Kaikki data ja käytännössä koko projektinhallinta on nyt yhdessä paikassa aina tarjouslaskennasta laskutukseen asti.

13.08.2024 | Kokemuksia

Etusivu / Kokemuksia / Kaikki data ja käytännössä koko projektinhallinta on nyt yhdessä paikassa aina tarjouslaskennasta laskutukseen asti.

Meillä meni aiemmin ihan älyttömästi aikaa esimerkiksi tarjouslaskentaan ja myöhemmin projektin kulunseurantaan.

Antti Mäenpää, Suomen Turvatuote

Suomen Turvatuote tarjoaa Turva- ja lukitustekniikan ratkaisuja yrityksille ja taloyhtiöille. Valtakunnallisesti toimiva yritys käyttää Easoftia koko toiminnan pyörittämiseen tarjouslaskennasta ja myynnistä lähtien.

Meillä oli aikaisemmin käytössä ihan perinteinen Excel ja meillä oli useita eri hinnastoja. Ne ei olleet välttämättä ajan tasalla ja meillä meni ihan älyttömästi aikaa esimerkiksi tarjouslaskentaan ja myöhemmin projektin kulunseurantaan.

Me haluttiin tähän työkalu tai toiminnanohjaus-järjestelmä, millä pystytään tehokkaammin hoitaa koko palettia meidän yrityksessä.

Kun Easoftin tarjouslaskentatyökalulla tehty tarjous hyväksytään, se muuttuu automaattisesti tilaukseksi ja tilauksen tietoja ei tarvitse kirjata mihinkään uudestaan. Aikataulutus ja resursointi hoituu tilauskalenterin avulla. Myös työmaiden kirjaukset voi tehdä suoraan ohjelmalla, josta löytyy myös mobiilisovellus.

Käytetään projektin hallintaan ja resursointiin. Sen lisäksi raportointiin eli työmaan aikaiseen raportointiin ja sitten lopuksi vielä tottakai lähetetään lasku Easoftilla. Käytetään Easoftin dokumentointi-työkalua ihan työmaaraportointiin eli esimerkiksi asennuspöytäkirjojen tekoon ja kuvien ottoon.

Mäenpää näkee arvokkaana sen, että Easoftista löytyy niin sanotusti ”kaikki”. Projektin hallinta, kulunseuranta ja yritystoiminnan kehittäminen on tällöin tehokasta ja ylipäätään mahdollista:

Meillä on kaikki projektiin liittyvä data yhdessä paikassa, eikä niitä tarvi hakea useista eri lähteistä.

Vaikka Easoftin ohjelma leikkaa läpi koko liiketoiminnan ja Easoftiin siirtyminen on ollut iso muutos, Mäenpää yllättyi siitä kuinka helppoa käyttöönotto oli:

Meille Easoft otettiin käyttöön noin vuosi sitten ja Easoftin käyttöönotto oli yllättävän helppoa. Luultiin aluksi, että se olisi vienyt meiltä vähän enemmänkin resursseja.

Easoftilla oli ensin käyttöönottopalaveri, jossa käytiin läpi se, mitä käyttöönottoon vaaditaan. Sen jälkeen tehtiin ite vähän hinnastoja, kun meillä on jonkin verran omaa maahantuontia. Tämän jälkeen kaikki ajettiin Easoftiin.

Kun meillä oli kaikki materiaali Easoftissa niin ruvettiin Easoftin väen kanssa katsomaan, miten siellä pyörii tarjouslaskenta ja miten se projektointi ja miten sillä laskutetaan ja tehdään kuluseurantaa. Käyttöönotto sujui hyvin helposti.

Uuden ohjelman kanssa voi tulla vastaan ongelmia tai kysymyksiä. Mäenpää kiittelee sitä, miten nopeasti Easoftilta on saanuta palvelua myös käyttöönoton jälkeen:

Muutama ongelmatilanne on tullut vastaan. Sen jälkeen oon soittanut vaan suoraan Easoftin tukeen ja ollaan saatu kyllä palvelua ihan viiveettömästi.

Mäenpään mukaan kaikki yritykset, joissa projektin hallinta on tärkeä osa liiketoimintaa, hyötyvät Easoftista:

Suosittelisin Easoftia yrityksille, jotka jollain tavalla tekee projektointia ja urakointia ja haluaa, että se data ja käytännössä koko projektointi on yhdessä paikassa aina siitä myynnistä laskutukseen asti.

>> Lue lisää Easoft kokemuksia täältä.