Sähköinen allekirjoitus – turvallinen tapa allekirjoittaa asiakirjat ja dokumentit

Easoftissa on sisäänrakennettuna sähköinen allekirjoitus työkalu, jonka sopimuksien ja lomakkeiden allekirjoitukset voidaan hoitaa sähköisesti vahvaa tunnistautumista hyödyntäen.

Etusivu / Easoft ERP / Ominaisuudet / Sähköinen allekirjoitus

Sähköisen allekirjoituksen ansiosta tarjouksien ja muiden sopimusten allekirjoittaminen on kätevämpää ja nopeampaa

Dokumenttien käsittely ja säilytys on turvallista ja helppoa: dokumentit tallentuvat automaattisesti oikeaan paikkaan, ja pääsy niihin on vain asianmukaisilla henkilöillä. Vaikka dokumentti allekirjoitettaisikin paikan päällä, sähköinen allekirjoitus helpottaa sen käsittelyä ja hallintaa.

Sähköinen allekirjoitus paikallisesti tai vahvalla tunnistautumisella

Easoftin sähköisen allekirjoituksen voi ottaa käyttöön kahdella eri tavalla: sähköinen allekirjoitus paikallisesti tai allekirjoitus vahvalla sähköisellä tunnistautumisella.

Paikallinen allekirjoitus sähköisesti tarkoittaa sitä, että allekirjoitus piirretään puhelimen tai tabletin näytölle sormella tai kosketusnäyttökynällä. Kummassakin tapauksessa osapuolet saavat allekirjoitetun dokumentin sähköpostiinsa, minkä lisäksi dokumentin löytää Easoftin Docsista.

Paikallinen allekirjoitus on erityisen kätevä esimerkiksi tarjousvaiheessa. Sen ansiosta asiakirjan allekirjoitettu kappale on välittömästi tallessa kaikilla asianomaisilla ilman useampaa allekirjoitusta ja kuljetus-, postitus- tai skannausvaivaa.

Easoft Sign – allekirjoitus vahvalla tunnistautumisella

Sähköinen allekirjoitus vahvalla tunnistautumisella edellyttää tunnistautumista pankkitunnuksilla, ja tämän vuoksi se on myös kansainvälisesti lainvoimainen ja juridisesti yhtä pätevä kuin kynällä kirjoitettu.

Vahvan tunnistautumisen ansiosta allekirjoittaminen onnistuu mistä käsin ja mihin aikaan tahansa, minkä ansiosta osapuolet voivat tutustua allekirjoitettavaan dokumenttiin rauhassa ja allekirjoittaa sen itselleen sopivana ajankohtana.

Easoft Sign -allekirjoituspalvelun voi ottaa käyttöön joko sellaisenaan tai osana Easoft ERP -toiminnanohjausjärjestelmää.

Miksi sähköinen allekirjoitus kannattaa?

Sähköisen allekirjoituksen ansiosta

  • kaupanteko ei jää roikkumaan
  • aikaa ja rahaa säästyy: arvokasta työaikaa ei tarvitse käyttää sopimusten kuljettamiseen, postittamiseen tai odotteluun
  • tarjouksen tai muun dokumentin voi toimittaa useammalle ihmiselle allekirjoitettavaksi yhtä aikaa
  • allekirjoittaminen tapahtuu helposti: dokumentin esikatselu ja allekirjoittaminen eivät vaadi sovellusta, vaan allekirjoitus onnistuu selaimen kautta millä tahansa laitteella
  • allekirjoitusprosessia voi seurata reaaliaikaisesti: järjestelmästä näkee,ketkä asiakirjan ovat allekirjoittaneet, ja tarvittaessa allekirjoittamisesta voi muistuttaa
  • allekirjoitusajankohta tallentuu tietoihin automaattisesti
  • allekirjoitetut dokumentit pysyvät tallessa varmemmin ja tietoturvallisesti: allekirjoitettu dokumentti lähetetään asianomaisten sähköpostiin automaattisesti, minkä lisäksi se tallentuu Easoftin järjestelmään
  • kuluu vähemmän paperia – luonto kiittää, ja säilytystilan tarve pienenee.

Sähköinen allekirjoitus – ota käyttöön

Sähköinen allekirjoitus on olennainen osa liiketoiminnan hallintaa ja tehostamista sekä dokumenttien tietoturvallista käsittelyä. Sähköisen allekirjoituksen voi ottaa käyttöön osana Easoft ERP -toiminnanohjausjärjestelmää.

Halutessasi voit ottaa myös käyttöön pelkän allekirjoituspalvelun – Easoft Signin.  Tutustu Easoft Signiin ja kokeile vahvaa allekirjoitusta heti.

Esittelemme toiminnallisuudet maksutta

Etädemossa esittelemme teille toiminnallisuudet ja käymme läpi miten ohjelmistomme voisivat tehostaa teidän liiketoimintaanne.