Easoft-integraatio:

Fennoa

Kun sinulla on käytössäsi Fennoa, et tarvitse erillistä ohjelmaa jokaiseen taloushallinnon osa-alueeseen vaan yksi ohjelma kattaa koko paletin. Fennoa pitää sisällään kirjanpito-ohjelman, laskutusohjelman, palkanlaskentaohjelman ja paljon muuta.

Kun kaikki hoidetaan yhdessä tilitoimiston kanssa yhdellä helppokäyttöisellä taloushallinto-ohjelmalla, työnteko on tehokasta ja mielekästä.

Pysyt talouden tilanteen tasalla

Yksi kokonaisratkaisun suurimmista hyödyistä on se, että kaikki talouteen liittyvä tieto ja tositteet liikkuvat samassa järjestelmässä. Näin saatavillasi on koko ajan ajantasainen tieto siitä, miten yritykselläsi talouden näkökulmasta menee. Fennoalla vältyt tiedon pirstaloitumisen eri ohjelmiin ja mappeihin.

Kun kaikki talouteen liittyvä tieto on samassa ohjelmassa, saat siitä ulos ajantasaisia raportteja. Näin sinulla on saatavillasi oikeaa dataa päätöksenteon ja yrityksen johtamisen tueksi. Voit raportoida taloudellista tilannetta näppärästi myös eteenpäin.

Helppokäyttöisyys säästää aikaasi ja hermojasi

Fennoa on alusta asti suunniteltu mahdollisimman helppokäyttöiseksi – ja sama linja jatkuu. Koska helppokäyttöisyys on subjektiivinen kokemus ja sitä käytetään niin usein markkinointimielessä, on tärkeää, että kuulet asian Fennoan käyttäjiltä: Kurkkaa käyttäjien kokemuksia, asiakastutkimuksemme tulokset ja Taloushallintoliiton tutkimus aiheesta.

Yhteiskäyttöisyys helpottaa yhteistyötä tilitoimiston kanssa

Taloushallinto vaatii aina erityisosaamista ja siksi suosittelemme yrityksille tilitoimiston käyttöä. Siksi Fennoan taloushallinto-ohjelmaa käytetään yhdessä tilitoimiston kanssa.

Kun käytetään samaa ohjelmaa, vältyt aikaa nakertavalta viestittelyltä tilitoimistosi kanssa: tositteet liikkuvat myös heille, ja teillä molemmilla on koko ajan tieto siitä, mitä kultakin osapuolelta milloinkin odotetaan.

Näin integraatio toimii:

Miten Fennoan ja Easoftin väliset integraatiot otetaan käyttöön?

Ota yhteyttä Easoftin tukeen ja sovi käyttöönotto ja koulutusaika. Tätä varten tarvitset kirjanpitäjältäsi seuraavat Easoft-apin käyttäjätunnuksen ja salasanan, sekä seuraavat muutokset tehtynä Fennoaan:

 • Easoftin api -käyttäjän oikeudet
  • API-tunnuksen luominen onnistuu valikon Fennoa -> Käyttäjät -> Lisää uusi API-käyttäjä -> Yleinen API-käyttäjä. Järjestelmän nimeksi annetaan Easoft ja oikeudeksi Myyjä ja Ostot (koska siirretään myyntilaskuja ja hyväksytään ostolaskuja). Tietojen onnistuneen syötön jälkeen tulee ilmoitus onnistuneesta luonnista ja näytetään tunnus & API-avain.
  • Tunnus ja API-avain tarvitaan Easoftissa sekä ostolaskujen hakemista, että hyväksymistä varten.
 • Kierrätyslista
  • Fennoaan tulee laittaa Easoft api -käyttäjä oletuskierrätyslistalle hyväksyjäksi. Muut kierrätyslistat tulee Fennoasta poistaa.

Integraation tärkeimmät ominaisuudet:

 • Myyntilaskut

  Easoftissa laskettu tarjous siirretään tilaukseksi, josta muodostetaan lasku siinä vaiheessa, kun kohde on mahdollista laskuttaa. Asiakkaan ei tarvitse syöttää tilauksen tietoja missään vaiheessa kahteen kertaan, vaan laskurivien tieto syntyy jo tarjous-/tilausvaiheessa. Laskurivit ja laskun asiakastiedot sekä laskun liitteet siirtyvät napin painalluksella Easoftista Fennoaan ja lasku lähtee Fennoasta asiakkaalle automaattisesti.

 • Ostolaskut

  Ostolaskut haetaan Fennoasta Easoftiin, jossa ne voidaan kohdistaa Easoftin tilauksiin ja tarvittaessa läpilaskuttaa riveittäin asiakkaalta. Laskuille voidaan asettaa Merkinnät kohdistusten perusteella tai manuaalisesti. Laskut voidaan hyväksyä Easoftissa, jolloin ne siirtyvät hyväksytyksi ja maksuun Fennoassa. Tämä edellyttää, että Fennoassa Easoft-api käyttäjä on laskun hyväksyjänä ja laskut menevät automaattisesti maksuun.

Fennoa

Kun sinulla on käytössäsi Fennoa, et tarvitse erillistä ohjelmaa jokaiseen taloushallinnon osa-alueeseen vaan yksi ohjelma kattaa koko paletin. Kun kaikki hoidetaan yhdessä tilitoimiston kanssa yhdellä helppokäyttöisellä taloushallinto-ohjelmalla, työnteko on tehokasta ja mielekästä.
Maat: Suomi
Integraatio on Kahdensuuntainen

Kumppaniyritys:

Fennoa Oy

Y-tunnus: 2593931-3

Jätä yhteydenottopyyntö

Jätä yhteydenotto alla olevalla lomakkeella, niin sinuun ollaa pian yhteydessä keskustellaksemme lisää haluamastasi Easoftin integraatiosta!

"*" näyttää pakolliset kentät

Nimi*
Hidden
Tietosuojaseloste*
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.