoaikojen ja työntekijöiden tuottavuuden seurantaa.

  Lue lisää

 • Aikataulutus ja resursointi

  Easoftin kalenterityökalut tekevät aikataulujen suunnittelusta helppoa ja tuotannon johtamisesta tehokasta. Niiden avulla isonkin asennusorganisaation hallinta on helppoa.

  Lue lisää

 • Tarjouslaskenta

  Tarjouslaskenta on yrityksen kannattavuuden peruskivi. Easoftin monipuolinen tarjouslaskenta tekee tarjousten laskemisesta nopeaa, tarkkaa ja määrämuotoista.

  Lue lisää

 • Tuoterakenteet

  Easoftin tuoterakenteet ja laskurit tekevät tarjouslaskennasta nopeaa ja tarkkaa. Lisäksi ne helpottavat hinnoittelua ja auttavat muistamaan.

  Lue lisää

 • Dokumentointi ja pöytäkirjat

  Easoft Docs sähköinen dokumentointi tekee lomakkeiden täyttämisestä ja työn dokumentoinnista helppoa ja laadukasta. Toimiva dokumentointi säästää työaikaa, parantaa laatua ja helpottaa laadunvalvontaa.

  Lue lisää

 • Liiketoiminnan mittarit

  Easoftin monipuoliset liiketoiminnan mittarit ja kattava raportointi tekevät liiketoiminnan tärkeiden tunnuslukujen seuraamisesta helppoa ja automaattista.

  Lue lisää

 • Verottajailmoitukset

  Easoft toiminnanohjausjärjestelmä helpottaa ja nopeuttaa verottajailmoitusten antamista. Ohjelmassa on valmiit työkalut työntekijä- ja urakkailmoitusten tekemiseen.

  Lue lisää

 • Asiakashankinta

  Easoft KodinPro on verkkopalvelu, jonka avulla yrittäjä ja asiakas löytävät toisensa. Asiakas voi jättää palveluun työpyyntöjä, jotka tulevat automaattisesti näkyviin yrittäjän Easoftiin.

  Lue lisää

 • Asiakastyytyväisyystutkimus

  Easoft – ZEF yhteistyön tuloksena Easoftissa on valmis toiminnallisuus asiakastyytyväisyyden tutkimiseen. Kysely lähtee automaattisesti asiakkaalle tekstiviestinä kun tilaus on merkitty valmiiksi.

  Lue lisää

 • Asiakashallinta (CRM)

  Easoftin helppokäyttöinen CRM koostuu myyntiputkesta, asiakasrekisteristä ja tehtävienhallinnasta. Työkalun avulla kaikki tärkeä, asiakkuuksiin liittyvä tieto löytyy yhdestä paikasta.

  Lue lisää

Saisinko esitellä Easoftia?

30 minuutin maksuttomassa etäpalaverissa esitten Easoftin toiminnallisuudet ja käymme yhdessä läpi miten Easoft voisi tehostaa teidän liiketoimintaanne.

Palaverin aikana saat selkeän kuvan miten voisit parhaiten hyödyntää Easoft-toiminnanohjausjärjestelmää ja missä kohtaa voisit sen avulla selkeimmin tehostaa ja helpottaa liiketoimintaasi.

Varaa maksuton etäpalaveriaika oheisella lomakkeella tai soittamalla alta löytyvään numeroon.

Etäpalaverissa esittelen Easoftin toimintaa sinulle henkilökohtaisesti verkon välityksellä.

Varaa maksuton esittely tästä

Täytä yhteystietosi alle, niin otamme sinuun mahdollisimman nopeasti yhteyttä sopiaksemme tarkemman ajankohdan etädemolle. Etädemo on 100 % maksuton eikä sido sinua mihinkään.

Testaa tästä miten helppoa sähköinen dokumentointi on

Easoft Oy / Toiminnanohjausjärjestelmän valinta asennusliiketoimintaan - mitä ottaa huomioon?

TOIMINNANOHJAUS­JÄRJESTELMÄN VALINTAOPAS 2023:

Lataa uudistunut opas maksutta!

Kirjoitimme oppaan siitä, mitä tulee ottaa huomioon toiminnanohjausjärjestelmää valittaessa asennusliiketoimintaan. Laitoimme oppaan jakoon maksutta, lataa siis omasi ja vältä yleisimmät virheet toiminnanohjausjärjestelmän valinnassa!