Easoft-integraatio:

Fuusor

Fuusor BI on monipuolinen ja joustava raportointityökalu liiketoiminnan raportoinnin ja analysoinnin kehittämiseen ja automatisointiin. Palveluun voidaan tuoda kaikki sinua kiinnostava liiketoimintatieto. Eri lähteistä kerättyä dataa voidaan myös yhdistellä kätevästi.

Fuusor Budjetointi sisältää kattavan valikoiman toimintoja ja ominaisuuksia, jotka tekevät budjetoinnista ja ennustamisesta helpompaa ja tarkempaa. Budjetointipalveluun kuuluva Fuusor Kassavirtaennuste on kassavirran suunnitteluun ja ennustamiseen kehitetty työkalu, joka auttaa päätöksenteossa ja varautumaan tulevaan. Kassavirtaennuste täydentää saumattomasti Budjetoinnin ennusteominaisuuksia.

Fuusor Konserni on vaativaan konsernilaskentaan ja -raportointiin kehitetty konsolidointijärjestelmä, joka automatisoi konsernilaskennan ja -raportoinnin prosesseja kuten konsernidatan keräämisen, yhdistelyt, eliminoinnit ja valuuttamuunnokset. Palvelussa onnistuu helposti niin konsernilakanaraportit kuin sisäisen laskennan raportointikin.

Fuusoriin on toteutettu yli 80 automatisoitua integraatiota, joilla dataa voidaan hakea joustavasti ohjelmistojen rajapinnoista, tietokannoista ja tiedostoista (esim. excel). Tiedot dashboardeilla ja raporteilla ovat aina ajan tasalla.

Näin integraatio toimii:

Fuusorin asiakaspalvelu aktivoi Easoft-integraation käyttöön ja toteuttaa raportoinnin Fuusoriin asiakkaan tarpeiden mukaisesti.

Integraation tärkeimmät ominaisuudet:

 • Helpota ja tehosta tiedolla johtamista

  Visuaalinen BI-palvelu muuttaa liiketoiminnan datamassan selkeiksi näkymiksi, raporteiksi ja mittareiksi jolloin tiedolla johtaminen helpottuu ja tehostuu.

 • Yhdistä liiketoiminnan data

  Eri lähteistä kerättyjä tietoja voidaan yhdistellä kätevästi, tämä avaa uusia näkemyksiä ja oivalluksia liiketoimintaan.

 • Automatisoi tiedän kerääminen

  Fuusor automatisoi tietojen keräämisen ja koko raportointiprosessin, työvirheet poistuvat ja aikasäästöt ovat merkittäviä.

 • Helpota budjetointia

  Pilvipalvelu sisältää kattavan valikoiman toimintoja ja ominaisuuksia, jotka tekevät budjetoinnista ja ennustamisesta helpompaa ja tarkempaa.

 • Koko BI-palvelukokonaisuus yhdeltä luukulta

  Saat meistä osaavan ja ketterän datatiimin kumppaniksesi, koko BI-palvelukokonaisuus yhdeltä luukulta.

Kuvat integraatiosta:

 • Tunnuslukuraportti

  Tunnuslukuraportti

 • Liikevaihto Per Tunnit

  Liikevaihto Per Tunnit

Fuusor

Ketterä ja selkeä Fuusor-pilvipalvelu tarjoaa valmiit BI-työkalut tiedolla johtamisen ja liiketoiminnan suunnittelun tueksi. Toimialariippumaton palvelu soveltuu kattavasti kaikenkokoisten organisaatioiden tarpeisiin.
Maat: Suomi
Integraatio on Yhdensuuntainen

Kumppaniyritys:

Fuusor Oy

Y-tunnus: 2891213-2

Jätä yhteydenottopyyntö

Jätä yhteydenotto alla olevalla lomakkeella, niin sinuun ollaa pian yhteydessä keskustellaksemme lisää haluamastasi Easoftin integraatiosta!

"*" näyttää pakolliset kentät

Nimi*
Hidden
Tietosuojaseloste*
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.