Easoft ERP

Lättanvänt affärssystem för verksamhets­styrning och projekthantering

Våra typiska kunder verkar inom branscherna renovering, installation, bygg och entreprenad.

30 minuters kostnadsfri webbmöte där vi presenterar Easofts funktionaliteter och möjligheter till en god verksamhetsstyrning.

30 minuters kostnadsfri webbmöte där vi presenterar Easofts funktionaliteter och går igenom hur Easoft skulle kunna optimera er affärsverksamhet.

Genomgående omsättning

SEK

Användare

+

Skapade dokument per månad

Alla program som behövs för styrningen av företaget i ett paket

Easoft Affärssystem är otroligt användarvänligt. Vi sparar kopiöst mycket tid i vår verksamhetsstyrning med hjälp av systemet.

Jani Jylhä

Vesivek AB

Mycket tydligt och enkelt system men som tillgodoser även större användningsbehov

Timo Peltomäki

Pokas Oy

asoft har hjälpt oss att följa upp våra marginaler. Vår lönsamhet har stärkts avsevärt och vi vet i dag vilka typer av projekt som är bra för oss.

Hannes Suomala

Stepfix Oy

Hantera offert- och orderbok

Med Easofts säljverktyg blir administrationen enkel och effektiv. Anbudskalkyleringen blir distinkt, smidig och genererar automatiskt företagsenliga offerter. Dokument adderas och hanteras smidigt under respektive offert eller order. Enkel uppföljning av försäljningen för vald säljare, tidsperiod etc.

Planera och fördela resurser

Schemaläggning och resursförsörjning i projekten blir enkel med Easoft. Installationskalendern minskar tiden som går åt till arbetsledning och förenklar fakturering och ÄTA hantering i projekten.

Styr och utveckla företaget

Lönsamheten i projekten kan enkelt följas upp i realtid och olika rapporter kan användas för att identifiera förbättringsåtgärder. Företagets utveckling blir systematisk och baserad på fakta.

Easoft Oy / Toiminnanohjausjärjestelmän valinta asennusliiketoimintaan - mitä ottaa huomioon?

GUIDE FÖR VAL AV AFFÄRSSYSTEM

Ladda ned en gratis guide!

I guiden presenterar vi vad man bör ta hänsyn till vid val av affärssystem till ett företag verksamt inom renovering, installation, bygg eller entreprenad. Ladda ned manualen och undvik de vanligaste misstagen vid val av system för verksamhetsstyrning.


Vill du ha en kostnadsfri presentation?

I webbdemon presenterar vi Easofts funktionaliteter och går igenom hur er affärsverksamhet skulle kunna optimeras med Easoft.