Tarjouslaskenta Easoftissa – yhdenmukaista, nopeaa ja kätevää

Tarjouslaskenta on yrityksen kannattavuuden peruskivi. Easoftin tuoterekisterit, tuoterakenteet, osiot ja massojen tuonti tekevät hinnoittelusta nopeaa, tarkkaa ja määrämuotoista. Ohjelmassa on valmiit muokattavat tarjouspohjat ja lomake-editori, jonka avulla voitte rakentaa tarjouspohjasta juuri teidän näköisen. Easoftissa voit siis laskea hinnan, syöttää urakan kuvauksen ja lisätiedot, liittää mukaan sopimusehdot ja esitteet ja lopulta lähettää koko paketin asiakkaalle suoraan sähköpostiin. Koko prosessi yhdessä ohjelmassa.

Etusivu / Ominaisuudet / Tarjouslaskenta

Helpompaa tarjouslaskentaa

Toiminnanohjausjärjestelmämme avulla tarjouslaskenta on helppoa ja sujuvaa. Erityistä järjestelmässämme ovat valmiit tuoterakenteet, jotka nopeuttavat ja yhdenmukaistavat tarjouslaskentaa huomattavasti.

Easoftin kautta saat käyttöösi valmiit tarjouspohjat, jotka voi räätälöidä yrityksen visuaalista ilmettä vastaavaksi. Yhdenmukaiset tarjouspohjat lisäävät yrityksenne luotettavuutta ja uskottavuutta. Tarjouksen liitteeksi voi lisätä tarvittavia dokumentteja, kuten kuntoraportin, ja tarjous voidaan allekirjoittaa sähköisesti. Tämän jälkeen se tallentuu oikein ja asianmukaisesti.

Valmiit tuoterakenteet nopeuttavat tarjouslaskentaa

Easoft ERP -toiminnanohjausjärjestelmässä voi luoda valmiita tuoterakenteita (linkki), jotka helpottavat ja yhdenmukaistavat tarjouslaskentaa huomattavasti. Tuoterakenteet on räätälöitävissä ja muokattavissa täysin yrityksenne tarpeiden mukaisesti, ja niiden luominen on helppoa ja yksinkertaista.

Tarjousta tehdessä voi valita esimerkiksi tarvittavat välineet, urakan koon sekä työvaiheet ja niiden vaativuuden. Kaikki nämä ovat monivalintoja tai alasvetovalikoiden vaihtoehtoja, joten tarjousta laatiessa kirjoitustyötä on hyvin vähän. Tukkuintegraation kautta tarvikkeiden hinta päivittyy automaattisesti järjestelmään päivittäin, mikä nopeuttaa tarjouslaskentaa huomattavasti.

Valintojen perusteella järjestelmä laskee tarjouksen hinnan automaattisesti. Valmiin tarjouksen voi toimittaa asiakkaalle sähköisesti allekirjoitettavaksi. Kun tarjous on hyväksytty, se siirtyy automaattisesti tilaukseksi toiminnanohjausjärjestelmässä.

Mitä hyötyä tarjouslaskentatyökalustamme on yrityksellenne?

  • Saatte käyttöönne valmiit tarjouspohjat, jotka on helppo räätälöidä vastaamaan yrityksenne visuaalista ilmettä. Tällöin tarjous on teidän näköisenne eikä esimerkiksi Easoftin tai muun järjestelmätoimittajan.
  • Valmiit tuoterakenteet helpottavat ja nopeuttavat tarjouslaskentaa, ja virheiden todennäköisyys pienenee.
  • Hinnoittelu on helpompaa ja yhdenmukaista.
  • Tarjouksen liitteeksi voi liittää dokumentteja.
  • Tarjoukseen saa automaattisesti näkyviin maksuerätaulukot.
  • Tarjouksen voi allekirjoittaa turvallisesti sähköisesti, eikä tulostusta, postittamista tai paikan päälle matkustamista tarvita.

Laskentaominaisuus poistaa epävarmuuden hinnoittelusta

Asiakkamme Molarum Salaojat Oy:n toimitusjohtaja Matias Turpeisen mukaan Easoft on ollut avainasemassa yrityksen kasvutarinassa.

”Yksittäisille myyjille Easoftin suurin hyöty meillä on ollut tarjouslaskennan helppous. Tarjouslaskenta on alallamme hyvin tarkkaa ja monet asiat vaikuttavat hintaan. Easoftin automaattiset laskentaominaisuudet säästävät myyjien aikaa ja poistavat epävarmuuden hinnoittelusta. Uskon, että myös asiakkaamme hyötyvät siitä, että käytämme Easoftia. Toiminta näyttää ammattimaisemmalta asiakkaankin suuntaan ja lisää luottamusta.”

Esittelemme Easoftin toiminnan maksutta

Etädemossa esittelemme teille Easoftin toiminnallisuudet ja käymme läpi miten Easoft voisi tehostaa teidän liiketoimintaanne.