Easoft-integraatio:

Fivaldi

Huoletonta talouden hallintaa

Laskuta myynnit, hoida ostolaskut ja seuraa yrityksesi taloutta joko itsenäisesti tai yhdessä tilitoimistosi kanssa, yhdessä sopimallanne työnjaolla. Säästä aikaa ja hoida taloushallinnon rutiinit vaivattomasti Fivaldilla.

Taloushallinto aina mukanasi

Luo ja lähetä laskut, hyväksy kulut ja tarkista vaikka edellisen kuun tulos – siellä, missä haluat. Pilvipalveluun pääset käsiksi kaikilla käyttämilläsi laitteilla.

Tiedot tallessa ja ajan tasalla

Sähköinen taloushallinto on aina ajantasaista. Laskujen ja saatavien tilanne on helppo tarkistaa missä ja milloin vain.

Jatkuva näkymä yrityksesi talouteen

Ajantasaista tilannetietoa ei tarvitse odottaa kuun vaihteeseen. Pysyt pulssilla yrityksesi kassan ja reskontran tilanteesta, ja raportit ovat aina käytettävissäsi.

Näin integraatio toimii:

Miten Fivaldin ja Easoftin väliset integraatiot otetaan käyttöön?

Ota yhteyttä Easoftin tukeen ja sovi käyttöönotto ja koulutusaika.

Integraation tärkeimmät ominaisuudet:

  • Myyntilaskut

    Easoftissa laskettu tarjous siirretään tilaukseksi, josta muodostetaan lasku siinä vaiheessa, kun kohde on mahdollista laskuttaa. Kun Easoftista siirretään lasku Fivaldiin, siitä muodostetaan myyntitilaus. Käyttäjän pitää käydä käsin siirtämässä tilaus laskutukseen Fivaldissa. Liitteitä ei voida siirtää rajapinnan kautta. Laskun siirron yhteydessä Fivaldiin luodaan sellaiset tuotteet, joita sieltä ei ennestään löydy.

Fivaldi

Fivaldi – monipuolinen taloushallinto-ohjelma. Digitaalinen taloushallinto niin tilitoimistoille kuin pk-yrityksillekin. Laskuta, hyväksy ostolaskut, talleta kuitit ja pysy ajan tasalla yrityksesi taloustilanteesta.
Integraatio on Yhdensuuntainen

Kumppaniyritys:

Visma Solutions Oy

Y-tunnus: 1967543-8

Jätä yhteydenottopyyntö

Jätä yhteydenotto alla olevalla lomakkeella, niin sinuun ollaa pian yhteydessä keskustellaksemme lisää haluamastasi Easoftin integraatiosta!

"*" näyttää pakolliset kentät

Nimi*
Hidden
Tietosuojaseloste*
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.