Easoft ERP

Easoft – toiminnanohjaus­järjestelmän ominaisuudet

Easoft-toiminnanohjausjärjestelmä helpottaa yritysten jokapäiväistä arkea – tarjouksen teosta töiden hallintaan,  dokumentointiin ja laskutukseen.

Ohjelmisto joka vapauttaa aikaa siihen mistä asiakas maksaa, sekä tehostaa liiketoimintaa ja mahdollistaa sen kehittämisen.

Pilvipalveluna toimivaa ohjelmistoa voi käyttää verkossa koska tahansa ja millä tahansa laitteella.

Kaikki ­liike­toiminnan hallintaan tarvittavat ohjelmat yhdessä paketissa


 • Aikataulutus ja resursointi

  Easoftin kalenterityökalut tekevät aikataulujen suunnittelusta helppoa ja tuotannon johtamisesta tehokasta. Niiden avulla isonkin asennusorganisaation hallinta on helppoa.

  Lue lisää

 • Asiakashallinta (CRM)

  Easoftin helppokäyttöinen CRM koostuu myyntiputkesta, asiakasrekisteristä ja tehtävienhallinnasta. Työkalun avulla kaikki tärkeä, asiakkuuksiin liittyvä tieto löytyy yhdestä paikasta.

  Lue lisää

 • Asiakashankinta

  Easoft KodinPro on verkkopalvelu, jonka avulla yrittäjä ja asiakas löytävät toisensa. Asiakas voi jättää palveluun työpyyntöjä, jotka tulevat automaattisesti näkyviin yrittäjän Easoftiin.

  Lue lisää

 • Asiakastyytyväisyystutkimus

  Easoft – ZEF yhteistyön tuloksena Easoftissa on valmis toiminnallisuus asiakastyytyväisyyden tutkimiseen. Kysely lähtee automaattisesti asiakkaalle tekstiviestinä kun tilaus on merkitty valmiiksi.

  Lue lisää

 • Dokumentointi ja pöytäkirjat

  Easoft Docs sähköinen dokumentointi tekee lomakkeiden täyttämisestä ja työn dokumentoinnista helppoa ja laadukasta. Toimiva dokumentointi säästää työaikaa, parantaa laatua ja helpottaa laadunvalvontaa.

  Lue lisää

 • Laskutus

  Laskutustyökalut osana Easoftia tekevät laskuttamisesta helppoa ja nopeaa. Laskut voidaan lähettää ohjelmasta suoraan asiakkaalle tai kytkeä ohjelma rajapinnalla kirjanpito-ohjelmaan.

  Lue lisää

 • Liiketoiminnan mittarit

  Easoftin monipuoliset liiketoiminnan mittarit ja kattava raportointi tekevät liiketoiminnan tärkeiden tunnuslukujen seuraamisesta helppoa ja automaattista.

  Lue lisää

 • OP-rahoitus

  Easoft – OP rajapinnan ansiosta voit hoitaa koko rahoitusprosessin kokonaisuudessaan Easoftissa hakemuksesta laskutukseen.

  Lue lisää

 • Ostolaskujen käsittely

  Kaikki ostolaskut saadaan Easoftiin, jossa ne voidaan kohdistaa tilaukselle kokonaan tai osittain, tarkastaa, hyväksyä ja maksaa. Järjestelmää voi käyttää myös mobiililaitteella.

  Lue lisää

 • Palkka-aineisto

  Easoftiin voidaan mallintaa palkkojen seuranta kuukausi-, provisio-, tunti- ja urakkapalkoista. Easoftista saadaan kirjanpitäjälle valmis palkka-aineisto, joka tekee palkanlaskennasta helppoa ja tarkkaa.

  Lue lisää

 • Projektinhallinta

  Easoftin projektinhallinnassa hallitset yhdellä näkymällä koko projektin ja seuraat projektin taloutta, tuntikirjauksia ja dokumentaatiota, sekä hallitset laskutusta ja aliurakoitsijoita.

  Lue lisää

 • Sähköinen allekirjoitus

  Easoftissa on sisäänrakennettuna sähköinen allekirjoitus työkalu, jonka sopimuksien ja lomakkeiden allekirjoitukset voidaan hoitaa sähköisesti vahvaa tunnistautumista hyödyntäen.

  Lue lisää

 • Tarjouslaskenta

  Tarjouslaskenta on yrityksen kannattavuuden peruskivi. Easoftin monipuolinen tarjouslaskenta tekee tarjousten laskemisesta nopeaa, tarkkaa ja määrämuotoista.

  Lue lisää

 • Tehtävienhallinta

  Easoftin tehtävienhallinnassa voit luoda tehtäviä asiakaskortille ja tilauksille tai määrittää nämä automaattisesti. Ohjelman etusivulta näet koosteena mitä tehtäviä on sinun vastuulla ja voit kuitata nämä hoidetuksi.

  Lue lisää

 • Työajanseuranta

  Easoft työajanseuranta on helppokäyttöinen mobiilityökalu tuntien ja korvausten kirjaamiseen. Työajanseuranta helpottaa myös läpimenoaikojen ja työntekijöiden tuottavuuden seurantaa.

  Lue lisää

 • Urakkapooli

  Rakennusalalla alihankinnan hallinta on täynnä haasteita, jotka voivat hidastaa projekteja ja vaikuttaa kustannustehokkuuteen. Urakkapooli on innovatiivinen ratkaisu, joka tarjoaa alustan urakoiden hallintaan, parantaen kommunikaatiota ja tehokkuutta urakoitsijoiden ja aliurakoitsijoiden välillä.

  Tällä sivulla tutustutaan Urakkapoolin toimintaan ja hyötyihin pääurakoitsijalle.

  Lue lisää

 • Tuoterakenteet

  Easoftin tuoterakenteet ja laskurit tekevät tarjouslaskennasta nopeaa ja tarkkaa. Lisäksi ne helpottavat hinnoittelua ja auttavat muistamaan.

  Lue lisää

 • Varastonhallinta

  Easoft varastonhallinnasta voit seurata varastojesi saldoja, tapahtumia, varaston arvoa ja tilata lisää tarvikkeita. Easoft rakentaa sinulle valmiiksi ostoehdotukset tuotteista, jotka ovat loppumassa varastosta.

  Lue lisää

 • Verottajailmoitukset

  Easoft toiminnanohjausjärjestelmä helpottaa ja nopeuttaa verottajailmoitusten antamista. Ohjelmassa on valmiit työkalut työntekijä- ja urakkailmoitusten tekemiseen.

  Lue lisää
Toiminnanohjausjärjestelmä on integroitavissa mm. seuraaviin järjestelmiin:

Yhdellä ohjelmalla helposti tarjoukset, tilaukset, aikataulutus, tuntikirjaus ja jälkilaskenta. Selkeä järjestelmä, joka on hyvin muokattavissa omiin tarpeisiin. Suosittelen!

Saija Pöyhönen

Peltisepänliike V. Pöyhönen Oy

Easoft-järjestelmän myötä paperityöt ovat vähentyneet huomattavasti, ja sen ansiosta on vapautunut aikaa moneen muuhun

Sanna Kauhanen

PT Energiaporaus Oy

Työajanseurannan helppous ja kohteiden kustannusseuranta ovat meille tärkeitä. Kokonaisuutena voin sanoa, että yrittäjäurallani sain viime kesänä pidettyä ensi kertaa kunnon kesäloman, niin paljon on Easoft helpottanut kokonaisuuden hallintaa.

Veikko Haapa-aho

Rakennusliike Haapa-Aho Ky

Easoft Oy / Toiminnanohjausjärjestelmän valinta asennusliiketoimintaan - mitä ottaa huomioon?

OPAS TOIMINNANOHJAUS­JÄRJESTELMÄN VALINTAAN

Lataa maksuton opas!

Kirjoitimme oppaan siitä, mitä tulee ottaa huomioon toiminnanohjausjärjestelmää valittaessa asennusliiketoimintaan. Laitoimme oppaan jakoon maksutta, lataa siis omasi ja vältä yleisimmät virheet toiminnanohjausjärjestelmän valinnassa!

Usein kysytyt kysymykset

1. Voiko Easoftin integroida muihin järjestelmiin?

Kyllä voi. Easoftissa on jo valmiina integraatiot mm. Talenom-, Trust Kapital-, Procountor- ja Unifaun -järjestelmiin. Easoftista on myös mahdollista rakentaa integraatioita muihin järjestelmiin

2. Voiko käyttöoikeiksia muokata haluamallaan tavalla?

Käyttöoikeudet voidaan määrittää täysin yrityksen haluamalla tavalla. Käyttäjäryhmiä sekä oikeuksia voidaan hallinnoida erittäin tarkasti.

3. Miten Easoftin käyttäjäkohtainen maksu määräytyy?

Käyttäjäkohtaista maksua veloitetaan kuukausittain käyttäjistä, jotka ovat aktiivisia tai joilla on kirjauduttu järjestelmään kyseisen kuukauden aikana.

4. Miten Easoft-toiminnanohjausjärjestelmän räätälöinti yrityksen tarpeisiin onnistuu?

Easoftin tavoitteena on tarjota asiakkaille järjestelmää, joka vastaa yrityksen erityispiirteitä. Mikäli järjestelmästä puuttuu jokin ominaisuus, voidaan järjestelmää kehittää tarpeita vastaavaksi. Kehitystyön kustannuksista sovitaan aina erikseen ennen projektin aloittamista.

5. Miten Easoftin tukipalvelu toimii?

Easoftin tukipalvelu on järjestelmän käyttäjien käytössä arkisin ma–pe klo 9–16.

6. Missä Easoftin palvelimet sijaitsevat?

Easoftin tiedot tallentuvat suomalaisen yhteistyökumppanimme Suomessa sijaitsevaan pilvipalveluun.

7. Onko Easoft suomalainen yritys?

Easoft on 100 % suomalaisten omistama yritys ja kaikki sen työntekijät ovat suomalaisia.

8. Minkä järjestelmän päälle Easoft on rakennettu?

Easoft on täysin Easoft Oy:n itsensä kehittämä järjestelmä, joka ei pohjaudu mihinkään olemassa olevaan järjestelmään. Tämä mahdollistaa joustavan ja kustannustehokkaan kehittämisen myös jatkossa.

Saanko esitellä Easoftin toiminnallisuuksia tarkemmin?

Etädemossa esittelemme teille Easoftin toiminnallisuudet ja käymme läpi miten Easoft voisi tehostaa teidän liiketoimintaanne.